Příspěvky uživatele
Dublinbarzoj
Kluci dostali nového vlka, tak řádili na zahradě a ve výběhu. Jo a hračka pořád žije🐺
Na klubovce se výborná cení stonásobně👍
Já mám divný psy, nojo rusové, co se divím. Déšť ani zima nevadí 🙈. Teda jim nevadí.🤣
👍👍👍
Není důležitá cesta, ale výsledek 🤣
Jak s tou kokardou má důležitý výraz.Je prostě úžasná a chlupatice jakbysmet 😍
Krasavice a krásná akce😍
Že vypadá pořád jako roztomilý krysáček a je jich 13, takže banda božích čumáčků.
My si průjem přivezli z výstavy, virózy teď prý řádí i u hafíků. Týden jsme se prali sami - entero, fortiflora, smecta, černý uhlí, hladovka, dieta, nic nepomáhalo. Přitom jinak byl Santi úplně ready. U veterináře dostal slabé antibiotika na 3dny, dietu royal na trávení, fortifloru a jak mávnutím kouzelného proutku byl od večera ukázkový bobek.
Aristokrat roste jak z vody, je to božan a kluci se těší na kámoše. Ještě musí 3 týdny vydržet.
Kardiolog MVDr Procházka v Olomouci, to nemáte až tak daleko a má dobré vybavení.
My venčili kolem komína. Dobi roste a zlobí bráchy. Kejný si s ním občas krásně hraje, takže Santana začne žárlit a jde ho lovit a najednou máme lov na “vlka”🙈. Jinak Čtyřka roste jak z vody, takže bychom mohli mít doma tak cca do měsíce pro Dobiho živou hračku . Sardullah i Ginušce držíme pěsti i tlapky, ať je pacinka ok.
I to lze řešit, předoperační vyšetření můžou dělat u ní internu…, stejně to tak je. Na operaci někdo doveze a hned po operaci stejně posílají do lázní, pokud teda pacient chce. Moje máma to tak aspoň taky měla. Je to teda 2 roky zpět. My ji teda do lázní dovezli, ale jen proto, že nechtěla převozovou sanitkou a stehy jí tahali už v Jevíčku. Jen je to trošku komplikované. Vždycky se najdou důvody a to na všech stranách, že to nejde, většinou to fakt není pravda.
Ale tak člověk musí taky trošku být aktivní a zajet třeba trochu dál, nejen kolem komína. Trochu si občas připadám, že kolem mám 2 druhy lidí: věčné stěžovatele, všechno je problém, všichni jsou zlí, všechno je za dlouho….a pak ta druhá skupina, co se snaží hledat cestu. Znám osobně 2paní a obě měly operaci do 3měsíců. Jednou kyčel, jednou záda. A opravdu to nebylo tlačenkou. Až na výjimky je hodně pravdivé rčení: když chci, hledám cestu, když nechci, hledám důvod proč to nejde.
Sardullah jsi jednička, fakt pobavilo 👍
Přesně, když chci, hledám cestu, když nechci, tak výmluvu.
No my máme 4 hafíky, ještě + 13leteho kanárského dogáka, ten k nám taky přišel dospělý a plný neduhů. A vlastně , když jde kolem něco potřebné, tak je taky ubytováno🙈. Takže by to byla čtyřka jen u barzojů. Takže ten jeden se fakt ztratí. A život je krátký🤣🤣🤣🤣
Svoji dceru miluju a rozkrájela bych se pro ni, ale když jsem jí vyzvedávala z tábora s nateklým krkem a vedoucí říkala, že ji mám hned vzít na pohotovost , tak po mé odpovědi “ není kůň, toho bych vzala, ale toto vydrží do pondělí ” , na mě málem zavolala sociálku🤣. Byla neděle a dcera jinak byla v poho, jsem zkrátka matka herodes, občas je každé zvíře ne úplně čistotné, ale sanytol a hromada papírových utěrek to vyřeší a pračku taky máme a na trochu moči se neumírá. Myslím si, že třeba rodič, co svému dítěti hulí pod nos je horší a s tím se setkávám bohužel běžně.
Čtyřka roste🤣😍, pořád si ještě nejsem 100% jistá, jestli to je dobrý nápad nebo sebevražedné mise.
A ještě pár, možná sou některý dvakrát, ale jsem nedělní lenoch, nechce se mi hledat brýle 🙈. Pěkný zbytek víkendu 😉