https://www.centrum.cz/clanek/saluki-jeden-z-nejstarsich-psu-sveta-ktery-dodnes-nepotrebuje-vase-schvaleni-281972
Zase hezky napsané, třeba někoho potěší
https://www.centrum.cz/clanek/saluki-jeden-z-nejstarsich-psu-sveta-ktery-dodnes-nepotrebuje-vase-schvaleni-281972
Zase hezky napsané, třeba někoho potěší
Tak nějak 🤣, ale spíš než na práci, tak na hraní, jsou to pořád hračičky.
Ale zpět k těm vlkům, ulovenou vysokou umí zpracovat krásně. Zbyla hlava, konce běhů a kostra a i k tomu se třeba vrátí. Fotopasti mají spousty krásných fotek. Myslivci nebyli rádi, prý škoda koloucha, ale tady je té srnčí a jelení zvěře fakt mraky, zakopáváte o ni a potvory chodí na posekanou sladší trávu až k baráku. Aspoň budou víc v pohybu. Jo a máme tady v okolí prý i medvěda, viděli ho v lese cca 2x, ale malýho, takže tady nevím nevím jestli věřit.
Fotky 4 a 5 když se dají rychleji za sebou, tak Malina ožije🤗, hezký.
To hodný stvoření to prostě vystihlo dokonale👍 a pak, že s budoucí generací to jde z kopce. Prdlajz, toto je důkaz.
Jj, i naše přerostlý kočky barzojí baví když se začne: kdo přinese první Lišku, kdo najde Zdechlinu, Arčí přines Bobra…., prostě přesná specifikace. Je to pro ně zajímavý. (Jo a přírodu nedecimujeme, jsou to jména hraček🤣).
Krása krása, upřímně závidím, ale přeji vám to. Ten chrt byl fakt saluka nebo nějaký tazy nebo Taigan? V Kyrgyzstánu mají jako národní plemeno Kyrgyzského taigana, krásný chrt, možná rozšíří časem naši smečku 🤗. Moc krásné povídání, prosvětlilo mi ty katastrofy, co teď musím řešit. Efe děkujuuuuuu👍
A pořád umí pohled největší neviňátko pod sluncem 👍
Tak už máme vlky na dohled a to doslova. Na naší oblíbené venčící louce roztrhali a požrali koloucha a přes vesnici to odnesly tři ovečky. Tak jsem klukům barzojíkům říkala, ha přišla vám práce. Ale onehdá, když jsme po půlnoci venčili, tak si s někým začali výt, tak aby nám je spíš nenastěhovali domů🤣
Je krásný a je to fakt kus
Děkuji za odpověď, jsou krásní.
Všude dobře, doma nejlíp. Mládež řádí a bráchové to korigují.
Anadi vám lehátko zapůjčí na zkoušku, takže to jde zjistit, jestli je pro hafíky to pravý
Máme lehátka Anadi jsou super,ale je to kus od kusu, ne každý pes je má rád. Dva naši jsou na nich pořád, a jeden vůbec a jeden jak kdy.
Dnes jsem opět musela na výstavě obdivovat východoevropské ovčáky, moc se mi toto plemeno líbí. Silní psi, většinou korektně úhlení, vypadají i vyrovnaně. Osobně neznám žádného, ale chci to napravit a alespoň si o nich něco víc zjistit.
Jé vy to máte barevně vyladěno🤗, moc hezký. Kelíšek tam leží jako starosta.
Tak my se venčili oba dny na výstavách a kluci, tentokrát mladí, byli moc šikovní a já jsem hrdá matka🤣🤣🤣. Nejdříve nás teda, v pátek zachránila Sarah, neboť ve čtvrtek večer se zbláznilo čerpadlo ve studni a voda teče pidi proudem a v tom vykoupat dva barzoje je utopie. Takže jsem zavolala Alence jestli nám půjčí vanu a vodu a ona, nejhodnější holka, souhlasila a dokonce i se mnou mydlila a oplachovala, frotýrovala a foukala. Zahradu si nechala zdupat počůrat a posr… a nakonec uklidila tu spoušt v koupelně. Moc jí ještě jednou děkuji a měla by mít svatozář. 🙈. Takže psi byli zářící a ještě k tomu šikovní, takže v sobotu na chrtí klubovce byl malej Árčí(naše Čtyřka) V1, CAJC a Dobby V2 res CAC a dnes na mezinárodce v Polsku jsem měla už jen Trojku, ale Dobby byl šikula a bylo z toho V1, CWC a CACIB. Alenko ještě jednou děkujeme a za ty galeje, cos s námi měla ti půjdu před Vánoci alespoň okna umýt nebo tak. Opraváři na vodu to dají dopořádku snad zítra, takže samá pozitiva a sociální jistoty.
Speciální pro Zrzavce, doufám, že tam máte aspoň víkendový bydlení🤣🤣🤣
Prostě je to nespravedlnost, žijí krátce. Byla milovaná a to se počítá.
Jo a Dafi Jessynka je fakt boží a ten pohled
Lítaly mu uši a to on nerad🤣🤣🤣🤣🤣, já mám bujnou představivost a tak jsem viděla, jak pouštíte Yodu na vodítku jak draka a jemu plácají uši jak strýčku Fidovi , no prostě omlouvám se mu předem, ale tlemím se pořád