Já tomu říkám kontrola pohybu. Jak mě někdy štvalo ráno a večer volat mámě a když už tu není, tak jak mi to chybí.🙈
Já tomu říkám kontrola pohybu. Jak mě někdy štvalo ráno a večer volat mámě a když už tu není, tak jak mi to chybí.🙈
Hele, když mi ho ulovíte do sklopce, tak jsem tam, pro něj, coby dup. Teda vím, že se to nesmí, ale tady by se měl skvěle. Potoky, spousta stromů a rozsáhlé pastviny. Tady by mohl řádit. Na co se vůbec dá navnadit bobr?
Když budeme mít štěstí a chovatelce mých barzojích bráchů se narodí teď- termín je cca víkend , správná barva na správném pohlaví , to znamená černo-bílý nebo červeno - bílý , plotnový pes, tak budeme mít čtvrtého barzojíka, tak držte pěsti. Pro ilustraci pár fotek mého milovaného Larryho, zemřel mladý na torzi a prostě chybí dodnes. Ikdyž už to bude 20let.
Jste mi připomněla pana Tau a jeho meteorologickou rosnička. Jsou krásný 👍
Tak pokud můžu ohřát kameny, tak musím mít zdroj tepla a ten vytopí i tu místnost se zvířaty co teplo potřebují. Jen ti, co potřebují hodně tepla budou blíž ke zdroji.
Ať se mládí vydovádí 😍
Jejda, krása a ty krásný očí. Moc se mi po rotvajlerovi stýská, ale od té doby, co mají ocasy, tak by mi doma prošel jedině nějaký co je v nouzi a takový kolem zatím nešel. A taky já jsem na ty výstavy a to co se tam vítězí🙈🙈🙈. To co na srdci, to na zubech na nich miluju.
Krásná holka😍
My měli, jak už jsem psala, rotvajlery dva, v okolí ještě tak deset dalších a překvapilo mě, jak velké jsou mezi nimi rozdíly, co se povah týká. My měli psy z Německa,pracovní linie, byli přirozeně ostří, tvrdí a sebevědomí. S důslednou výchovou, ale v pohodě, jen si člověk musel dát pozor na jejich ochranitelské tendence. Naproti tomu, kamarádi výstaváky a to byli ňoumové a dobráci. Obojí s PP, prostě nejde jen o to, že je to rotvajler, ale taky jaký původ zvolíte. Je to jak s barzoji co mám teď. Strašně záleží na genech, kam se vrtnou. Vidím to doma. Máme tři, každý úplně jiný, přitom stejné podmínky, dva jsou dokonce bráchové. Kdybychom k nim přistupovali ke všem stejně, tak z jednoho byl kousavý psycho. Jsou to živí tvorové, umí překvapit.
Sardullah, mluvíš mi z duše. Měli jsme 2 rotvíky, oba vyrovnání a jak píšeš, důsledná a spravedlivá výchova je základ. Je to velký pes, tak s tím musí člověk počítat a opravdu být vůdcem smečky. Jinak jsou to úžasní psi, ty jejich nádherné hnědé oči 😍.
Vlastní voda, Vlastní topení, kachláky s pecí by na vaření stačili, větrná energie by snad pokryla světlo a jídlo pro děcka běhá venku🤣🤣🤣
Taky jsem si říkala, že z miminka je velkej kluk😍, strašně moc to letí, na dětech a zvířátkách je to vidět nejvíc.
Strašný zážitek 👍
Děkuji všem, já se takhle roztíkám u všech vašich čumáčků. Beru je jako jednu velkou smečku a mám všechny moc ráda.
60 zvládnou, k tomu klopí zatáčky jak na ploché dráze. Mají to jednoduché, dlouhý nohy, ty cvalové skoky jsou předlouhé. Na fotce je malej, ten musí ještě hodně trénovat.
Nene, tento je u Rýmařova, ale to je taky kousek. I pro tebe, někdy zajedeme zavenčit
Dnes venčení bez velkých bráchů, ale zato s holkama, ta bílo černá je sestřička 😍. Na na koupačku došlo 🙈
A co Framík a Indiáni? Držím pěsti ať se daří
Ony ani ty drahý elektroauta nejsou pracanti. Nová drahá Tesla a nápad táhnout koně ve vozíku byl pro moje známé tak strašná zkušenost, že ihned najali přepravce, který jim koníka bude vozit a koňovlek prodali . Ze severní Moravy na jih Čech 2x dobíjení. Je to už půl roku, ale pořád prý noční můra 🤣🤣🤣. Nevím co jiné značky, ale toto byla fakt blbá zkušenost.
Framík je chytrej kluk - kolíkoval pro indiány venčiště