JanaJanaJanaJana:Jasně, na veterině už jsme v tom za dvojku, v psovi skoro metr dlouhej dren.
Ježíš, tak to držím palce, ať se to bez následků a rychle vyléčí. Doufám, že majitel toho agresora to zaplatí.
JanaJanaJanaJana:Jasně, na veterině už jsme v tom za dvojku, v psovi skoro metr dlouhej dren.
Ježíš, tak to držím palce, ať se to bez následků a rychle vyléčí. Doufám, že majitel toho agresora to zaplatí.
Ano, přesně tak, poradce chovu vystavuje krycí listy a pokud si nevíte rady s krytím, tak poradí, pomůže i s výběrem krycího psa, když se v tom někdo nevyzná a neví, co sledovat, na co si dát pozor. Já jsem ho využila jen k vystavení krycích listů a před krytím jsem ještě zkoukla jednu přednášku na téma krytí a porod, kterou poradkyně pořádala pro zájemce z řad chovatelů GR.
Dostat se na takovou pozici může chovatel, který je členem klubu, chová stejné plemeno, pro které je klub určen, umí zaujmout členy svými zkušenostmi tak, že ho do této funkce zvolí. Placený si myslím, že není, je to dobrovolná činnost, klub je spolek, každý člen platí roční příspěvek a na akce se hledají sponzoři.
Teď na mě vyskočila reklama na Sandero, nevypadá špatně, ten předek je designově moc pěkný, akorát Dacia má teda dost špatnou pověst co se týká bezpečnosti a spolehlivosti, tak nevím…. https://1url.cz/huIYR
Orionka:Jen dodám: Narozené v 90. letech z toho můžou mít oči navrch hlavy, protože 70.léta jsou pro ně historií. Ale buď to má být román a pak “podobnost s místem je čistě náhodná” a nebo je to dokument…..a nebo je to splácané, jak píše bambule.
Do románu si každej může napsat, co chce, takže jo, je to často splácané. Proto některé autory vůbec nečtu, třeba Vondrušku. Ten v historických románech klidně zaměňuje osoby a letopočty.
😲Tak to jo, to by možná za víc nebylo prodejný. I když, třeba je to dnes už raritka, Rover prý od roku 2005 osobáky už nevyrábí.
Vahine:Dobrý tip s tou mořskou vodou a odsávačkou a s tím, že jitrocelák zahleňuje, to je pravda, to ten cukr v tom, že? Lepší by byl asi vlažný slabý jitrocelový čaj nebo heřmánkový s šípkovým. Vy jste teď úplně bez psího chloupečku, efe?
Smí to bejt?….
A proto se psům má dávat jitrocelák bez cukru, aspoň nám to vždycky pomohlo, do tří dnů byl klid a to měl Dragouš ten psincák jednou pěkně hnusnej, první noc chuchvalce hlenu po celým patře.
Fikovnice:Ali, to je Tvoje autino?
Moc pěknej mazlík!👌
Ano, Jani, to je můj prcek. Jinak toho Rovera sis měla nechat.
megi-the-pes:Ale tak když chci auto, jakože mít auto…
Půl roku staré auto není auto z áček ale. 🙂 Takové tam v životě neviděli. 🙂
A pokud chci saab, volvo, no tak to si nové fakt nekoupím, to je pravda a pláču. 🙂
Ale kolik nasypu do starého? Člověk, co je chudý, koupí něco starého… a pak nemá na to, aby to dal dohromady. Hlavně koukám na to, že si někdo půjčí 200 na staré, to moc nechápu, splácím a ještě do toho rvu, co se musí vyměnit…
Dyť si tu Hilux budu muset taky koupit starou! 😀No, Sarah01, něco za něco. 🙂
200 tis. bych si na auto nepůjčovala, to za 4 roky snad našetřím, než budu chtít změnu. To už třeba ty autíčka budou vypadat líp. 😊Nebo si zvyknu.
Z SUV se mně eště líbí toto https://www.autoibuy.com/audi-q3/audi-q3-40-tdi-quattro-s-tronic-s-line-oranzova-pulse/ 😄
Tak si jdu naleštit svýho ušmudlanýho čmeláčka, dnes je to na silnicích zase samá břečka a večer to nejspíš zase zmrzne.
megi-the-pes:Tak vzhled… první klik Mits. space star 360 tisíc, aut., zcela nové. Kia Picanto dokonce 320 a 7letá záruka.
Asi bych našla i lepší ceny, ale řekla jsem to jako názor, že nevím, proč do bazaru, když nové se dá pořád koupit za docela hezké peníze. Jestli si mám půjčit 150 200 na staré, o jehož historii nevím naprosto nic (přes počítač jsem se úpravy naučila za měsíc), nebo 300 na nové. Ale je to jen moje nastavení, no.Ten C3 v černočervený je moc pěkný, sladili mu i kola. Jsou to docela zajímavá malá autí, uvnitř je prostoru, že nevím, jak to tam dostali. Do města dobrý. Pro mě malý. Můj pes musí mít celé zadní sedačky pro sebe. Je to rozmazlené. V kufru máme 4 roční období a obří nákup.
🙂 Jo, Verun, já fandím tomu, kdo ze zákazníka nedělá blbechka.
Ach jo, to jsou ták vošklivý krabice, já nevim. Tak možná ještě Kia Sportage. Si musím napřed zvyknout. Já musím mít v kufru místo pro aspoň 2 psy. Do Fabie se zatím vejdou.
efe:Chápu toto dělení a má to tak asi většina uživatelů. Ale my máme auta prostě rádi, rádi jezdíme a rádi se svezeme, tak to prostě máme jinak no 🙂
Já taky, je to rodinnej mazlík, tak hezky nás všude vozí a my jsme na něj hodní.
Je to focené tak z boku…já bych řekla, že to snad budou vrcholy Lomnického a Kežmarského štítu, ale je to jen můj odhad….
Verun:Poohlížíme se po něčem vyšším (SUV) …lehčeji nastoupit…manžel měl vyhlídnutýho land cruisera, v servisu mu to začali líčit : ,…sedněte si a vemte si prášek….ne ani toho dvojkovýho…takže mu zbořili domeček.
Co Mazda CX-5?
balu:Mohla byste napsat, prosím, o čem to je? Stará auta je široký pojem, tak abych si mohla posoudit, jestli to chci slyšet.
Co jsem to tak zběžně prolítla, tak už to je věc, kterou dávno víme, proběhlo to napříč sdělovacími prostředky. A to, že ta modernější bio eko paliva, které se nám všude snaží nacpat, poškozují motory. Počítám, že ve videu je plno omáčky, kterou slyšet asi nepotřebuju.
balu:Tak ještě jinak
https://skladovevozy.citroen.cz/nove-vozy/detail-vozu/citroen/c3/hatchback/you-12-puretech-83k/447127
Ošklivý, strašně moc. Ale jo, cena je OK.
Mně se líbí toto 🙂 https://skladovevozy.volkswagen.cz/car/V-2021-0642095-CZ/technical-information
Verun:investice do nového auta by mě už nelákala, ony ty garančky pak taky stojí majlant, měli jsme i funglofku fáčko, bohužel ukradeno…
Já taky nechci nové, mně ojeté a dobře zajeté stačí. Mám ale známýho, který chce zásadně jen funglovku VW a pod milion s výbavou, na které trvá, prý už nesežene. Bude muset holt slevit.
Já při prodeji auta něco podobného…. volali, že tuhletu barvu hrozně moc potřebují a když jsem řekla, ať si přijedou, tak nejdřív, že musí někoho sehnat, kdo pro to přijede a pak že teda ať přijedu já. Tak jsem řekla, že ne, že na to nemám čas a že vlastně manuál ani řídit nemůžu. Tak prý si mám někoho sehnat. 🤦♀️Víc už jsem se s nimi nebavila, auto jsem normálně prodala na inzerát.
megi-the-pes:No já nevím… víte, že nové auto se dá koupit pod 300 tisíc? A má asi tak 150x lepší výbavu než škodofka. Jo, ta nemá vlastně žádnou… 320 stojí např. C3 a pětiletá záruka. Předváděcí jsou tu samozřejmě ještě.
Když jsem viděla, co si dovezl náš pan architektonix za 315 tisíc, mám chuť naše hodit ze skály; nedělat na tom nic a jít koupit nové.
Megi, kde se dá koupit nový auto pod 300 tis. s automatickou převodovkou a asistentama? C3 je asi Citroen a teda designově se mi nelíbí ani jeden.
O žádné reklamě nevím, nikdo mně to nenutil, barf krmím už víc než 3 roky a jsem spokojená. A víc známých z mého okolí. Psi jsou v daleko lepší kondici, než byli na granulích, odpad je minimální, zácpa nebo průjmy nejsou. Ona to žádná novinka není, když nebyly granule, tak se krmilo čím asi.
🤣😂
Espiro:Jak říká Xerxová, v blátě vypadá stopa obříka jako stopa tyranosaura. Pan Pes měl tlapky povětší, ale když je otisknul v marastu, vypadaly přímo obří. Viz moje profilovka (a to byl ještě štěkáně - 7 měsíců).
To je teda tlapajzna. 👍 Umět psi fackovat, tak jsme bežžubí.