Zrovna jsem si říkala, že se nám to zatoulalo někam hódně dozadu a jak se to vlastně jmenuje, jo Čeština je krásný jazyk. Je vůbec ginkgo česky? 🤔
Zrovna jsem si říkala, že se nám to zatoulalo někam hódně dozadu a jak se to vlastně jmenuje, jo Čeština je krásný jazyk. Je vůbec ginkgo česky? 🤔
Tak teď dojedli půlku melounu a konečně přestali funět. Koupelna je obsazená, tam je nejchladněji.
sutrik:Dělala jsem operátorku. Úsměvných momentů bylo hodně. Namátkou:
Zákazník: “To si děláte srandu! Jak se jmenujete?” Kolega: “Kašpar.”
Jinému kolegovi se podařilo nechtěně spojit “Co pro Vás můžu udělat” a “Jak Vám můžu pomoci” a vyšlo z něj: “Jak Vám to můžu udělat?” To jsme šli všichni do kolen.
Syn taky dělával operátora na callcentru, když studoval VŠ, taky jsme se nasmáli různým jménům, v hlavě mně už zůstalo jen Bernardina Přinesdomů.
Ježíšmarjá, pod dekou. 🤪
U nás je 34, venku být nechtějí, a to jsem jim před chvílí napustila bazének. A doma chladím mokrým ručníkem, funí všichni jak lokomotivy. Vůbec si nechci představit ten víkend.
Kilian:..ve vesnici, kde vyrůstal taťka bydleli jakýsi Fukovi, i narodil se jim synek a ten obdržel jméno Tomáš..měl poměrně trudné dětství neb když se ho optali jak se jmenuje, bezelstně odpovídal Tomáš Fuk…
Podobný jak Tomáš Marný. 😄
Vnoučka jisté paní učitelky pojmenovali Florián, příjmením Višňa, byla z toho nešťastná, ale kluk je dnes nadějným fotbalistou a to jméno jen tak někdo nezapomene.
Bože. To přece rodiče museli vědět, co to je v češtině. Nechápu, jak mu to mohli udělat. Co je potom proti tomu jméno mojí vnučky, se kterým se prababička doteď nesrovnala.
Taky neberu, ale pravda už bych mohla.
Fiona.Praha:Mobil mimo pravil gynko na vínko
Nemělo to být náhodou gingo? 😉
Řekla bych, že spíš ginkgo.
To je prďola malej roztomilej, ňu ňu ňu. 😘♥️
Aluška:Kamarádka měla streptokoka a kašle už měsíc
😲
Psala mně dcera, že to má taky a asi jsme to všichni chytli od vnučky, která to přinesla ze školky. Jen teda ona nekašlala, ale měla zánět spojivek a zelenou rýmu.
Vidíte a já ty sáčky dala mamce, že je nepotřebuju. 🤦 Tak dneska pomažu do lékárny a ještě přiberu Vincentku.
Kilian:…na kočkách takhle mají “třetí víčko”
Mohlo se to tady jmenovat třeba Pátá packa nebo Třetí ucho. 😄
Já si říkám, že musím dochovat aspoň tyto a pak se uvidí. Jen teda úplně bez psa si to neumím představit. Kam já budu chodit a s kým? A s kým si budu povídat. 😕
Výhřez tří plotýnek, to musí hrozně bolet teda. To je daleko horší, než můj blbý suchý kašel, ten jednou přejde. Tak přeju, ať se to vyřeší co nejdřív a můžete si Kiliánkem zase bez bolesti užívat soutěže. 🍀
Verun:Dušnost,zadýcháváte se? Nebyly vás lýtko .pod kolenem? Oteklá noha,? Trpíte na trombózy?…. ! já takhle kašlala a kašlala ..odmítala jsem navštívit urgen (bylo to zrovna v době kovidu) jako že co jim reknu.ze jenom kašlu? Až jsem tam teda dosla…už jsem měla i další obtíže…a ona to byla oboustranou plicní embolii s infarktem laloku…to nechci strašit…jestli vás bolí v krku a kašlete…asi nějaká infekce.
Nene, dušností já netrpím, trombózy taky ne. Týden před tímto jsem byla na preventivce….EKG, veškeré odběry a prý je všechno v pohodě, tak snad. 🙏
Plaka:Tři plotny je už hodně, ale šikovný fyzio umí divy. Já mám konzervativně pořešený krční i bederní vyhřezliny, tož držím palce, ať se nemusí kuchat. Plavání mi dělá nejlíp, kraul a znak, ale mám za sebou školu správného plavání.
A Sarah01 přeju uzdravení. Bacha na černej kašel. A sakra, tohle má být pomlouvací a drbací téma, už tu nebudu sluníčkovat a palcodržet.
Díky. Černý kašel už jsem guglila, má to prý trvat 6 týdnů. To by asi bylo po mě teda. Takže doufám, že ne. 🙏
Taky moc gratuluju, krásné úspěchy. 👍🏆🎉
Verun:Letní angína? Já měla angínu 3x za život a vždycky v létě
Ne, to určitě není angína, to by byly bolavé mandle a zvětšené uzliny na krku. To nemám. A při angíně jsem vždycky měla horečku, tu teď taky nemám. Hrozně kašlu, i v noci.
Já bych ani staršího psa granulemi nikdy nekrmila. Pardon. A je úplně jedno, jaká je to značka. Zkušenost z dřívější doby, kdy jsme seniorce měnili co měsíc granule, protože ze všech tloustla, mě dostatečně poučila.
No jéje, kdybych to já vzdala po prvních výstavách, kdy jsme totálně propadli, tak dnes nemá Dráček C. I. B. Úplně poprvé jsem teda začínala s Julinkou, která dostala D, protože špatný skus. Dráček poprvé VD a to jenom proto, že pan Korda byl normální a nechtěl nám na klubovce udělat ostudu. Dráček totiž bručel a za to se běžně vyhazuje. Takže v posudku bylo jen : Nerad se předvádí. 😁 No a pak stačilo pár kurzů handlingu, občas jsem ho svěřila handlerce a výsledky se zlepšily. Takže určitě taky radím nevzdávat to, ono to přijde.👍