Aktuálně: 2 107 inzerátů285 552 diskuzních příspěvků20 379 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 05.07.2026, 23:47:25 xxx.xxx.254.105
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.07.2026, 10:35:22

Tak to byla dobrá komedie. Fakt jsem se u toho zasmála. Malina taky se umí odmotat i po poměrně složité cestě zpět, ale už se mi taky stalo, že litala kolem stromu dost podobně jako vy s Maťulkou. Akorát mi teda přišlo, že si že mě dělala perdel. 

Trickyvoo
Trickyvoo 05.07.2026, 08:40:56 xxx.xxx.254.105

Minulý víkend jsme byli v Železných horách. Bylo fakt vedro, takže dítě a muž byli pořád v rybníku. Já v neděli ráno šla s Malinou a kámoškou na špacír. Prošly jsme Hedvičino údolí a Lovětínskou roklí. Moc pěkné to bylo, ale ke konci už bylo vedro. Myslela jsem, že padnu. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 25.06.2026, 23:45:54 xxx.xxx.130.163

Já vymýšlela různé nové trasy, jenže ono je to u nás všude nějak do kopce, tak jsme šly jen k rybníkům, kde je množství míst, kde se Malina může osvěžit, stoupáním se dá vyhnout a přitom je ještě cesta příjemně rozmanitá a hlavně hodně stínu. 

Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 23.06.2026, 08:09:30 xxx.xxx.130.163

Malina říkala, že není voda jako voda, že nestačí, že je tak mělko a odmítla vlézt do rybníka. Ona má ráda potůčky a kaluže, na velký kaluže, si fakt nepotrpí a bude raději koukat a paničkou ze břehu. 

Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 17.06.2026, 14:44:24 xxx.xxx.130.163
Zrzavci:

Bambule -  je nepodstatný kolik, je podstatný, že spolu. Život jaký měla Bambulka u vás - takový má málokterý pomerančík. A proto Vám za odměnu poslala to prtě boxeří.

Všechny pomerančíci, co znám,znají jen ulice kolem domu. Přesně jak říkáte, bambule se měla skvěle, ten její šťastný vysmátý výraz z jejich fotek budu mít v paměti asi už navždy.

Trickyvoo
Trickyvoo 16.06.2026, 11:18:09 xxx.xxx.3.66

Včera jsme šli spíš kratší procházku, protože Malinu trápil průjem.  V neděli jsme byli na procházce společně s dcerou a to Malina táhla jak Husky saně. Zpomalila akorát z prudké stráně, když jsem jí řekla, ať jde pomalu. Šla v tu chvíli velmi opatrně a dávala si pozor, aby vůbec netáhla. Na rovince to ale moc nevnímá. Když jsem s ní šla včera sama, tak netáhla prakticky celou cestu vůbec. Pořád se nám nedaří, aby se uklidnila, když nejdeme jen sami dvě. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 16.06.2026, 11:02:11 xxx.xxx.3.66
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 14.06.2026, 07:45:20

,"A že si na ně Malina štěkne… no tak za to si můžou sami, když jsou prostě podezřelí a tím pádem představují hrozbu, tak chudák pes na ně musí udělat bububu…"

Oni si myslí, že když se od nich Malina nechá pohladit, po té, co se na to dívám, že nyní proběhlo spřátelení a jsou z nich kámoši. Lidem, co se jí snaží hned v lichotit, tak těm teda nevěří už vůbec a pohladit se jen tak nenechá. Jak ke mně někdo napřáhne  ruku, tak štěká.  Moc si ani nemyslím, že se bojí o sebe, jak si myslí mí kamarádi, ale spíš o nás. Každýmu má potřebu sdělit “hele, dej si bacha, sleduju tě”. Někdy se dá korigovat mým “to je v pohodě Malí”, ale někdy mi to prostě nevěří. Musela by je vídat častěji než 2x do roka. Nicméně všichni si pamatují prvního psa, který jen tak něco neřešil a štěkal jen doma nikde jinde, prostě salámista a ostražitost Maliny si vysvětlují špatně. Já jsem někdy hodně ráda, že je taková jaká je. V lese jsem ráda, když z jejího chování poznám, že někdo za námi jde nebo naopak jde někdo proti nám. Třeba se mi na ní taky líbí, když u tchýňových začnou štěkat v ulici psi, tak ona běží k plotu a nejdřív kouká, proč se štěká a pak až vidí, o co jde, tak začne štěkat. 

Je to prostě zlatíčko a jestli jí bude někdo pomlouvat, tak ho asi pokoušu 😀.

Trickyvoo
Trickyvoo 14.06.2026, 00:24:37 xxx:xxx.ba24:960f
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.06.2026, 19:45:23

Malina umí taky dělat divadlo. Minulý víkend jsme byli s partou na akci a myslím, že jsem slyšela, jak se o mé geniální Malince baví, že je blbá, protože si je nepamatuje. Mám za to, že má dobrou paměť, jen mým kamarádům nevěří a ještě nepřestala sledovat jejich podle ní podezřelý pohyb. A pokud se někdo chová podezřele, tak si ráda štěkne. Přitom před měsícem jsme byli s ní na obří oslavě narozenin a tak už se chovala skoro vzorně. 

Trickyvoo
Trickyvoo 27.05.2026, 21:59:31 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 27.05.2026, 06:55:09

Asi ho očichnou jestli je hodnej a když dostanou pocit, že jim nepřekousne vaz, tak zkusí dělat machry. 

Na Malině se mi líbí, že zásadně nemachruje na věští nebo menší psy než je ona. Velký neexistujou a k malým je shovívavá 🤭.

Trickyvoo
Trickyvoo 27.05.2026, 04:52:19 xxx.xxx.62.63

Omlouvám se, patřilo to do venčení. Asi vyskakovací reklamy mě zmátly a nebo je fakt čas na brýle 🤭

Trickyvoo
Trickyvoo 26.05.2026, 23:57:18 xxx.xxx.62.63

S Malinou jsem byla včera i dnes jen ráno. Včera v pohodě, ale dnes se jí evidentně nešlo úplně dobře. Snažila jsem se jít hodně stínem, tak nakonec přidávala sama trasy. Nicméně je na ní teplo….no nejen jí a to my tu zas takový vedra nemáme. Lehce přes dvacet stupňů. 

Včera jsme měli hned dva drobné incidenty s malými psy. Jeden jorkšír se s ní šel očichat a pak najednou vystartoval a málem rafl Malinu do čumáku, ona to vzala s klidem a prostě jen šla dál a za chvíli jsme potkali boston teriéra a ten na ní zíral, napínal vodítko a když ho Malina minula jakoby tam ani nebyl , tak začal zběsile štěkat.

Malině se to stává tak často, že nejdřív přátelský pes po ní vystartuje, že její touha pozdravit psího kámoše, je minimální. Má zájem jen o psy stejné velikosti pokud on o to moc stojí a opravdu tím ocáskem hodně šťastně vrtí. 

Trickyvoo
Trickyvoo 25.05.2026, 06:10:26 xxx.xxx.62.63

Jinak já a Malča jsme už zase tým a je zpět doma a bylo na ní vidět, že i když se měla na hlídání moc dobře, doma je doma. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 25.05.2026, 06:07:26 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 24.05.2026, 13:25:57

To já celkem chápu, já si beru všechno a přála bych si, aby to tak nebylo. Dneska mě poprvé objala tchýně a protože není objímací typ, tak mě to tak rozhodilo, že mě vyhrkly slzy. 

Trickyvoo
Trickyvoo 21.05.2026, 01:15:12 xxx.xxx.62.63

Mě to čeká zítra. Dneska jsem plela. První den se cítím skoro zdravé a zítra musím zasadit haldy kytek. Některé čekají teprve den, ale mám tu kousky, co na to čekají už málem měsíc. Dneska to bylo na zahrádce peklo, najednou stranu šlo krásně všechno pěkně z hlíny ven. Jenže zrovna kvete sousedovi obr šeřík a asi jsem na něj alergická, tekly mi slzy, tak jsem chvíli rvala plevel, chvíli zírala slzy a smrkala…zítra budu sázet a brečet 😂. 

Jo nemáte nápad, co s haldou hlíny plné kamení? Manžel dělal nějaký výkopy a teď to furt nešťastně přehazuje různé po zahradě a prý mám vyhlídnutou někde místo, kam to odvezeme .

Trickyvoo
Trickyvoo 21.05.2026, 00:55:21 xxx.xxx.62.63

Já nevenčím už tři týdny. Potřebovali jsme pohlídat Malinu na víkend, ale kvůli nemoci mé, dcery , se nám to nějak protáhlo. Malina se má na hlídání tak dobře, že se bojím, že ani s námi nebude chtít domů. Už o víkendu bychom se měli shledat…

Trickyvoo
Trickyvoo 21.05.2026, 00:51:33 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 20.05.2026, 11:22:42

Bolí to strašně, to vím. Nicméně, co bych za to dala, aby se nějaký můj pes dožil takového věku v takové kondici. Chápu, že by člověk chtěl víc, kéž by 🌹

Trickyvoo
Trickyvoo 18.05.2026, 04:35:25 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Tak jsem ho dneska potkala zas. Šel po tý cestě, po který za mnou minule šel a řval na mě nadávky. Přišlo mi že tudy jde schválně, jestli mě tam potká. Nikdy tudy nechodil. Viděla jsem ho už z dálky, zahlídla jsem svítivě růžový vodítko, čapla psy a okamžitě se otočila a šla od něj pryč. On hned zrychlil a hulákal na mě : bojíš se ? Už sem nelez.  Já ho chtěla obejít, když si představíte lesní cestičky do trojúhelníku, tak po dvou kratších stranách jsem chodila já  a on chodil po tý delší abych nemohla nikudy vyjít a furt hulákal jestli se bojím. To už jsem vytáčela 158. Po chvíli když viděl že telefonuju, tak odešel. Už jsem to byla sepsat na obvodním oddělení a už to budou nějak řešit. 

To je teda hroznej magor, psala jste, že je doktor? Doufám , že na patologii. Ten by se živými neměl přijít do kontaktu. Vždyť je psychopat.

Trickyvoo
Trickyvoo 14.05.2026, 23:30:07 xxx.xxx.62.63
Ph:

My dneska Sazava, koupali se asi milionkrat - ze je zima je opravdu nezastavi😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Vy máte ale pěkný černý gang 🤭

Trickyvoo
Trickyvoo 13.05.2026, 23:58:11 xxx:xxx.5c39:c360
Doron:

Musím sem dát dvě fotky.

Na první Fram dopo na vycházce jako šťastnej vagabund a na druhý odpo otrávenej, vykoupanej a učesanej na jorkšírka 🙂.

Nechci mu to dělat, ale občas je to třeba ☹️.

Obrázek Obrázek

Jo, ten pohled na druhé fotce byste si za rámeček nedala 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 04.05.2026, 09:14:57 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 04.05.2026, 07:52:24

Tak nemusel mu sice ten vývar sednout, ale že by z toho měl takhle hrozný průjem 🤔.

Hlavně že jste to dostali pod kontrolou 🙏.