Aktuálně: 2 470 inzerátů • 292 749 diskuzních příspěvků • 21 461 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dublinbarzoj

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 31.12.2025, 21:15:50 xxx.xxx.128.82

Ještě, že máme tu AI, jinak teda nevím jak donutit kluky pózovat. Jsou přešťastní a lítají, ikdyž křídla nemají🤣. Přejeme vám   všem, hodně zdraví, štěstí,  lásky, dobrých lidiček kolem, úspěchů a prostě dokonalou smečku. Pac a pusu na to🍾🍾🍾

Obrázek
⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 28.12.2025, 18:13:47 xxx.xxx.128.82

Oooo, setkání s divočinou,  a důstojní byli asi proto, že jsou si vědomí své síly.  Musel to být  opravdu zážitek. Ikdyž chápu, že ne úplně beze strachu. Foxteriéři   jsou frajeři, že tak krásně vyřešili situaci a vy taky. 

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.12.2025, 20:24:46 xxx.xxx.128.82

Moje nejdražší kočka je nalezenec,  jak říká pan doktor: jo to je ten, jehož léčení vás už stálo víc,  než vaše auto. Ale to je blbej úhel  pohledu,  mám celkem levný auto🤣. Asi i proto, že těch zvířecích nešťastníků je pořád dost a mají prioritu, aby žili kvalitní život a autí sice není leštěnka, ale spolehlivý pracant tak co.   

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.12.2025, 12:32:41 xxx.xxx.128.82
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 26.12.2025, 12:12:55

Štěnítko je pěkná potvora. Jednomu z bráchů říkám Satáně,  ale přitom Santana je zlatíčko a maminčin bobánek a Kejný taky. Doby - trojka bílá,  to už je raketa a zloduch, ale pořád nemá na Čtyřku  Arčiho. To je převtělený ďas a satan a běs   v štěněčím kožichu. A to má teprve 4 měsíce.  No velebnosti,  co z tohoto vyroste🙈.

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 26.12.2025, 10:59:54 xxx.xxx.128.82

Venčíme svátečně,  kluci jsou po cukroví jak kdyby byli nadopovaní🤣, ale je to hezký , jak jsou šťastní.  Malej je už skoro velkej,  ale společný venčení pořád hrozí ušlapáním, takže se koná jen jednou denně 😉, a náš  pátý Bruno prý chce hlavně klid a něco nezdravýho dobrého, jo a hlavně netýrat focením. Co taky máme chtít kmetovi smečky. Jo a kočičáci to sledují nejraději od krbu a všichni posílají pac a pusu😊

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 21.12.2025, 20:30:24 xxx.xxx.128.82
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 21.12.2025, 16:29:47

Žínko,prosím o tip. Dcera chce teď  nějakou novou kosmetiku a po korejské….pokukuje,  jen je toho hodně a každý si chválí to své.

Jinak přeji všem  krásné svátky, zdraví a pohodu. Mějte se vanilkově.

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 13.12.2025, 20:21:37 xxx.xxx.128.84

Jsou úplně boží, palec nahoru aspoň tisíckrát za vaši péči 👍

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 09.12.2025, 06:58:33 xxx.xxx.128.84

Vysavač to uklidil, ještě teď ho z toho břicho bolí 🙈. Nejhorší bylo,  že jsem se nemohla rozčilovat, smát,  plakat…., kluci by se buď chtěli radovat se mnou nebo utěšovat,  případně by se klidili z dosahu a vše bylo špatně. Takže jediný povel: zůstat, neheeejjjbbbaaat se! Malej Arčí, všechny kočky a tři barzojí ocasy ,co sebou mávaly jak na prvního máje neposlechli 🤣, tak vznikla sněhová bouře.  Já popadla vysavač,  pytel na odpadky a hodina a půl brigády zajištěno. Kluci samozřejmě museli pomáhat, žejo.  Odpoledne po práci další dvě hodiny a peří už se nachází ojediněle a zásadně v jiných místnostech nebo patrech🙈. Stejně jsem si za to mohla, peří a barzoj fakt nejde dohromady 😉

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 08.12.2025, 21:32:17 xxx.xxx.128.84

My měli  dnes ráno,   v obýváku 10cm sněhu,  aspoň jsem si to myslela, když  jsem rozespalá vešla🙈. Všude bílo , uprostřed vysmátí kluci barzojíci, kolem čičiny a vločky se snášely🤣🤣🤣. Na druhý pohled jsem pochopila 😉. Doby našel velký péřový polštář,  půjčil si ho a ten za přispění zbytku bouchnul.   A jak frajeři nadšením mávali ocasama, tak peří lítala úplně všude. Prý takovou srandu už dlouho nezažili a kočky samozřejmě pomáhaly🙈. Ještě teď večer vyplouvají pírka z nejnemožnějších míst a samozřejmě máme opeřený bobky🤣🤣 a pak prý vánoční úklid,  vzdávám se, hlavně šťastný a veselý👍

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 04.12.2025, 07:47:30 xxx.xxx.128.84

Taky nesnáším toto období, loni 25.12. zemřel táta, rok předtím,   na Silvestra máma. Takže to šťastný a veselý má už  úplně jiný  rozměr . Ještě  mám k tomu doma dva nemocné chlupaté dědečky, tak bojujeme, ale jsem býk, pořád  vidím tu sklenici poloplnou. 🙈, takže svátky? hurá,  bude víc volna,  budu víc s klukama a Miuší(jediná holka - černá kočka),  vypiju trochu vína s přáteli a rodinou a úplně, na chvilku vypnu🍀

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 03.12.2025, 06:41:37 xxx.xxx.128.84

Taky jsme přistřihovali,  vlastně jsme zkracovali na délku srsti toho 4 měsíčního kotěte,  co vlastně máte 🙈, ono je každá rada na dálku na nic. Každá kočička je jiná, má jinou srst. Někomu stačí  zkrátit na 3cm, jiný potřebuje vystříhat málem na kůži, chce to vyzkoušet. 

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 02.12.2025, 21:29:50 xxx.xxx.128.84

Další hvězda na nebi, další díra v srdci.  Držte se.

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.12.2025, 12:31:45 xxx.xxx.175.66

U nás už skoro 14 dní přes den mínus 1 až 3 přes noc mínus 3 až 10, někdy sluníčko někdy mlha. Listopad byl podivný, snad se prosinec vrátí k normálu. Nás netrápí bláto, ale skoro každý den ledovka na silnicích

⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 01.12.2025, 00:44:15 xxx.xxx.128.84

Bylo krásně, kluci spokojení a občas i překvapivě v klidu. I oni užívali sluníčka a kochali se výhledem.  Malej roste jako z vody a je teď prý za pitbula. Nejoblíbenější zábava: útok, zákus a trhej🤣

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.11.2025, 16:02:24 xxx.xxx.128.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 24.11.2025, 14:05:34

Ano, sníh je top, aspoň pro kluky🙈. Jsou šťastní.  Jen povzdech, dokud nenapadl, tak jsem si myslela,  jak jsou krásně bělounký 🤣🙈. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek