Čtyřka Arčí, pravým jménem Aristocrat má dnes 7 měsíců , začátek po devítku jsou vzpomínky, 10-12 se sourozenci a zbytek dnes a je to pořád pošuk😍
Čtyřka Arčí, pravým jménem Aristocrat má dnes 7 měsíců , začátek po devítku jsou vzpomínky, 10-12 se sourozenci a zbytek dnes a je to pořád pošuk😍
No u nás zas bráchové , neboť Satánek je velkej barzoj, ale Kejný megaGodzila jsou zas pěkný páreček holčička a chlapeček🙈
Přesně🤣🤣🤣
To je na komiks na pokračování 🤣🤣🤣
Hm podivnej chlap, když jsem se psama mi nevadí, bráchové jsou obranáři,hlavně Kejný, ale vadí mi divný lidi se zbraněma.🙈 A těch se teď rojí mraky
Jsou to heeeerečky chlupatci zlatí
Držím pěsti ať je zrzavé princezně co nejdříve líp🍀🦄
Úplně všade stejný, vedro nebrat🙈, jen to naše štěně je megavysmátý
Začíná se pěkně vyloupávat zlatíčko střapatý🥰, jste hrdinové👍všichni
Přesně, a proto někteří rádoby chovatelé to zkouší tak,že když z koníka upustí dost krve tlak taky sníží a kontrola na nic nepřijde🙈
U nás zatím jen lehce nad nulou a mlha, kluci řádí jak černá ruka, hlavně trojka se čtyřkou🥰
Přesně tak, kvůli kvrácení z plíc,výkon nezvyšuje, ale pokud kůň začne krvácet tak zpomaluje,
Bohužel, i u velkých jmen, co se dostihů týče, jsem na pouštění žilou narazila,(krvácení z nozder během dostihu)🙈 , furosamid nebo jak se ten lék jmenuje je v Evropě doping a toto se nedá zjistit .A není to vůbec dlouho, je smutné, co jsme všechno schopni zvířatům udělat, při honbě za slávou
Dnes bylo krásně, ale bohužel pracovně,takže bez hafíků. Ti lítali s dcerou po zahradě a prý taky dobrý🤗
Většinou neznám, ale neřeším , jednak Horsanu si lze snadno vygoglit, druhak nikdo mě k ničemu nenutí a za třetí neposílám bambilion ale jen trochu, víc bohužel teď nejde. Ale zas si říkám, že 100xtrocha umí taky pomoci.
Velikej krasavec a osobnost😍😍😍
On, umí být velmi přesvědčiví, ikdyž si jen hrají🤣, spousty vrčení, občas jeden druhého rafne a skolí ho k zemi, že se vše jen otřese a hlavně vše v tempu třistazmísta😀, nejraději mají hru na hrochy- na zadních tlamy vyzubený🙈. Občas se začnou štěkat trochu vážněji a to už je fakt velkej rachot a naštěstí vždy včas rozehnáno🤣🤣🤣, no je jich teď už přes 200kg svalů a spousta velkých zubů, tak co se divím🤗
Arčí měl včera 6 měsíců a je zázrak, že s tím jejich divočením přežil bez ztráty desítky
Všichni jsou parta veliká, ale Dobby a Arčí mají k sobě přece jen pouto větší, ikdyž to občas vypadá spíš než na hru tak na likvidaci
Dnes jen doma, ale bylo veselo, Čtyřka vlaje posobně, jak Yodovi pysky🙈