Pokud se tresty nezpřísní, tak toto nikdy neskončí. Strašný jak můžou lidi ubližovat bezbraným.
Pokud se tresty nezpřísní, tak toto nikdy neskončí. Strašný jak můžou lidi ubližovat bezbraným.
No nemyslím, že je to o velikosti, ale hodně o výchově, o zážitcích toho konkrétního hafana, o tom, nedělat z nich děti takže nepolidšťovat, taky o genetice- ty drobky víc množí, takže na povahu nedají….
Měli jsme pekinezku a ta by si raději uhryzla nohu než by ublížila komukoliv a to byla hrdá a milující dáma. Žádná poseroutka. Přesně jak říká standart. Srdce lva a zábavná jak opička😍
Hele ono to asi fungovat bude částečně i u psů. Kluci barzojíci se od mala navzájem uklidňují tím, že si vykusují něžně chlupy na krku a uších. Ale nejen uklidňují, ale i hýčkají, vlastně dle potřeby a nálady. Ale antistres chování je to taky. Ale jen ti dva bráchové, takže je k tomu potřeba obrovská důvěra nebo je to naučené chování. Takže třeba by masáž uší a krku taky pomohla.
Máme kolem xy hektarů pastvin to je v pohodě
Pokusím se, ale oni jsou děsně rychlí a jsou hned daleko a já fotím jen mobilem, takže jsou z nich tečky🤣🤣🤣 Zatím aspoň kamarádky roční fenka letos z jara. A naším klukům domluvím, ať tryskají kolem fotografa 🙈
Umí být pořádná partička🤣, prostě správnej oddíl 🤣🤣
Jo a já mám zloprcky dva, teda věkem a ne velikostí, ale naštěstí zakusují jen sebe navzájem nebo občas velký bráchy
Našla jsem pyžamo pro barzoje🤣🤣🤣🤣🤣, fakt Maj všechno 🙈
Prostě srab a sračka nebo jak já říkám “ zoufalec”, fakt to nemáte jednoduchý, ale zjevně cesta by se našla. Větší cokoliv🤣🤣🤣a nemyslím ego
Ať vám to dobře dopadne a pokud bude prudit dál, tak můžeme zajistit kavkazáka nebo anatola jako tělesnou stráž. Těm většinou stačí jeden pohled a psí i lidští případní zlouni jinou cestu najednou hledat umí a zdravit taky. A vaše drobotina by se jim líbila, té by neublížili
Ach jo, upřímně trpím i takto na dálku s těmi vašimi chlupatci. Ať už je jim jenom líp🦄
No, málem, jen nám chybí druhé pohlaví🤣🤣🤣, teď koketujeme s chrtí specialkou v Rakousku, ale je to zas celý víkend a ještě tam máme coursing a pak asi Nitra, Polsko a Maďarsko. No musím to asi trošku omezit, jinak budu vystěhována, tak jen vybrat co jet a co ne.
Děkujeme, Dobby je hlavně bílej a to je teďka móda. V psím světě je bilej barzoj na výstavě taková prsatá dlouhonohá blondýna🙈, a to netvrdím, že není krásnej. Byla to maličká výstava, ale v krásným zámeckým parku. Moc jsme se těšili. Trochu to zhatilo bohužel počasí, ale aspoň je zalito a to se počítá
My s trojkou Dobbym na výstavě a po výstavě, zmohlo ho to. Ale byl za šikulku a vílu a vyhrál
No jak jednou někdo už tady napsal : ideální počet zvířátek se řídí rovnicí n+1, kde n je současný počet,, jen k tomu musíte být ještě dostatečně postižení a praštění.
Takže máte velkou pravdu
A uděláme si u Efe tábor👍
Jsem si ho zakázala, jen v případě, že by byl nějaký chlupatec v nouzi a potřeboval zachránit, to je povolený.
To máme taky v plánu. Kdyby ne, tak si půjčím obytňák. Ale plán je: dojet, pár dní se u vás válet a procházkovat a pak bohužel zpět do procesu a vydělávat na hovězí 🤣
Já tomu říkám hra na hrochy. Hned po honěné, druhá nejzábavnější. To se musí, v různých párech, aspoň 100x denně 🤣
No právě, zima je pro ně to pravý počasí, jsou to praštění rusi😉