Parta hic v akci. Zase jsme vyrostli, už máme 9kg a jak klesá teplota, tak se samou láskou chceme sežrat. Někdy i chlupy lítají, jindy zas štěňata, ale je to fakt jen hra😍🙈
Parta hic v akci. Zase jsme vyrostli, už máme 9kg a jak klesá teplota, tak se samou láskou chceme sežrat. Někdy i chlupy lítají, jindy zas štěňata, ale je to fakt jen hra😍🙈
Je to krasavice 😍
Barzojíka mít budete, to je jistý, při výběru správného štěněte, to bude mazel jako hrom a na výchovu kočka, tak mu stačí jen vysvětlit jak spolu budete žít ten život a ono to při spravedlivé důslednosti jde samo. Jo a je to vlastně pes pro lenochy😉
A medvěd mě prý láskou sežereeee
Rosteme v akrobata a piraňu
Hele já podle tvaru a velikosti 💩 poznám tvůrce, to už jsem fakt praštěná, že? Teda samozřejmě myslím jen ty naše doma 🙈
Si to šifruj sama ty umělkyně mě pobavilo, ale asi mám nárok, když jsem ten tajtrdlik🤣😉
Malý úvod: lední medvěd a kungfu panda🤣🤣🤣
Pokračování večer, mažu zas pracovat
Taky mi to píše pozadu, často a od začátku. EJ to fakt opruzeniny.
Bělouškovi pac a pusu🥰
Krásná smečka 😍, a nejen ta vaše. Prostě krásný psí party😍😘
Nepřijde, ale zas proti gustu.. …….
A nekončete, je to super👍, který barzoj se může pochlubit tím, že se dostal až do Matrixu, to umí jen Solomon kejn, ikdyž má jen jeden ocas🤣😉
Krása, chyba v matrixu🤣🤣🤣🤣🤣. K tomu zapřahání : teď jsem řešila v autosalonu, co koupit, aby mě to nesežralo kvůli vysoké spotřebě, vydrželo to intenzivní nájezd u nás v divočině a vešli se tam chrtí kluci. A majitel autosalonu chvíli přemýšlel a pak zkonstatoval- na léto kočár, na zimu sáně a zapřahejte. Takže mi asi nic jiného nezbude, jen se bojím, že hafíci odmítnout tahat, takže v zápřahu já, kluci se vezou🙈
Dodatečně dobrou chuť a kluci posílají hubana😉
Škoda, že já nejsem taky taková konzerva jak indiáni nebo Framík. To by byla paráda, koupím nový nádobí, šup 2 dny hladovka, vymaluju kuchyň, týden dieta….
Jsem ták šťastný, když jsem venku s celou smečkou. Jen páníčci se bojí, že moji maličkost to bílý střevo zašlápne. Prostě velký,střední, malý a nejmenší v akci😍
Krásná zpráva👍
Tak jsme ulovili vlka, trénovat se musí od mala. Rosteme jak z vody a je se mnou sranda.
Ježíš fujtajxl, ale lepší než živí🙈. Letos těch potvor teda je, i myší….., u nás je i hodně dravců, pořád plný tlamičky i zobáky a prostřený stůl pořád přetéká.