Hmn, promiň, zprznila jsem jméno, typická dyslektická chyba 😔
Příspěvky uživatele
Doron
Fikovnice:Tudíž jsi seděla napravo, na sedadle spolujezdce…😀😉
Hihi😂, to jsem seděla pouze poprvé, když jsme ho vezli domů.
Tak příšerně mě nikdy nepoblily ani děti 😅.
Fikovnice:Jarda Jágr zamlada!🤣
A je to tu! Já věděla, že si zde spravím náladu. Ovšem Jarda měl přeci mulet!🤣
Ty tam fakt vidíš podobu s pesanem Hmn?
Mulet 😂.. Já myslela jen tu bohatou čupřinu, která vypadá jako vlasy.. A bývá taková hebká, jestli si dobře pamatuju.
A vůbec hnm závidím, že si pořídila štěňátko, které má obličejík ..😊
Já Ti rozumím… Taky jsem na psa musela dlouho čekat, až do dvanácti. .., bylo to nekonečný..
Měla jsem do té doby kočky, dokonce jsem je i cvičila.😅
Napiš, kde a a jak by kočička bydlela, pokusíme se poradit🙂.
A vezmi si k tomu sklenku vína 😊…
Praha. Ale je tady letos jiný podnebí 😊. Mám ho na okně, můžu vyfotit detail, ale nevím čeho. Je nádhernej, úplně ve tmě svítil..
Tak to už se ztrácím 😅. Ale můžu udělat lepší fotku..
Děkuju ! Toho jsem neznala…
Je to prosím zlatohlávek? Má na délku tak 30 mm, měla jsem pocit, že zlatohlávek by měl být menší..Našla jsem ho u skepic v kurníku, už byl po smrti.
Ježiš, tak děkujeme. V to jsem ani nedoufala 😅.
Byla jsem vegetariánka takových deset let a úplně jsem ujíždela na takových vege párcích, strašně jsem se zlobila, když i je někdo z rodiny snědl 😂.
V Praze teď navečer devatenáct stupňů.
Ještě
Tak zkusím znova..
Přerostlé mimino Framík se svou chůvou Doroušem 😊
Jsem úplně neschopná, nějak mi to na mobilu nejde 😔.
Megí by prostě zahájila diplomatické jednání !😊
Ještě k tomu napadení v Rakousku..
Včera na mě na YouTube vyběhlo video nějakýho kluka se staffordem, už ho nemůžu dohledat..
Říkal, že se objevily nějaký nový informace v rakouských novinách ( neříkal jakých).
Majitelka prý venčila ( možná vycházela z branky?) tři staffy, dva měli košík, jeden ne. Nějak prý upadla, když okolo běžela šedesátiletá sousedka, která prý někdy házela po psech na zahradě kameny. Celkem měly majitelky psů pět.
Majitelky prý byly neoblíbené, protože žily jako partnerky a společně vychovávaly dítě, což prý některým rakouským pánbíčkářům vadilo, takže taková dlouhodobě napjatá situace..
No nevím, není to nijak ozdrojovaný, jen jedna paní povídala…Neumím německy lautr nic..
Thielli:Tak a teď si vyberte. 🙂Dvě zkušenosti, dva názory. Resp. úžasní a společníci - v tom souhlasím. Jen ti dva, co znám, patří do skupiny “chodí za vámi jako pejsek”. No a s tou zkrácenou tlamkou - pokud budete pořizovat štěndo, bude to vždycky loterie. (Konec konců, loterie je to vždy, jen kurzové sázky mají jiné různé poměry.)
Edit - já právě jedno chrochtátko znám ☹️ ale třeba je to výjimka.
Nojo, nemáme statisticky významný vzorek…😊
Mně prostě grifonci a brabantíci učarovali svojí povahou a znám jednu brabantičku vyloženě sportovní, ale nejsem žádný znalec plemene..
Co já vím, povahově naprosto úžasní pejsci.
Ti, co znám, žádné problémy s dýcháním naštěstí nemají.
Holka nebo kluk, to je u nich asi jedno..