I prd velebnosti! Ta malá placatá (a ta nosatá jí teda sekunduje) si na “dortíkách” po koních pochutnává právě na těch procházkách!
I prd velebnosti! Ta malá placatá (a ta nosatá jí teda sekunduje) si na “dortíkách” po koních pochutnává právě na těch procházkách!
Dneska šílenej studenej vichr, bleee…
Děkujeme 🥰
Mám reaktivní Elišku, následek toho, že do půl roku věku nevystrčila nos z bytu, ani na venčení, tudíž má tendenci dost věcí řešit. Nám strašně pomohlo naučení calming signálu.
Hih ❤️
Paní Zrzavá, fakt to pomáhá!!
Jj, je kulaťoučká. To víš, letos už byla dvakrát pod sedlem!! 😀
Minulý týden oslavilo morgáně sedmé narozeniny… (WTF???). Je z ní kus koně a stále roste…
Dnes je velký den. Baruška dnes byla v lese poprvé po dvou letech na volno bez stopovačky. Poslouchala na slovo ❤️❤️❤️
To jsou krásný fotky, úplný jarní pohlazení.
Jste hodná!! Mám samosprašnou. Váš kraj je daaaaaleko, my Ralsko - opačný konec republiky… Zítra jí tedy zakopu 👍🏻
Aktinidie význačná
Díky za uklidnění. A můžu jí teda rovnou šoupnout do země?
Tak Baru za týden shodila 150 g, mám radost! Dneska podstoupila další laser a první cvičení ve vaně.
A jinak vloni si to moc dobře pamatuju, po zmrzlých všechny kytky ven a zrada - mrzlo totiž ještě 20. května!!!
Dala jsem ho zatím na ponk pod pergolu - tam nemrzne a přitom je venku. Zatím je pořád v tom koupeným pidi květníku, tak ho asi zatím přesadím do většího. Nebo ho šoupnu do země a přikreju…?
No vidíš, my jsme “pár” km od vás a tady všechno o tři týdny napřed… Špendlíky odkvetlý, stromy zelený…
Já si koupila v neděli keřík kiwi, měli ho v zahradnictví venku, tak jsem ho taky nechala venku a včera mi asi zmrzlo, páč byl ráno nehlášený mráz jaksviň :/ má zmrzlý listy, nevíte někdo, jestli je možný, že je nahodí znova…?
Teda je ho kus…
Pokud je jí takhle blbě, odmítá cokoliv kromě sýru. AI píše, že žaludek nejdéle zpracovává sacharidy, proto jí dám ty granule na noc.
Stejně je to u ní zvláštní, protože krmný režim má pořád stejný a tyhle epizody se stávají tak 2x do měsíce.
To mi připomíná kauzu před x lety, kdy hlavní poradkyně chovu mopsklubu měla doma množku (papírovou i nepapírovou). Mopsi, čibaby apod. v králíkárnách ve stodole apod. To mě definitivně utvrdilo v rozhodnutí přestat s chovem…
Ano, dost jsme to eliminovali tím, že vždy večer před spaním dostane malou svačinku. Jenže jak je na dietě, tak dostává jen sušenou plíci, což je vlastně čistý protein a ten v tom žaludku vydrží chviličku. To mi jaksi nedošlo. Takže ode dneška bude dostávat pár granulí, ty sacharidy ten žaludek zaměstnají podstatně dýl.
Dneska ráno zas měla ten svůj “hladovej” stav - nechci nic žrát, jen mě pusť ven na trávu. Chjo… Nacpala jsem do ní trošku plátkovýho sýru, to většinou zabere, tak nakonec se nechala přemluvit a sežrala půlku ranní dávky granulí.