Kilian:..moc držím palce aby to nebylo nic vážného a bylo brzy lépe
No, už delší dobu jsem se cítila trochu vyčerpaná, tak to asi muselo přijít. Skoro půl roku jsem neměla žádný volno, už to prostě chce dovolenou.
A vy už jste v pořádku?
Kilian:..moc držím palce aby to nebylo nic vážného a bylo brzy lépe
No, už delší dobu jsem se cítila trochu vyčerpaná, tak to asi muselo přijít. Skoro půl roku jsem neměla žádný volno, už to prostě chce dovolenou.
A vy už jste v pořádku?
Varaxi:Jestli je Vám zle z horka a snesete pohyb vzduchu, můžete zkusit přehodit vlhkou utěrku přes čističku vzduchu nebo větrák. Trochu to chladí. A pro lidi, co jsou z klimatizace hned nemocní, to je méně rizikové.
Já myslím, že to není úplně z horka….o minulém víkendu a v pondělí, jak byla ještě ta zima, tak jsem musela něco chytit, protože už ve středu mně začalo bolet v krku. Ještě teď v sobotu jsem si říkala, že to bude dobrý, v neděli už tak ne. Sekání trávy v pondělí mě totálně dorazilo a o včerejšku ani nemluvím. Do pátku jsem doma, šéf dovolil homeoffice a dva dny mám nárok na sickdays.
Irma19:….Zajímalo by mě, jak se má Fíkovnice. Bylo strašně těžké najít při diskuzi s ní rovnováhu, protože se příliš snadno upínala. Myslím, že v její hlavě bych nevydržela ani minutu. Myslím, že je dobře, že odešla. Dobře pro ni. Snad…
Nejsem s ní v přímém kontaktu, ale občas od ní zahlédnu něco na Facebooku. Aktuálně řeší zhoršený stav Fida, podrobné detaily neznám. Bohužel tak nějak pokračuje ve svém vzorci prožívání a komunikace… já už jsem to vzdala, není v mých silách jí pomoci 😟
Nevím, jestli k tomu mám ještě něco napsat. Fikovnice si mě všude zablokovala, takže o ní nevím nic. Jen vím, že to, co se tehdy stalo, byl záměr. Někdo to tak prostě chtěl. A po těch skoro dvou letech musím říct, že se mně vlastně ulevilo. Tak jen doufám, že jí snad taky.
Já mám doma krásných 22, přes noc se mně podařilo vyvětrat na 15. Nejhorší je ten kašel.
Sardullah:😴…no tak na tebe budu mysleti…
Děkuji.
Já si ani nemůžu dovolit neschopenku teď. A psi už nebyli víc jak týden venku, jen na zahradě teda.
Sardullah:No zo nemusíš mít hned horečku… ono to vedro ničemu nepřidá…
Třeba se to do večera ještě zlepší, mně je nejhůř vždycky kolem poledne.
Musím to zvládnout. Ale já nemám horečku no.
To nezvládnu. Počkám do zítřka.
Asi obojí.
Mně je dnes už hrozně blbě. A to jsem chtěla něco napsat.
V Klatovech prý má být výstava přesunuta už na 6. hodinu ráno.
Nechodím tam, nemám důvod.
Bobca:já jsem si to po chvíli pak pustila,ale asi po 10 minutách vypla…radši né…Nemusím vidět všechno.🙂
Já mám občas takový sadomasochistický chvilky. 🙂Ale zase to dobře dopadne, což hodně lidem třeba na ČSFD na filmu vadilo, proto snížili hodnocení. Občas je třeba si připomínat, jak je ta komunistická ideologie zrůdná.
Anonymní:Ten problém PP nebo bez jste přece vnesla do diskuze vy. Vy jste se zeptala.
Příspěvek Natálie jsem si přečetla a po nikom, natož po vás, tam nechce štěně zadarmo, ani nic takového nenavrhuje.
A to se nesmí zeptat? Zajímalo to víc lidí, tak jsem se zeptala já. Nebylo to ale nic o problému proč PP nebo proč bez PP, to už se tady rozebíralo nesčetněkrát a podle mě už to nemá smysl. Já pořád nechápu, proč se neustále vytvářejí nějaké domněnky a dedukce. Prostě jsem se zeptala, jestli má pejsek PP, nic víc, a to protože to zajímalo víc lidí.
V mojí odpovědi Natálii bylo jen vysvětlení, proč nejsou štěňata a vůbec psi zadarmo nebo za nižší částky. Protože tržní ekonomika a taky protože cenu určuje poptávka. V druhém příspěvku to blíže vysvětlila, tak už jsem neměla potřebu odpovídat, protože shoda. Co je na tom k nepochopení?
kometa:On tady po vás někdo chtěl štěně zadarmo ?
Myslím, že Sarah chtěla vysvětlit, proč odchovy s PP stojí tolik, co stojí. Protože minimálně kvalitní krmení, očkování, odčervení a čipování (pravda, to má i většina štěňat bez PP). + peníze za uchovnění (výstavy, zdravotní a pracovní zkoušky) a výběr vhodného krycího psa - tyto náklady u štěňat bez PP už nejsou.
Upřímně - když někdo napíše, že štěňata jsou bez PP, protože nechtěli investovat ani do jedné jediné výstavy… Ale peníze za množení se hodí, že jo.
To se mi taky kroutí palce u nohou.
V pohodě, to je zase jenom chytání za slovíčka a vytrhávání z kontextu z určitého důvodu.
Přečtete si příspěvek, na který jsem reagovala, jinak asi nemá vaše odpověď smysl, je to jen hloupé rýpnutí.
Nakonec vůbec nechápu, z jakého důvodu se tady do toho pořád vrtá. Mně je úplně jedno, jestli je Pinďa s PP nebo bez a kromě toho na rozebírání této problematiky je tady jiné vlákno.
Bobca:tak se mám na to podívat??nebo né??všeobecně nemám ráda drsné válečné…takže radši né,co?😟
Bobi, záleží na tom, jak snášíš takové ty ponuré kriminálky. Ona je to taková krimi, americká o vraždách v Rusku. Američani si to možná dost přibarvili, ale já klidně věřím tomu, že to v tom stalinském Rusku takto vypadalo.
Janae:V tom případě je logické, že i psi bez PP jsou drazí, neb jejich odchov také něco stojí a ani chovatelé bezapíráku nemají nic zdarma. V tom případě teda nechápu ty výkřiky “tolik peněz za vořecha”.
Je to zákon trhu, pokud se psi prodají za cenu, kterou chovatel nastaví, tak by byl hloupý, kdyby šel z cenou níž a je jedno, jestli je štěně s PP nebo bez PP, ani jeden nedělá nic proti zákonu.
Nikde jsem nenapsala “tolik peněz za vořecha”. Když to lidi dají a doma jim pak ještě štěně umře, tak je to jejich problém. Mně je to úplně jedno.
Pokud jste nechtěla, aby se to tady zvrtlo do debaty s PP X bez PP, tak jste to tady sama neměla takto rozvádět a pitvat. Já vám napíšu jen jedno…. až se budou prodávat granule pro štěňata zadarmo, až budou veterináři poskytovat péči zdarma a bude zdarma i očkování, čipování a fůra jiných věcí kolem odchovu štěňat, tak je budu taky možná dávat zdarma. Ale protože máme tržní ekonomiku, tak logicky se za všechno platí. Zvykněte si už konečně na to.
BaLu:To vy?
Ne, já určitě ne. Že je to uzavřený, jsem zjistila až po upozornění Fiony.