Je prostě bourák, krásnej, sladkej a chytrej jak vopice. 🥰
Je prostě bourák, krásnej, sladkej a chytrej jak vopice. 🥰
A kde si myslíte, že vyrábí Tescoma, mnoho let v Číně, má tam vlastní továrny, a nejen oni i hodně dalších.
Tleskáme a moc gratulujeme 👏
Asi bych se toho moc nebála, už mají sklady v EU, takže to půjde určitě vymyslet aby zas vše bylo za pusu.
Havraní ovčák, krásný název krásný pes, v životě jsem neslyšela a šarplanince bych si taky netipla je to takový tintítko. A děkuji za rozšíření obzorů👍
Já bych to dala takto :
1 nebo 6 Krašský
2 mareman
3 Tibet
4 rumunský
5 tornjak
7 nic mě nenapadá a ptát se AI nechci
Tak starší bráchové mají rozum, ale mladí blbne jako vždy 🙈
🤣🤣🤣🙈 To známe, ikdyž u kocoura, vet : To je ten kocourek, za jehož léčení už jste dala víc, než za vaše auto, že? Já na to, ale to není tím, že jste drazí, já mám docela levný auto🙈, prostě zase velmi zdravý kříženec, ale když nám to nebožátko hodili k domu, tak ho v tom přece nenecháme.
Kočka ponořená do kapaliny🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ještě, že kluci barzojíci si manikúru i pedikúra dělají sami, pěkně drápek po drápku jen to cvaká mezi zoubky. I naši pastevci to tak řešili. Když byla u nás na návštěvě kamarádka dcery a viděla Santanu jak si upravuje drápky (na zádech, přední packa v tlamě a ty zvuky), tak zkonstatovala: jejda, už si nikdy nebudu kousat nehty, když vidím, jak to vypadá🙈
Držím pěsti, ať je vše co nejdřív v pohodě
Máte velikou pravdu🧡
Žejo, u šarplanince jsem si na vás vzpomněla na první dobrou a poslední kočky, tak z těch jsem hotová😀😀😀
Já byla děsnej katastrofista a sebedestruktor, neměla jsem pud sebezáchovy a ještě k tomu fakt jsem se nerada přizpůsobovala a byla splašená. Táta s mámou mě vlastně vždycky zpráskali z úlevy, že jsem přežila bez úhony🙈, hodně často místo toho foukali bolístky a jezdili na pohotovosti. Vlastně na tuto dobu vzpomínám moc ráda, byla hodně turbulentní a hodně právě o rodině.
Já jsem udělala něco podobného cca v 5nebo 6letech na rekreaci v Tatrách, akorát to nebyl býk, ale čuvač na řetězu a já prý byla ubydlená na něm(ležel). Odmítala jsem od hafíka odejít, ten si mě hlídal a nikoho nepustil blíž. Museli počkat, než přijel majitel, toho poslechl, ostatní se ho báli, byl prý zlej. Naši povídali, že to pro ně byly dvě nejdelší hodiny v životě a ztřískali mě taky jak žito. No druhý den, jsem tam byla zas, až ho nakonec museli zavřít za bránu. Byla jsem dítě sveřepý a on byl tak medvědí, i mručel 😍
Jeee, Bonie s číčou si hrají na barzoje🤣🤣🤣, toto známe z domu. Je šikulka a vy taky👍
Já právě přemýšlím, jak to udělat, aby Dobby tyto stavy - jsem vypnutý, neměl. U ostatních kluků to neznám. Zkusíme asi ze začátku chodit ven odděleně a pilovat chůzi u nohy, aby se soustředil jen na nás a ne na okolí, ale když nevím, co vybrat jako motivaci, tak je to na pytel. Včera nezabraly žádné pamlsky - a to pomáhala a nabízela celá hala🙈, žádné mazlení a lákání ani výhrůžky, žádná hračka, ani známý pes, jiný psovod, prostě nic, jako by tam nebyl.
Ale dopr…., chudáček Matějíček, když já jsem vždycky z každého problému chlupatců úplně hotová. Ať je co nejdříve zase vše ok🍀
Aspoň mu, ale zůstaly nožičky a mozek u našeho princátka zmizely do nenávratna 😉 jsou to velký heeeerečky, do Národního s nimi.
Tak Čtyřka je prý dobrá jen k zakousnutí, Dobby to pilně trénuje, aby příště při bitce věděl kam kousat🙈. Ale teď vážně, kluci si rádí hrají na zakousnu toho druhého, tak snad už zůstanou jen u těch her. Včera se Dobby předvedl jako super princezna. Byli jsme na výstavě a když jsme vešli do pavilonu tak Dobby ztratil nožičky a vypnul se. Vytřeštil oči na dalmatiny, chtěli ho prý sežrat jezevčíci a tak hodil stopku a dál ani krok. Výraz nejvíc týraného psa na světě a buď ho prý ponesu nebo mám smůlu, ale k tomu jeho kruhu, mezi těmi zabijáky, nepůjde ani za milión úplatků a vlastně on tam nebyl, to co jsem měla na druhém konci vodítka se mi zdálo 🙈🤣. Ještě, že rozhodčí měla takové zpoždění a já tak měla 4hodiny čas na něm najít vypínač a resetovat ho do klasické výstavní polohy. Nakonec z toho bylo V2, resCAC a resCACIB, ale doma je prý doma. Tady ho případně kocouři zachrání. Jo a Arčí se rozhodl, že bude potapěč, největší zábava vrazit hlavu do kýble až do půli krku a dělat vlnobití 😉, jen by si mohl vybírat aspoň čistější vodu.