Přesně tak, kvůli kvrácení z plíc,výkon nezvyšuje, ale pokud kůň začne krvácet tak zpomaluje,
Přesně tak, kvůli kvrácení z plíc,výkon nezvyšuje, ale pokud kůň začne krvácet tak zpomaluje,
Bohužel, i u velkých jmen, co se dostihů týče, jsem na pouštění žilou narazila,(krvácení z nozder během dostihu)🙈 , furosamid nebo jak se ten lék jmenuje je v Evropě doping a toto se nedá zjistit .A není to vůbec dlouho, je smutné, co jsme všechno schopni zvířatům udělat, při honbě za slávou
Dnes bylo krásně, ale bohužel pracovně,takže bez hafíků. Ti lítali s dcerou po zahradě a prý taky dobrý🤗
Většinou neznám, ale neřeším , jednak Horsanu si lze snadno vygoglit, druhak nikdo mě k ničemu nenutí a za třetí neposílám bambilion ale jen trochu, víc bohužel teď nejde. Ale zas si říkám, že 100xtrocha umí taky pomoci.
Velikej krasavec a osobnost😍😍😍
On, umí být velmi přesvědčiví, ikdyž si jen hrají🤣, spousty vrčení, občas jeden druhého rafne a skolí ho k zemi, že se vše jen otřese a hlavně vše v tempu třistazmísta😀, nejraději mají hru na hrochy- na zadních tlamy vyzubený🙈. Občas se začnou štěkat trochu vážněji a to už je fakt velkej rachot a naštěstí vždy včas rozehnáno🤣🤣🤣, no je jich teď už přes 200kg svalů a spousta velkých zubů, tak co se divím🤗
Arčí měl včera 6 měsíců a je zázrak, že s tím jejich divočením přežil bez ztráty desítky
Všichni jsou parta veliká, ale Dobby a Arčí mají k sobě přece jen pouto větší, ikdyž to občas vypadá spíš než na hru tak na likvidaci
Dnes jen doma, ale bylo veselo, Čtyřka vlaje posobně, jak Yodovi pysky🙈
Já toho Yodu, a vlastně všechny hlupatce choví party, miluju😍
Úplně přesně, oni nejsou venku? Jsou, když jsme tam my. Jinak jsem se chtěla podělit o zkušenost. Dobby, když k nám přijel(měl už cca 4měsíce), tak když něco chtěl, tak vybral svoji oblíbenou věc, vzal ji a přinesl ji tomu, kdo měl to co chtěl na výměnu. Když i teď, občas ukradne můj oblíbený polštář, vždy na jeho místě je jeho top hračka, ne jakákoli, prostě ta nejoblíbenějš 🤣, no a teď už to umí i nejmenší. Prostě vědomě mění. Když druhý má něco, po čem ten první touží, tak ten začne nabízet, nikdy neukradne. To velcí kluci klidně, chci to přijdu, uzmu a jdu🤣🤣🤣. My je to neučili, je super, jak umí překvapovat a odkoukat ty souvislosti.
A to je právě to, co jsem psala výš. Je vůbec správná diagnóza? Když nesedí jeden z příznaků, znamená to - hledej dál a ne vyzkouším a uvidíme
Jj, trénují mimikry 🤣, potom bylo bum, prásk, jekot, třista z místa a tak tady žijeme.
Je to napůl barzoj🤣 je velkej frajer, stejně jako celá vaše smečka
Jak se venčí? Blbě🤣, ale kluci prý trénují na kaskadéry, takže s trochou pláče, ale bez vážnějších zranění čtyřnožců i dvounožců.
To je mi jasné že jste odvodili z medikace, ale to ještě neznamená že byla stanovená správná diagnóza
Jo tak ta flinta do toho hodí vidle. To je fakt, a o tom zdraví už jsem psala výš , z toho se osypávám fakt úplně, to by těm rádoby chovatelům mělo být vráceno stejnou mincí.
Ať to v práci pohodově uteče
Nene, je to jiný úhel pohledu, jedinec, co ve své blízkosti, ani v době vhodné k množení, nesnese druhého jedince, opačného pohlaví, tak by, nebýt člověka, vyhynul, neměl by se dál používat v chovu,, norování je vlastně přirozené, oba mají šanci. Stejně tak barzoj a vlk…… Ale je fakt, že je to můj názor a nic to nezmění.
A to není nic proti vám, jen tentokrát mám fakt jiný úhel pohledu.
No, tazatelka píše špatná funkce štítné žlázy, nepsala jestli zvýšená nebo snížená, to jste odvodili z léků, ale kdo ví co vetka vymyslela a jaká je vlastně ta diagnóza. Taky se mi stalo, že stanovená diagnóza byla spíš zbožné přání veta než faktický stav.
Je mi jasné, že se ptát nebudou, ale krýt psem, který, pokud by nebyl zabezpečený, tak tu fenu, místo nakrytí zakousne, je prasárna. A úplně stejně opačně. Do všeho prostě my lidi musíme kecat. Netvrdím, že tento akt je vždy úplně se souhlasem obou, ale pokud by to mělo od začátku gradovat do stavu - je to chlupatý tak to zabiju a přitom nevidím, neslyším a nečuchám, tak by to v chovu nemělo co dělat. Ale je pravda, že spousta rádoby chovatelů, pokud se proviňuje jen na povaze, tak je to ještě menší zlo, sprasky na zdraví nás obklopují dnes a denně 😭