DafiŽeryková:Byla jsem venku s Žerykem,učesala ho,mazlila ho,krmila ho…
ale nejsem s ním…nedokážu s ním být-jsem s ním duchem nepřítomná…
To chce čas, bude to dobrý. 🍀
DafiŽeryková:Byla jsem venku s Žerykem,učesala ho,mazlila ho,krmila ho…
ale nejsem s ním…nedokážu s ním být-jsem s ním duchem nepřítomná…
To chce čas, bude to dobrý. 🍀
Myslím, že kdyby dávala syrový kuřecí skelety nebo krky, tak by to asi problém nebyl. Já teda čistě jen kuřecí nekrmím tak nějak preventivně. Buď směs s hovězím nebo jen hovězí.
To je hrozný, vlastně poprava, i když neúmyslně. Nebyl si jistý cílem a přesto vystřelil. S tímhle žít musí být taky hrůza.
Myslím si, že byly myšleny větrníky někde úplně jinde, ne u nás.
Tvaroh není pro štěně vůbec vhodný. Dala bych spíš jogurt.
Jinak na nežravost nejlíp funguje žravá konkurence. 😊 U nás je večeře složená z předkrmu, pak je hlavní jídlo a následuje ještě zákusek.
tetrivek:Bohužel jo, když už to mají nahlášený, vše zařízené. Ale jen blázen by střílel na něco co by přesně neviděl.
Bohužel, stane se. Přitom je to jedno z hlavních pravidel manipulace se zbraní. Kolegu z práce taky myslivce takhle málem střelil vlastní otec, když číhal na posedu na divočáka, naštěstí ten můj kolega zavolal, věděl, jak to chodí.
Fiona.Praha:No, jestli máte problém starat se o svého domácího, stále živého, psa, tak si zatím žádné štěně nepořizujte. Jak víte, že se budete o štěně starat a mít ho ráda? Nebo se budete starat o štěně, ale o Žeryka, ne? V tuhle chvíli souhlasím s manželem, Žeryka v tom koupete a je Vám šumák, že i on trpí. Hrozná věta - včera jsem byla venku s Žerykem,jen proto,abych vypadla z domu a mohla brečet kamošce do telefonu… - chudák pes i kamarádka.
Proč by měli být chudáci? Kamarádka pokud je opravdu kamarádka, tak by to snad pár dní mohla vydržet.
Přesně tak jsme si přivezli Dráčka, naprosto nečekaně, neplánovaně. A je to taky ten NEJ pes, jakýho jsem kdy měla. Hlavně asi proto, že jsme měli vždycky hlavně feny a ty jsou úplně jiný. A teď vlastně i váhám, jestli další někdy v budoucnu bude fena nebo radši pes. 🙂
Sardullah:U nás buřina, leje jak z konve… juchů😎
U nás taky. Konečně voda. 🙏
💔🥀
Včera jsme byli u naší oblíbené zátoky na Kočovském potoce, je tam jen kaluž, potok vyschl. Ještě na jaře, tuším v květnu, jsem tam byla s Cherry a koupala se tam. Za celých 23 let je to poprvé. Do konce měsíce se chci ještě jít podívat k brodu, tam jsem si vždycky musela vyzout boty.
U nás tady kousek v lipové aleji už žloutnou listy, dnes jsem šla kolem, letos to asi začne brzo opadávat. Na jabloni mám pět jablek, tak doufám, že dozrají.
Z nadávek si nic nedělejte, to jsou v běžným životě frustrovaní lidi a potřebují se nějak vybít, tak to dělají takto. Zkušenost s tím má si myslím každý. Nejlepší je to úplně ignorovat a nečíst.
Ano, trochu se ochladilo, brzy ráno u nás bylo kolem 15 stupňů. Na výlet nepojedeme, ptž auto v servisu, ale konečně se bude dát dělat něco smysluplného na zahradě.
Já si myslím, že záleží hodně na věku, na celkové kondici psa a na počasí. Nevím teda, kolik má Yoda let, to už mně vypadlo z hlavy, kondici má, protože pořád někde trajdáte, a to extrémní počasí teď netuším, jak snáší. Mně sedmiletá hárající fena ušla v těchto vedrech trasu přes 20 km s jednou přestávkou na oběd úplně v pohodě, ale cestou se občas ráchala v potoce nebo v řece (pochopitelně ne celá, jen tlapky po břicho). Devítiletý pes by to bez přestávek už nedal, což jsem si ověřila na začátku května, kdy jsme šli túru cca 18 km a pes pak nemohl ani vyskočit do auta, doma lehl a byl hotový.
Edit - ještě ten terén, mám zkušenost, že nejhorší je asfalt, aspoň pro moje psy, horská túra úplně v pohodě.
Tak už to smazali, uf.
Viděla jsem i video na FB, jste fakt šikovní, zvládli jste to úplně ukázkově, smekám. 👍
Šerák, mám to kousek, letos už jsme byli. Jen nám tam teď nedávno místo té krásné skalnaté cestičky udělali dálnici, prý pro méně zdatné turisty.
Kam se toto dá hlásit? Porušení několika zákonů. Zatím je to nahlásila jen na bazoši.