Ještě že máme za barákem dostihovou dráhu, jinak si neumím představit, že by jim stačila zahrada 😀
Ještě že máme za barákem dostihovou dráhu, jinak si neumím představit, že by jim stačila zahrada 😀
Dnes jsem byla odevzdat věci a zamávat ❤️👍🏻
Já už slavím
Zajímavé… tak nezbývá, než opět držet palce. Já hlásím, že v novým oblečku můžu Barče sáhnout na záda a naprosto bez jakékoliv reakce. Zázrak!!! A přitom taková blbost…
Zkuste nabídnout za odvoz, třeba si to někdo vezme jako podloží pod cestu apod.
No vida!! Takže 4x prosím 😀😀😀
My už máme všecko hotový 😉😀
Dnes dorazila nová pyžamka, sedí parádně a nemají zip na zádech 👍🏻
Mám stejný zdroj materiálu - dělali jsme novou příjezdovku - tu celou, od brány až k nám dopředu, esli si vybavíte. Je to asi 300 m2, takže hlíny dostatek 😀 No, mám to zdárně za sebou a teď už si jen chodím povídat s kytičkama a ovocem a zeleninkou 🥰 Se říká, že ženský v pokročilejším věku se maj dát na silovej trénink, tak jsem to pojala zodpovědně a vy též!!!
Máte to krásný, ale…. jste mejdlo… Já dělala 11 záhonů o velikosti 1,25 x 1,25 x 0,3 m každý… a stálo to majlant, to máte pravdu, ale hlavně kolik to sežralo hlíny atd.!!!
Jako je fakt, že mně se bloknul po dvoudenní intenzivní práci na zahradě krk (právě po převážení a přehazování tý obr hromady hlíny). Tak už se na to asi nemohla koukat, že to teda dodělá sama…
Já když potřebuju vypnout hlavu a usnout, tak mám u postele Melatonin ve spreji. Na mě to zabírá.
Včera jsem to vyprala….
No dobře ty!!! Příště prosíme s fotodokumentací, ideálně vídejko, páč tohle může napsat každej 😀
Pobavilo 🤣 ale jen proto, že jde o cizího koně. Jinak by mi drblo…
Jj, právě Markéta mi ho doporučila pro Vasila, že by se mohl zklidnit. Na něj teda nakonec zabírá Harmony (taky od Altervetu), ale ty probiotika mám od tý doby doma a v případě potřeby dávám a řekla bych, že jsou super.
4 dny 🤩 Ve čtvrtek jedu naposledy do LBC do office, odevzdám věci a nazdar čau! V sobotu odjíždíme na týden na dovču a od prvního nastupuju do nového života 🥰
No knírači se trimujou, to nebude tento případ. Tohle vypadá jak briard 😀
Bylinky to vyloženě nejsou, ale výborný je ProbIMUN od Altervetu.
Zkuste mrknout na YT - “Dog grooming” apod. Bude asi dost záležet na typu srsti si myslím.