Tak mopy, mám ráda parní mop a pak plochý. Ten s provázky mi přišel, že nezaberu správně u kraje. Nejhorší mop, jaký jsem kdy měla, byl takový, co se připevňoval suchými zipy hadr k násadě. Urvala jsem to už při druhém mytí podlahy.
A další téma moniliová spála…ta mi zničila už dvě třešně. Jedna z toho byl obr strom se skvělými třešněmi, na které můj muž neměl alergii. Tak jsem vydedukovala, co to mohlo být za odrůdu. Koupili jsme to a když teda byla první sklizeň asi pěti třešní, tak vím jistě, že to ta odrůda není a můj muž na tuhle novou tu alergii má. Pořád jí opečováváme, aby jí taky nezabila ta spála. Když už nic, tak my s dítětem ty třešně jíst budeme moct a navíc mi hezky kryje lavičku a není na mě pak vidět z ulice, když tam sedím.
Já bydlím tady kousek. Včera jsem si říkala při pohledu na sjezdovku v KS, že je ten sníh už dost mokrý, tak lyžování asi nic moc. V lese občas bahno, ale na nějakou túru už by to šlo, tak asi v sobotu taky vyrazíme.
Lyžování docela šlo. Zažila jsem i horší. Dneska zkusíme Ostružnou a zítra jdeme na Praděd, když už jsme tady. No a v sobotu domů a hlavně pro Malinu.
Dnes jsme se potkaly v Karlově Studánce s fenečkou z našeho odchovu.
V Karlově Studánce? Tak to jsme se včera motaly ve stejné oblasti. My šli den před tím z Vidle ke Královskému vodopádů, dnes jsme byli ve Filipovicích lyžovat.
Já venčila o víkednu opět v okolí Prahy. V sobotu jsme šli z Vonoklas na Karlík a zpátky. Zajeli se kouknout na Ameriku. V neděli jsem pak prošla zase Modřanskou roklí.
Malina na procházce vlítla do křoví a na ta chlupy na zádech se jí nabalily bodláky a než jsem stačila zareagovat, rozhodla se to orvat tlamičkou a nabalili se jí na chlupy na na tlamičce 😂. No ale jsem houby akční fotograf, místo toho, abych to nejdřív vyfotila, tak jsem jí to pomohla sundat.
No a dyk to řikám!! Voni ty chovatelé je to učej! A voni ale nechtěj, nechtěhm dyk je to vidět přímo na tom nebožákovi v popředí, jak je neščastnej, že musí bejt největčí prase v rodině!!
Myslíte, že se štěňata namáčí do kaluže a hrozně se jásá, jací jsou šikovní? 😂
Vzhledem k tomu, že všichni mí psi se kaluži vyhli obloukem, tak si taky moc nedovedu představit psa, co tam skáče placáky. 😄
Úplně mě hanba fackuje, že dneska, když Malina prošla louží, jsem jí řekla, “ ty budeš teda vypadat”. Holčika moje čistotná…jedno je jisté, Malina retrívra v genech nemá a jestli, tak to hodně přebylo něco jiného 😂.
Přebilo. Já to vedu.
Nicméně z diskuze vyplynulo, že správný retrívr je od hlavy až k pacķám od bahna 🤣
Koukejte jak to chodí ve Francii!!!! Klece do kterých bych neuzavřela ani pár slepic. Myslíte že takové zvěrstvo je k vidění i u nás? A to je legální? Žádný zákon nestanoví minimální prostor pro plemena?
Jak píšou ostatní, bude to útulek a když se podíváte na ty psy, tak nevypadají zuboženě.
Dneska bylo fakt nádherně. Ještě teda je celkem dost bláto, ale cítila jsem se tak jarně. Jasný, jedno z mnoha jar letos, zima ještě určitě neřekla poslední slovo.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 29.01.2024, 15:19:54
Úplně mě hanba fackuje, že dneska, když Malina prošla louží, jsem jí řekla, “ ty budeš teda vypadat”. Holčika moje čistotná…jedno je jisté, Malina retrívra v genech nemá a jestli, tak to hodně přebylo něco jiného 😂.