Je to šikula🥰
Je to šikula🥰
Dvěma bude 15.9. šest, trojce 17.10.dva a čtyřce 14.8. Rok, Ježíš to letí, to je …..,,já taky právě pojistky beru jako pojistku aby se nic nestalo.
Já teď právě přemýšlím, platit 7tis nebo víc x 4 ročně za kluky nebo raději odkládat na investiční účet. Zatím jsem odkládala, ale teď váhám. Fakt nevím a to se musím u starších bráchů fakt už rozhodnout. A tady platí buď všechny nebo nikoho. Pojištěné mám kde co, jen to zdraví chlupatců ne.
Taky jsem jim dala tento příklad, ale to bylo ještě horší . Vemeno=prsa, pro některé nepochopitelné. Jak už jsem psala, lidi leniví, nechtějí chodit do souvislostí…
Taky jsem si myslela, ale lidi leniví , nechce se jim myslet. Tady na vesnici taky. Nastěhovali jsme se cca 15let zpět a na procházce se psy dcera potkala starší kamarádku a tak šla s námi a já dceru zkoušela Elly co je to za strom a ona " smrk, Lípa…., došli jsme ke kvetoucích kaštanu a ona na kamarádku Mirko a to víš, že jo, no nevěděla, nechtěla vědět. Malá ji poučila, že Jírovec maďal 🙈nebo taky kaštan. Prostě lidi jsou líní nebo nemají čas se koukat kolem sebe a ptát se, rodiče dětem povídat ….., samozřejmě ne všichni, ale je jich čím dál víc. Je to smutný.
Ale ano je to možný,konverzac na večeři v Praze: “dnes jsme jeli kolem ohrady s krávama, a tam byly krásný telátka, to je super, že je zas chovají, bude telecí.” Můj dotaz “ a vy si myslíte, že telata jsou jen kvůli telecímu nebo aby byla nová kráva?” Odpověď “ no ano, proč jinak ” ,, “ no aby měly krávy mléko , kde jinde by ho vzaly" ,, a teď padla perla""no přece normálně, z jedné strany kráva žere trávu, a z druhé strany z ní teče mléko !!" 🙈🙈 Nějaký pojem o tom, že musí mít cca co rok tele, že je to vlastně mateřské mléko…., vůbec ani ťuk. Nic proti pražákům, ale u stolu jich bylo cca 10. Někteří stejně nevěří dodnes. Ale samozřejmě toto se děje všude a nejdou všichni stejní.
Jejda, tolik krásy, je to snížek krasavec
Jj, myslím si, že jedno z nich by byla dobrá volba. Já zatím, ťuk ťuk, jsem spíš finančně krvácela na těch úrazech a věcech co spadají do té první kategorie, ale jak říkám, pro mě je dobrá pojistka sjednávaná pro to, aby se nic nestalo a já platila a nečerpala🙈, takže to nám přeji všem
Ono hodně záleží na věku a plemeni. My velicí prostě všude platíme hodně. Přeji při výběru šťastnou ruku a aby jste plnění potřebovali jen při té prevenci.
Jo, teda nápad ce cení, ale prokouslá sedínka už míň🙈, jen tak mimochodem Arčí lišku vykoupal spolu se sebou,potom ji vzal na návštěvu do polonory co si kluci vykopali pod keřem, takže z lišky je vydra a z Arčího něco mezi hyenou, zdechlinou a hejkalem🤦
Právě jsme ulovili lišku, teď ještě sehnat vlka🤣
Teď na mne vyskočila celkem zajímavá nabídka od Direct pojišťovny, jestli někdo uvažuje zkuste mrknout a s kódem INTERCANIS26 a online sjednáním to nevychází špatně. A fakt to není reklama🤣, Jo a torze a úraz jsou bez limitu už v rozumné variantě
Tak to máte pravdu
Tak u nás je hromada srnčího, fakt hodně jelenů, lišky, jezevci, psíci mývalovití atd, všechny jsem je potkala z očí do očí, opakovaně a opravdu max na 2 metry. Nejvíce nejistá jsem byla s jeleny, kupodivu laně mi nevadí. Vlci prý jsou v okolí už taky, ale bohužel tu čest, potkat je, jsem neměla. Mrzí mě to. Víc by mi vadil velký, toulavý pes. Jak už někdo psal, divočáky taky nemusím, ale i s těmi už jsem měla kontakt, a moc krásný byl kamzík a v Demenovské dolině medvědi. Asi jsem praštěná, ale některé lidi , nebo skupiny lidí bych fakt nechtěla potkat, zvířata mi nevadí žádný.
Oni kupodivu na výstavách jezevčíci tak zastoupení nejsou, a ještě k tomu různé variety, to GR je mnohem víc. Na Evropě mě překvapilo, že i barzojů bylo ve třídách víc než jezevčíků . Je to škoda, je to super pes.
Jak píše Zrzavcová i ostatní, jsme s vámi. Ať to brzy alespoň trochu přebolí. Vždy, když odejde nějaký náš zvířecí parťák, tak říkám, že dalšího nee, nechci znovu tu bolest a pak potřebuje někdo zachránit ( někdy já, někdy chlupatec) a zas máme o jeden až dva plný pelíšky víc. A tak to prostě nikdy nekončí. U nás po hodně dlouhé době teď prší, je bouřka, takže bude duha a tak se na ni zas budu koukat a říkat si “ jo, to by šlo, tam se určitě potkáme ”
Alenko, ony ty pračky jsou různě. Já vetbedky peru ve Šternberku u Tesca, chce se mrknout, člověk, když to nepotřebuje, tak někdy chodí kolem a nevšimne si.
U nás se sice venčí, ale nefotí, takže jen krátce, mlaďoši se pořád navzájem hrdlí, bráchové jsou pořád jedno tělo a nový útulkáč už je plnohodnotný člen smečky.
Měkoučký a vydatný 🤣🤣😆👍Buggyro já vás miluju, praktická ženo.