Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 12.02.2024, 11:11:33
Tohle bude velmi, VELMI individuální. Mně třeba diclofenac nezabírá vůbec (ani ten silný) a naopak jediné, co mi aspoň trochu zabere, je ten Nimesil. Brufen taky vůbec a to i vysoké dávky, ale ten teď už stejně nemůžu brát, tak je to jedno.
A může mi pls některá z doktorek (Fíkovnice) vysvětlit, jak je možné, že mi kdysi po probuzení z narkozy po ortopedické operaci nezabral morfin? A to jakože vůbec… Dali mi tři dávky v rozmezí několika minut a když jsem stále neuvěřitelnou bolestí chtěla skákat z okna (nepřeháním), tak mě nakonec uspali něčím do žíly.
No tak bohužel… A pak to vysvětlujte případný kontrole někde za hranicema… Ti naštěstí nevědí vůbec nic a jediný, co byli schopní zkontrolovat, bylo řidičský oprávnění B+E a i nad tím se dohadovali pět minut…
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 10.02.2024, 17:22:10
😄
Jsou na několika týdenním hlídání na statku. Tak jsem si je půjčila na vyvenčení. V týdnu jsem s nima chtěla jít běhat, ale ani jeden den jsem to nestihla. Tak snad příští týden.
A to si představte, že to může být i zděděná vlastnost. Nevěřila jsem tomu, ale morgáně hrabání zdědila po otci stejně, jako všichni jeho ostatní potomci. Všichni hrabou jen pravou a jen když žerou ze žlabu.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 31.01.2024, 09:47:32
To je v tomto konkrétním případě celkem jedno, jestli s PP nebo bez, prostě jen nechápu, že někdo vysolí prachy za evidentně nemocný zvíře. Vlastně rovnou dvě. Mně to hlava prostě nebere…
Dnes jsme si přivezli také zlatého retrívra , tedy dva brali jsme i pro kamarádku. Celou cestu 200 km oba spali. Oba dva jsou jak zfetovaný. Jsou dost podvyživený. Moc se nepohybují a spí zítra jdeme na veterinu. Vypadalo to tak věrohodně , smlouva čip, očkování vše jak má být. Uvidíme, ale máme o ně strach.
Mohl(a) byste nám tady všem prosím napsat, co Vás vedlo k tomu si očividně, jak píšete, “zfetovaná” štěňata, tedy zjevně ne v pořádku, převzít a ještě za ně zaplatit? Já to prostě pořád nechápu, proč to ty lidi dělají? To není žádné rýpání apod., to je opravdu velký zájem to pochopit…