No tak tohle píše hloupá iF - autor je Helena Prokopcová - a i tam je to psané jinak, i když stejně blbě, obsahově i “nemáme na korektora”.
“Sasexka také posloužila při křížení a šlechtění ve šlechtitelském chovu nosných slepic pod názvem Dominant Sussex D 104. Tato mutace sice připomíná předky, ale většinou je ně smutný pohled. Jsou napůl holé a požírají si své peří. Dokonce se v chovu objevují i známky kanibalismu. Většinou je to „genetický zlozvyk“,”
samozřejmě kolosální kravina.
Dejte těm zvířatům najíst, nenechte je se mačkat na betóně nebo 20 m2,
starejte se o vodu, ať je čistá a nezamrzlá a nevymýšlejte blbosti.
A je to odměna, nebo lákání?
Nešli jste z obýváku do jiného levelu moc rychle?
Třeba to jako odměnu vůbec nebere.
Zkuste jinou denní dobu, třeba je jenom přežraná.
Co si mám představit pod “nereaguje ani na hračky”? To mávám hračkou a pes nic?
Jako odměna by mělo být něco, co ten pes nikdy jindy nedostane, několik takových odměn.
A když doma psa zasypávám pamlsky, no tak je venku nechce.
Pak tady může být čas hárání a již zmíněné nějaké nepohodlí.
Je Cathern Kuba, Marek, nebo Jirka?
Trénuje lidem imunitu. Jeden pán bydlel se slépkami, povídalo se, že nikdy nebyl nemocný.
Pak je možnost kočku darovat někam, kde to nebude vadit.
U nás na linku nikdo nechodí, což je škoda, mohli by tam uklidit. 1) se tam nevejde 2) jsou zvířátka neustále zasypaná jídlem, takže už nic zajímavého nehledají
Ale některé zvířátko chce dohlížet na vaření.
A to se taky počítá!
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Anonymní z 13.01.2025, 07:31:59
To vážně? Znáte nějakou psí farmu? Tam jsou psi na maso, ne?
Se zas Seznam předved, překládá hůř než já, editora zamkli do sklepa a korektor spáchal samovraždu.
»
Orionka z 12.01.2025, 01:08:02
Tohle jsem viděla několikrát.
Bohužel to není nový intergalaktický jazyk,
jen někdo přepisoval, opravoval, upravoval a nedoopravil.
Patřil za jednoho z nejlepších.
Možná někdo nezná patřil za, tak mu to opravil. 😀
nebo uBlock origin,
kdyby náhodou přestal fungovat, stačí odebrat a znovu přidat
Tady se píše, že se to stalo, když šel kluk krmit nejmladšího psa (nevím překlad, vzala jsem to jen v prohlížeči) a všici ti psi byli vychováni v té chov. stanici,
tedy to byli asi sourozenci.
Koukám na to nevěřícně. Malamut? Jenže smečka, to bude asi u jakéhokoli plemene.
Dyť jsem to tu řekla hned, jak jsem to věděla. Předtím jsem nemohla říct, že je/není dítě, protože jméno sice existuje (což jsem sem napsala), ale nemohla jsem potvrdit/vyvrátit, že to je jméno téhle osoby.
Ctím nevinu, dokud se neprokáže opak, nade vší pochybnost. A ne jak Slopné, Aneta a Kramný.
Na to potřebujeme téma!
Jak to, že když pes spadne na bok (tak si lehá), nezláme si všecka žebra? Však to je pytel cementu a koberec nemáme.
»
lesnizinka z 12.01.2025, 17:01:53
Jste mimo. Byl to spammer, tapetář. Stává se, někdy to člověk neví, ale tento byl upozorněn - bezvýsledně. Kdyby byli admini takoví, jak tu plácáte, tak ji dávno zablokovali, dost se divím té trpělivosti.
Vás to vůbec nezajímá, ale jste všude, kde se o tom mluví.
OMG
Žalovníček jsem já. Udělala jsem to, protože jsme se tu 3 měsíce? dohadovali, kdo to je, robot, AI, někdo z iF, někdo horší, a kdyby to bylo dítě, v tomhle prostředí, jak to tu bylo,
by nemělo být. Maminka Stelle řekla, že jí zabaví telefon, já doufám, že nezabaví, jen že se doba omezí, což by prospělo i mně,
že sem bude dál přispívat, jsme za mladé chovatele přece rádi a umíme odpovědět i slušně, ne? Jenže tady byl problém, že jsme nikdo nevěděl, esi jednáme s dítětem, nebo nějakým zloušem, čemuž se nedá divit, když jsme vycvičeni z reklamních agentů a tak. Takže jsem se srabácky zeptala a tohle je výsledek - Stelle je dítě.
Mrzí mě to, vůči tomu dítěti to není fér, ale nedalo se na to koukat a tohle nebyl jediný kanál, kudy debaty probíhaly, už toho bylo moc a tohle fórum nemá být místo, kde se mám cítit špatně.
Třeba to bylo poučné pro všecky podobné případy, jako když týden nadáváme člověku, který neumí na 100 % česky, jako když jednomu tolerujeme neustálé OT nebo že jeho psi honí zvěř, ale jiného proklejeme do osmého kolene.
Jméno neprozradím, budete tomu muset věřit. A kdo nevěří, ať se ke Stelle nevyjadřuje vůbec, když se s ní nedokáže bavit slušně.
Taky mám s některými trabl. Od zítra budu hodná.
Budu si to číst každý den.
»
N z 12.01.2025, 16:35:05
Přesně, USA nemaj co uvolnit, málokdo je na tom hůř. 😀 😀 😀
Máte eště nějaké novinky? 😀 😀 😀
»
efe z 12.01.2025, 16:20:17
Jo. Díky. Myslela jsem, že bude jiný povel pro stejný cvik. Jako sedni x posaď se, nebo sit.
»
efe z 12.01.2025, 16:02:50
Musím říct, že to vůbec nechápu (nejsem moc bystrá, no), co se pak spojí, teda jak to uděláte celé, co kdy jak s kým, takže jsem hodně zvědavá,
co budou říkat psi. 😀
»
Ph z 12.01.2025, 15:45:40
Díky. To jsem si myslela, že umí rozlišit. Asi ne všici, jasně.
Hm, to musí být super, pokusy z publika. Vlastně jo, co když někdo zavolá “sedni” na Vašeho psa, který zrovna běží od Vás někam, zastaví se a sedne?
Třeba Megi teď slyší na “Bůček”, ale tak aspoň se tolik nenamluvím.
Zajímavé tu je, jak ona teď chce utírat ode mě nohy, což neměla ráda, a chce za to odměnu, granuli kočičí, což nikdy nechtěla venku za nějaký cvik ani slaninu.
Chápu konkurenci, ale ona není zlá, že by druhému psu sežrala něco nebo ho odklidila stranou. Ani neva, že jí část odměny spadne a on ji sežere. Ale už jsme měly spolužití vymakané a teď za stejné povely čeká klik (slovo) a granuli? 😀