»
Odpověď na příspěvek uživatele
Ph z 18.05.2026, 09:04:32
No, málem, jen nám chybí druhé pohlaví🤣🤣🤣, teď koketujeme s chrtí specialkou v Rakousku, ale je to zas celý víkend a ještě tam máme coursing a pak asi Nitra, Polsko a Maďarsko. No musím to asi trošku omezit, jinak budu vystěhována, tak jen vybrat co jet a co ne.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sardullah z 18.05.2026, 08:07:18
Děkujeme, Dobby je hlavně bílej a to je teďka móda. V psím světě je bilej barzoj na výstavě taková prsatá dlouhonohá blondýna🙈, a to netvrdím, že není krásnej. Byla to maličká výstava, ale v krásným zámeckým parku. Moc jsme se těšili. Trochu to zhatilo bohužel počasí, ale aspoň je zalito a to se počítá
My s trojkou Dobbym na výstavě a po výstavě, zmohlo ho to. Ale byl za šikulku a vílu a vyhrál
No jak jednou někdo už tady napsal : ideální počet zvířátek se řídí rovnicí n+1, kde n je současný počet,, jen k tomu musíte být ještě dostatečně postižení a praštění.
Takže máte velkou pravdu
A uděláme si u Efe tábor👍
Jsem si ho zakázala, jen v případě, že by byl nějaký chlupatec v nouzi a potřeboval zachránit, to je povolený.
To máme taky v plánu. Kdyby ne, tak si půjčím obytňák. Ale plán je: dojet, pár dní se u vás válet a procházkovat a pak bohužel zpět do procesu a vydělávat na hovězí 🤣
Já tomu říkám hra na hrochy. Hned po honěné, druhá nejzábavnější. To se musí, v různých párech, aspoň 100x denně 🤣
No právě, zima je pro ně to pravý počasí, jsou to praštění rusi😉
My pořád nemáme to auto, kam naložíme jak sebe, tak všechny chrty. Ale pracujeme na tom pilně. Do podzimu vyladíme a pak hurá můžeme vyrazit.
Venčíme krásně, počasí přeje, jen málo fotíme. Kluci jsou komici jako vždy a Arčí za chvíli bude velký pes. Neskutečně vše letí.
Se musím mrknout a dám vědět 👍, děkujeme za tip. A když ho seženeme, tak už budeme muset stopro dorazit na skupinové foto🤣🤣🤣
🧡🧡🧡🧡🧡ona v něm je prostě k sežrání. Mají velikost i na ponyho😍? Dobbymu by třeba taky nesmírně slušelo, ale teda nevím, co on na to.
A ještě k tomu jí teda Megasluší!!! Super, že je spokojená 👍
Držíme co máme, ať je vše ok. Já jsem, co se zvířat týče normální psycho. Špatně to snáším a tak jen čtu či píšete, už mi je ouzko.
Kouknu pod postel, jestli tam není bubák a bubák koukne, jestli tam není Sára👍, jako u nás. I dcera a to byla malá, opravdu malá , když jsem musela v noci nutně k lékaři, tak řekla, já zůstanu spinkat doma, hafíci a kočičky čerty zaženou a nedají nás
Gratuluji Kiře👍👍👍 a moc fandím caníkům. Jejich stopařský dvojspřeží je úžasný. No a vovčáček je prostě sladký stvoření 😍
Prostě samý pozitiva a sociální jistoty👍🤣
A já zas mám ráda a ragdolíci taky zverlit. Mají různé hrubosti, s vůní i bez. Nejraději mají červený, ale to je jen osobní názor
No noblesa sama 🤣🤣🤣, sedačka je sice psí, ale k žrádlu fakt ne🙈, asi máme jiný plemeno. A heslo torze je prý sprostý slovo🤣🙈