Nedivím. Překopat režim. Nenechat na místě tak dlouho, poslat pryč dřív, furt dokola, ten gauč nebo co není jeho, já ho tam posílám a já ho posílám pryč. Povel jinde, donést domů.
Nedivím. Překopat režim. Nenechat na místě tak dlouho, poslat pryč dřív, furt dokola, ten gauč nebo co není jeho, já ho tam posílám a já ho posílám pryč. Povel jinde, donést domů.
To houknutí; zvýšení hlasu je; může být pro některého psa trest.
Pokud je pes zvyklý na “řev”, pak ano, neposlechne, budete muset přitvrdit.
Lepší je tohle psa vůbec neučit, neořvat ho a neříkat mu - hele, pejsku, nedělej to.
Takto samotné je to na nic a na…
Ale když řeknu - ne, sedni! Šikula, odměna. - uvidíte.
To Vám pak takhle může čivava vystavovat housky jak lovečák. Aj s lovečákem.
administrátor: vpravo “nové diskuze” je “datum nezadáno”
No tak já si beru náhradní za trojku.
Je pěkné, že je tu provoz, ale nešlo by to hodit do vlákna Všeobecný (ADHD atd., když to teda někomu přijde užitečné) a zbytek smazat, zamknout?
Vidíte, že to pár lidí eště vytáčí a ostatní témata, zdá se, cípnou.
Z toho plyne - mít po ruce sklenáře.
Ale dyž zakončíte steh, neznamená to, že práce skončila.
shora dolů (smést), dohromady (sblížit se) a zmenšení (shnít)
něco, co se děje, se dokoná: moknout = zmoknout, totožný = ztotožnit
(tady je problém, že někteří lidé řeknou “zhořet” místo shořet, tak ti to maj těžší 😀)
a milion výjimek - shora např.,
protože když skládám slovo z předložky a něčeho, použiji tu předložku, neměním ji:
s těží = stěží, z prava = zprava
Někdy nevim, gůglím, ale bacha na zdroje, jediné ok jsou asi fakt už jen ujč a “ptáme se knihovny”, jinak si každý blábolí, co si myslí.
Video je soukromé, asi bez “dívat se může, kdo má odkaz”.
U nás “nepřestalo” už kolik dní, malej pes čůrá každých 10 minut. Á, už vstali, likvidují Bůčkův dům. Ne, Megi ho tam asi chtěla zavřít, ale omylem rozmáčkla dvířka.
😂rozvrátila farnost
no nevim, kdyby Doron tyhle vzpomínky psonevoda sepsala… 😂
Připadá mi to trochu paranoidní. Mám zákaz reagovat na fikovnici? A co kdyby se k tomu vyjádřila fikovnice? Fikovnice, co jsem Vám provedla? Myslim, že nic, teda eště sem neopravila ten telefon, ale on mi ho nikdo neposlal… hon jste si samy vymyslely, dejte s tim už pokoj, fikovnice sama ví, že jsem protiva a hezky odpovídat nikomu nebudu, takže kdyby chtěla, vláknu nebo mně se vyhne. Tak se zas uklidníme.
9 let, co chodím na diskuze o zvířátkách, nakládám všem stejně. Přeháním a nikdo mým příspěvkům nerozumí a jsem na to hrdá!
Kromě pár vyvolených, ovšem, na ty nejsem ošklivá, ty posílám rovnou do blázince. Zrzavcová, běž.
Prudký jak pitbullkové jste. A to ti mí eště spinkaj a vy tohle. Fuj. Čau
Jé, on je podobný Bůčkovi. 😀 😀
Jo, ale může pomoct naučit se se sebou zacházet, třeba, soustředit se na jiné věci, protože s tou jednou blbou pomůže tohle. Ale jinak mluvím hlavně o dospělých, u kterých se v dětství nic neřešilo. Nesrovnávám, dávám příklad, jak to také může dopadat, když se nechce do léku. Ono je to celkově takové mladé, ale to víte. 🙂
On to tu pan Ptáček popsal přesně.
Nikdo netvrdí, že se tím nemoc vyléčí. Funguje to prostě den, není to žádný kříženec pervitinu a kokainu a je to doplněk k terapiím. Je to úplně stejné jako… přirovnám to k depresi, pro představu. Můžete těm lidem říkat, že by mohli sportovat, nastavit jim rozvrh dne a hlídat je; vodit je za ruku, protože oni zapomenou i na svou smrt, stravu hlídat, koníčky, … a oni stejně skočí z okna.
A kdo ty lidi bude hlídat?
No byl by svět krásnej, kdyby to šlo takto.
Ale já reagovala na fikovnici. Tedy na všechny, to je přesně to, proč to lidé tak dlouho odkládají, i u dětí,
a je to blbost.
Stejně jako by se nikdo nepozastavil u naprosto stejného léku předepsaného schizofrenikovi,
stejně jako by tohle nikdo neříkal o antidepresivech,
Stejně jako neříkám - nejezte tramal, trpte bolestí.
Já su dospělá, můžu reagovat, na koho chci. A zbytek textu mažu, nestojí mi to za to.
😂
No nesouvisí to s ničím, stejně jako to, co píší lidé, co o tom četli, fakt dělám housky, ale trochu mě to štve, když se to furt zlehčuje a vemte si bilobu a cajk, já s takovou osobou několik let žiji a znám to od A do Z a taky se přiznám, že to vzdávám, i když já se nikdy nevzdávám, jenže nechce léky, protože jsou špatné.
Tak takto jednoduché je zažít dospěláckou ADHD.
Mimochodem Stelle je dítě. Pokud někdo neukradl telefon i počítač té “mamince”, což asi ne, byly by zablokované.
Omlouvám se Vám, Stelle.
Megi se ráda oblíká. Doma. Tričko s Batmanem a tak. Co nadělám, zakazovat jí to nebudu.
Risperidon (concerta, ale spíše se píše strattera, není jako pervitin, to je nějaká teorie někoho, kdo neviděl stovky lidí na pervitinu a nemocných ADHD, concerta funguje docela dobře, ale moc lidí to nesnese, špatné vedl. účinky, ale docela vznětlivé, impulzivní chování naopak tlumí) se na ADHD nedává, výjimečně u velmi vážných trablů u dětí, jinak bez registrace, možná tak na hlaváku. Tam je možnost ty děti dát do svěrací kazajky, střelit uspávací puškou, nebo medikovat jako lidské bytosti.
Je velice legrační, když dítě takto spustí a máte to řešit před zbytkem dětí ve třídě, nemůžete děcko samozřejmě bít, ani nechcete, protože nejste idiot a víte, že je nemocné, volání měšťáků nebo 155 zas dost straší zbytek školy, no a to dítě má 80 kg.
Takže všecky učitelky, školníci, uklízečky a kuchařky děkují, že léky existují, že už kluka nemusí dva táhnout do kabinetu a nechat se u toho pokousat nebo shodit ze schodů.
Skutečnost je taková, že na ADHD žádné léky nejsou a ti lidé a hlavně jejich okolí, rodiny, spolužáci, spolupracovníci, jsou v pěkné rejži, protože i těm lékům, které se na ADHD milostivě psát mohou, se postižení snaží vyhnout, případně zjistí, že ani po nějaké době si to nesedne, nebo to nepomůže.
Ono si o tom někde přečíst je… v tomto případě zcela, zcela mimo realitu.
Vám třem hezký den přeji!