Blbostka u ČSOB, limity do 4M, platím necelých 9 stovek ročně.
Blbostka u ČSOB, limity do 4M, platím necelých 9 stovek ročně.
U nás teda včera lilo naprosto šíleně, takový vody, uffff. A od zítra má začít znova. Toto léto zdá se mi poněkud nešťastné - buď je hic a jak v prádelně nebo imrvére leje… Ještěže ve čtvrtek mizíme na dovču, docela se těším na stálý počasí a sluníčko.
Vzhledem k počasí moc nevenčíme, už jsme z toho všichni otrávení. To je léto toto…
Ona ta semena namočená v tom oleji jsou fakt chutná - já sama jsem to užívala a bylo to moc dobrý. Má to takovou oříškovou chuť.
…prej citron s brusinkama si můžu sežrat sama🤣
Moje řeč, taky mám ráda svíci bez parády 👍
Xerxová: tak jsem byla včera omrknout toho králíka v Globusu.. No a nekoupila jsem to. Páč to maso v tý krabičce bylo pokrytý ledovýma krystalkama, evidentně jim to rozmrzlo a znova zmrzlo (bůhví kolikrát). Fakt to nepůsobilo hezky…
Oleje neobsahují účinnou látku sylimarin… Bohužel, musíte pořídit jiný produkt. Já nakládala nadrcená semena právě do oleje, on je ten olej totiž jinak velmi chutný a psi ho dobře přijímali. Tak můžete dokoupit ta semena.
Ostropestřec kapky - jaké? Lihové?
Dračí krev - začněte na dávce 3x denně 3 kapky a sledujte, zda nebude mít nějakou reakci (občas může být průjem - mně se nikdy u žádného psa nestalo). Po týdnu navyšte na 3x denně 5 kapek. Toto dávkování bych nechala s tím, že vždy 3 týdny užívat a potom 1 týden pauza. Pokud bude imunitní problém (třeba ta boulička), tak klidně krátkodobě zvyšte dávku.
A jinak bych tu nohu (nohy) klidně i preventivně koupala v tom řepíku s pár kapkama tý dračí krve. Nebo namočit tamponek a vytírat to meziprstí.
A copak tě na tom tak pobouřilo, smím-li se zeptat? 😃
To je krása! Jsem za Vás všechny nesmírně ráda! A dovolím si jednu nemístnou poznámku - strakatá Kůň vypadá jako děsnej troubelínek 🥰 Ať se Vám všem spolu krásně žije!
Posílám moc pozitivní síly a energie, i když, co si budem, to nikdy úplně nepřebolí… Je super, že jste černé pořídila parťáka (parťačku?) - vypadá to na starší kousek? Nějaká adopce? Prosím rozepište se. Můj první pes byla toy apricotí holčička, strašně ráda na ní vzpomínám a Vaše kudrlinky mi jí vždycky hrozně připomínaly… ❤️
U nás se všechny hračky rozebírají a bohužel žerou. Uzly no to vůbec neexistuje, abych jim to nechala. To jim potom visí bobky ze zadku na těch provázkách. Jediný, co fakt drží i po měsících je černej kong (nejoblíbenější je ve tvaru kosti) a pak jim dávám starý vyřazený bavlněný utěrky, na kterých dělám uzly. To sice žvejkaj, ale nežerou.
No já myslim, že v prasáctví na Vasila nikdo nemá…
Tak to by zapadla! Ale dalšího dementka už nedám, už takhle mám z těch třech nervy v kýblu.
Jo a hele, jste další, kdo přejmenoval Vasila na Borise - náhoda? 😂
Mám čtyřčlennou smečku - tři psy od osmi do dvanácti kg a jednoho mopsokocoura. Kupuju mražený mletiny, hlavně kuře a krůtu, někdy ryby, králíka. Hovězí neberu vůbec, jeden ze psů ho nesnese. Plus sem tam doplněk jako olej, sušenou zeleninu apod., ale většinou krmím bez příloh. Teď v létě se hodně pasou na zahradě a přidávám jim třeba cuketu ze zahrady. Takto mě to vyjde na cca 2,5 t měsíčně (ale 300,- z toho dělá doprava - dva závozy měsíčně).
To neee, sbíral. Ale vypadal, jakoby tlačil 😀
Že je to votrávený si teda nemysleli ani vteřinu, žrali to plnou hubou všichni tři 😀
Jen já teda zažila šok, páč jsem v šest ráno v lese fakt nečekala dědka zasedlýho v borůvčí 😀
Uff a je teda už v poho??
Já taky mluvím o mletinách… až tam pojedu, tak smečce vezmu.
Princezna Éliška von Plauschnitz