Jj ona je fakt hodně povedenej kříženec. Až na tu zanedbanou socializaci… 🤦♀️
Jj ona je fakt hodně povedenej kříženec. Až na tu zanedbanou socializaci… 🤦♀️
Eliška je posera, tý jsem jenom namočila packy a nechala jí bejt.
Až budu mít fotografa, tak fotky dodám. Páč já mám plný ruce psů 😀
Ale nejvíc se to asi líbí Vasilovi 😀
Tak jsem pořád přemýšlela, jak ještě pomoct tý naší Barušce, no a tohle je výsledek 🤭
Najdete to normálně pod “ochranný límec pro psa” a velikost je podle obvodu krku. Clo bude již zahrnuto v ceně přímo na Temu a budou to 3 eura ne na kus, ale na celní položku. Tzn. když si ty límce objednáte tři, clo zaplatíte jedno, protože je to stejná celní položka.
Jak jsem tu řešila ten límec, tak dávám tip, kdyby někdo potřeboval.
První foto Vetlímec za 1700,-
Druhé foto límec z Temu za dvě stovky… a je rozhodně pohodlnější…
Beránkový podbřišník dorazil. Až nebude venku bod varu, dojdu vyzkoušet. Jako v devět ráno 31 stupňů tvl…
Prej lidožravka - to je jasná sprostá pomluva!!
To je celkem častý nežádoucí účinek.
No a my, když už vyrazíme na prochajdu, tak max. 3 km, protože když dá víc, tak jí to bolí.
Ta vaše packa, to je taky záhada všech záhad!
Jsou ale ti naši adopťáci zdraví jako řípa, že…
Joooo, tak to si přesně vždycky říkám - nechtěla jsi nemocný mopsle, tak tady to máš!!
Asi šest… 😔
No to je taky nadělení! Tak ať aspoň plave maratony, to ho přes zimu udrží. Fyzio říkala, že ty kyčle jsou dobrý v tom, že po naposilování relativně dlouho vydrží. Barče naštěstí fyzio viditelně pomáhá…
Ano, kloubní jamky jsou úplně plochý… je možný, že věkem dospějeme k nutnosti resekce. Holt je ještě hodně mladá.
Dnes opět po týdnu návštěva vet s Barčou. Svědění zad je výrazně lepší, pes má viditelně lepší náladu. Pokračujeme v dietě a Apoquelu.
Zároveň dnes proběhly plánované odběry krve a RTG těch kyčlí v sedaci. Krev naprosto na výbornou. Když už byla na stole, proběhla kontrola zubů a rovnou o 4 přišla. RTG hodně špatný, ale to jsme podle příznaků tušili. Na kyčlích už jsou bohužel velmi výrazné artrotické změny. Dobrá zpráva aspoň je, že vše ostatní je v pořádku - obratle, lokty, KK spoj, takže domnělá parestezie je velmi nepravděpodobná.
Dnes na vet:
…nemám čas se hroutit.
Buďte ráda, že nevíte, o čem je řeč. Protože o tomhle to rozhodně není.
Tak evidentně existují malí pejsci, ke kterým se chovatelé a majitelé chovají jako ke psům, takže dokáží ujít štreku a neomdlít před prvním kopcem 🙂
Třeba moje mopsle kdysi dávno na coursingu, to bylo halo 😀
Držím palce, ať se co nejdřív zvetíš… Jaká je prognóza? Hormony…?
Jinak perimeno samozřejmě u mě už probíhat může a asi probíhá, nicméně současný stav je naprosto jasně ten post-stresový kolaps. Se není čemu divit, po těch letech…
S těma pamlskama to mám i u dospělé Báry - jak je systém přetíženej moc informacema a vjemama, tak prostě na zpracování pamlsku není místo.