Jupí, jsem doma. 😜😊
Jupí, jsem doma. 😜😊
Dublinbarzoj:Dnes řekl kolega, vy je sbíráte? nebo co, že vám nestačí to co už máte doma. Toto fakt pobavilo 🤣🤣🤣
To jsme slýchávali dost často, proč tři nebo čtyři. Manžel vždycky odpovídal Na mazlení. Až ho jednou už přešla trpělivost, tak řekl, že až bude echt nouze a lidi nebudou mít co do huby, tak my budeme mít ty psy. 😁
janaa:Hele,já napsat do nějaký barf skupiny,jak krmím,tak si lidi budou rvát vlasy,že to nejde. Protože to budou stejný fanatici,co před dvaceti lety tvrdili, že na mase psa zabiju😂 fakt nemám peníze,čas,náladu dávat každej den jiný maso, přílohy,zeleninku,vitamíny,oleje,bylinky….
Oleje jsem nikdy žádný nedávala. 💩 má být takové konsistence, aby se dalo sebrat, a přiměřené velikosti. A to taky je. 👍😁
impact:😏😔😏
Zrovna na to koukám. Závist je fakt hodně hnusná vlastnost.
Barfuju poměrně krátce, cca 5 let, a nikdy jsem žádný rozbor dělat nenechala. Psi jsou všichni ve výborné kondici, přiměřeně nasvalení, výborně prospívají.
Dublinbarzoj:Držte pěsti, když všechno klapne jak má, tak se tento malý bílý vílý kluk od začátku března venčí s mýma bráchama. Smečka se rozrůstá 😻😻😻.
Držím 👊 Moc hezké štěňátko. 🥰
hmn:batole se plazit může ale nemusí, ne že nesmí
záleží jak se plazí a jak dlouho
Ano, nenapsala jsem to úplně přesně, bylo to takto myšleno. A třeba ohledně sezení nám tehdy pediatr dítě doporučoval tahem za obě ručky posazovat, dnes se to nedělá, čeká se, až se dítě posadí samo.
Mezi doktory byl vždycky rozdíl, tehdy i teď. Výborný pediatr byl vždycky k nezaplacení. Já netvrdím, že jsou to dnes moderní výkřiky nebo nejsou, nevím. Moje děti s vnučkami se podle nich řídí, já jim do toho nekecám a věřím tomu, že holčičky prospívají dobře.
rapotačka:U nás bylo . Chodilo se každý měsíc do poradny, měly jsme stálou dr., starší, pečlivou paní.
Do poradny jsem každý měsíc chodila taky, ale ne ke spešl fyzioterapeutovi. Například že se dítě nemá plazit, ale má se mu ukazovat, že má používat kolínka, jsem nevěděla. Nebo že se nemají používat chodítka, taky nikdo neřekl, na to jsem si přišla sama, že dítě do ničeho takového cpat nebudu.
A autem neporadím, protože mně vyhovuje Fabia nebo bych chtěla VW.
Dnes se to sleduje už od narození, jestli se ta klenba správně vyvíjí, pravidelně se chodí k fyzioterapeutovi na kontroly. Kontroluje se, jestli se už dítě správně otáčí na bříško, jestli správně leze a jak se staví na nožičky. Když jsem měla děti malé, tak nic takového nebylo.
Uklidit boty na takové místo, aby se k nim pes nedostal. 😉
Díky za tipy, kouknu na to. Nejdřív chci pořídit přezůvky na doma, ty budou stát tisícovku, to mně přijde jako celkem dobrá cena. A pak teda něco na delší chození. Nosím sice podpatěnky, ale je to celkem otrava, jak to v botě cestuje.
Doron:A už je to dobrý?
Operovalo se ?
Moc držím palce a ať už je všem průšvihům konec !
Jo, operovalo se a už bude klid. A samozřejmě už fakt nesmím tahat nic těžkého. Jenže to se lehko řekne a hůř udělá, známe to. 😉 Děkuji za přání.
lesnizinka - určitě je to od tahání těžkých věcí a od fyzické námahy, na baráku je to furt něco. No a pak ta břišní stěna bývá po předchozích operacích a porodech dost oslabená. Do osobních detailů se mně moc zacházet nechce. Je tady na oddělení zrovna více žen s tímto problémem, se mnou na pokoji i jedna paní předpěstounka, které operovali kromě břišní i tříselnou kýlu, holt to věčné tahání dětiček si vybralo svou daň.
lesnizinka:Sarah máte kýlu?😲 Kde jste k tomu přišla, co jste mlynář?😉 Píšu pro to, že neznám snad žádnou ženskou s kýlou, ale chlapů několik, myslela jsem, že to snad mají jen chlapi😏
No, vidíte, a já zase znám jenom ženské. 😊 Ale jsou to ženské bez chlapa a dělají všechno, včetně betonování. 😉
Doron:Bože Kriste! Jak seklo ?!
Hlavně si odpočiňte. Já musela povolat" psího kamaráda " a jdu spát.
No, bohužel uskřinutí kýly. O chlupáče se naštěstí stará syn, bude mít pár dní korespondenční výuku. Tak to v pohodě zvládneme a myslím, že brzy půjdu domů.
Vy to pořádně vyležte 🍀, známá chytila z obyč nachlazení ošklivý zápal plic, šlo jí doslova o život.
janaa:Nj,co na to říct jinýho,než že každá je úplně jiná😀 i když některé jsou tedy jiné méně😂
Dyť jsou vobě úplně stejný. 😂
Doron:Jak to tady pročítám, koukám, že jedinou veselou historku ma Buggyra🤣, jináč samý jobovky. U nás ten únor taky stojí za …., nemocný vnoučata, nemocný děti, nemocná já, nemocnej pes, nechala jsem přetéct dřez, takže potopa, trochu jsem nabourala auto o takovej sokl nízkej a rozdrtila nádržku na odstřikovač, prostě stokrát nic umořilo osla😅
Tak to jsme na tom podobně, auto je už v servisu, přestal nahřívat bojler, naštěstí opraveno a v úterý to se mnou seklo v práci . Ale už jsem OK a doufám, že zítra už pofrčim domů.
😂🤣 To mi nedělejte, ještě se nemůžu tak řehonit. Jojo, říkám to furt, že život na vesnici je samá legrace.
Zrzavci:Jestli přijde Sarah - Sarah prosím, Vy jste někde psala o jakýsi pistoli, která “supluje” tu rázovou vlnu, že jo? A psala jste o ní v souvislosti s nějakým tím vybočeným palcem, nebo co to je? Že Vám to na to pomohlo? Mám kamarádku, co ji ten palec zlobí a chtěla jsem jí o tom říct, ale nenašla jsem to.
Jsem tady (opět se válím ve zdravotnickém zařízení) a potvrzuju, jak píše Vahine, tu masážní pistoli jsem si koupila na patní ostruhu a vážně to pomohlo. Vbočený palec budu mít na druhé noze, toho už si terapeutka taky všimla. Prý to chce kvalitní vložky do bot na míru. A samozřejmě cvičit. Traduje se, že to bývá z bot na podpatku, tak to nějak nechápu, protože já měla podpatky naposled snad na vlastní svatbě. 🙂
Jo a barefooty mi byly zakázány.
U nás už to trošku stouplo, včera večer cca -8, teď svítí ☀️, tak bude daleko víc, než těch -7. které mně ukazuje PC.