Jinak já a Malča jsme už zase tým a je zpět doma a bylo na ní vidět, že i když se měla na hlídání moc dobře, doma je doma.
Jinak já a Malča jsme už zase tým a je zpět doma a bylo na ní vidět, že i když se měla na hlídání moc dobře, doma je doma.
To já celkem chápu, já si beru všechno a přála bych si, aby to tak nebylo. Dneska mě poprvé objala tchýně a protože není objímací typ, tak mě to tak rozhodilo, že mě vyhrkly slzy.
Mě to čeká zítra. Dneska jsem plela. První den se cítím skoro zdravé a zítra musím zasadit haldy kytek. Některé čekají teprve den, ale mám tu kousky, co na to čekají už málem měsíc. Dneska to bylo na zahrádce peklo, najednou stranu šlo krásně všechno pěkně z hlíny ven. Jenže zrovna kvete sousedovi obr šeřík a asi jsem na něj alergická, tekly mi slzy, tak jsem chvíli rvala plevel, chvíli zírala slzy a smrkala…zítra budu sázet a brečet 😂.
Jo nemáte nápad, co s haldou hlíny plné kamení? Manžel dělal nějaký výkopy a teď to furt nešťastně přehazuje různé po zahradě a prý mám vyhlídnutou někde místo, kam to odvezeme .
Já nevenčím už tři týdny. Potřebovali jsme pohlídat Malinu na víkend, ale kvůli nemoci mé, dcery , se nám to nějak protáhlo. Malina se má na hlídání tak dobře, že se bojím, že ani s námi nebude chtít domů. Už o víkendu bychom se měli shledat…
Bolí to strašně, to vím. Nicméně, co bych za to dala, aby se nějaký můj pes dožil takového věku v takové kondici. Chápu, že by člověk chtěl víc, kéž by 🌹
Aluška:Tak jsem ho dneska potkala zas. Šel po tý cestě, po který za mnou minule šel a řval na mě nadávky. Přišlo mi že tudy jde schválně, jestli mě tam potká. Nikdy tudy nechodil. Viděla jsem ho už z dálky, zahlídla jsem svítivě růžový vodítko, čapla psy a okamžitě se otočila a šla od něj pryč. On hned zrychlil a hulákal na mě : bojíš se ? Už sem nelez. Já ho chtěla obejít, když si představíte lesní cestičky do trojúhelníku, tak po dvou kratších stranách jsem chodila já a on chodil po tý delší abych nemohla nikudy vyjít a furt hulákal jestli se bojím. To už jsem vytáčela 158. Po chvíli když viděl že telefonuju, tak odešel. Už jsem to byla sepsat na obvodním oddělení a už to budou nějak řešit.
To je teda hroznej magor, psala jste, že je doktor? Doufám , že na patologii. Ten by se živými neměl přijít do kontaktu. Vždyť je psychopat.
Ph:My dneska Sazava, koupali se asi milionkrat - ze je zima je opravdu nezastavi😂
Vy máte ale pěkný černý gang 🤭
Doron:Musím sem dát dvě fotky.
Na první Fram dopo na vycházce jako šťastnej vagabund a na druhý odpo otrávenej, vykoupanej a učesanej na jorkšírka 🙂.
Nechci mu to dělat, ale občas je to třeba ☹️.
Jo, ten pohled na druhé fotce byste si za rámeček nedala 🤣.
Tak nemusel mu sice ten vývar sednout, ale že by z toho měl takhle hrozný průjem 🤔.
Hlavně že jste to dostali pod kontrolou 🙏.
My jinak s Malinou byli na kole. Museli jsme hlídat její pitný režim a chlazení. Snažili jsme se jet stínem. Ona by se uštvala, hrozně jí to baví.
Je na Pradědu ještě sníh, nebo to už roztálo?
drvodelkafialova:https://www.novinky.cz/clanek/krimi-utyrani-jezevcika-zeryka-v-teplicich-obzalovany-par-vinu-odmita-40575680
Tak jak si tipnem? Že z toho zas bude max podmínka?
Bohužel ano. Kdyby se za to začali dávat tresty na tvrdo, třeba by těch případů ubylo. Je to hrůza kolik mezi námi žije zrůd.
Jinak my venčili v sobotu během u kola. To Malina miluje, před startem Malina hopká a kvílí, jak husky na startu psích spřežení 😄.
No my s Malinou s tím bojujeme taky. Ona občas seštěká návštěvu, hlavně chlapy, když vstanou a někam jdou. Dost se to zlepšilo, už nestartuje na každého, kdo udělá prudký pohyb a měla velkou snahu chránit členy smečky před nebezpečím ze zadu. Většinou se to dá vypnout konejšivým “Malí, to je dobrý”. Kdo to zkoušel jí okřiknout či jí zastrašit, jen změnil vrčení ve štěkot a to je obvykle fáze, ve které se tlumí hůř.
V kempech nám obvykle hlídá stan, takže celkem rychle naučí všechny se nám trochu vyhnout. Jednou ve čtyři ráno jsem měla pocit, že nám někdo šmejdí kolem stanu, což vzápětí Malina potvrdila temným vrčením a já byla poprvé ráda, že Malina má na svou velikost docela hluboký hlas. Dotyčný si musel myslet, že tam máme podstatně větší zvíře než Malina je.
To je mi moc líto Impact 💔
To mi tu slzy tečou proudem, Bambulka byla bojovnice, vy obě 💔.
Tak to je jak návrat do středověku. To asi dělaly děti na základce v rámci výuky informatiky ne? Ani jim to nefunguje správně. Zadala jsem parametry střední pes, štěně 2-6 měsíců a přesto tam byli i roční psi.
Ano, Praděd jsem měsíc pozorovala z druhé strany a těší mě, že ho vidím i dnes, když už jsem dorazila domů.
Dceři Lázně neskutečně pomohly, tak pokud bude pojišťovna svolná, zkusíme jet i příští rok. Včera mě totiž dcera šokovala, že šla s námi na procházku a s Malinou běžela. Šla celých 5 km bez řečí a bez bolesti na hrudi, kterou dřív normálně pociťovala.
Malina nás včera přivítala s velkou parádou a přidala i nový prvek, že ukradla z tašky samou radostí rukavici, položila jí přede mě na zem ublinknula si na ni🤭.
Anonymní:https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-smrtelny-utok-agresivniho-psa-na-seniora-trval-45-minut-britsky-soud-poslal-majitele-zvirete-na-12-let-do-vezeni-40574396#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Aspoň nějaký trest.
Tak super, že se to hubnutí daří. Mám trochu obavy až přijedu domů, jak bude vypadat Malina. Každý den kouká na muže “já jsem tak opuštěná, taky jsi tak opuštěný? A víš co by nám spravilo náladu ? Dát si něco dobrého….”