Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.11.2023, 22:35:20
No, tak já jiným pohledem, než pohledem svojí kultury, soudit neumím. Neuměla bych s dobrým pocitem vraždit děti a ženy , mučit děti před zraky jejich rodičů , znásilňovat a unášet . Neslavila bych masakr civilistů křepčením v evropských městech a rozdáváním sladkostí.
To Izraelci nedělají.
Islám není mírumilovné náboženství. Myslím, že ho dobře neznáte, málokdo přečetl korán, je velmi nečtivé.., takové až psychotické.., roztříštěné..
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.11.2023, 19:20:32
Promiňte Jano, Jano.., já mám Vaše příspěvky opravdu ráda a přijdete mi jako opravdu chytrá ženská. Ale tahle bakalářka přijde plytká zase mně, dočetla jsem jen do strany 16 ☹️.
Můžu se zeptat, na jaké straně jste? Tuším, že řekněte, že na žádné..
Ale když byste se rozhodovala srdcem a intuicí, kdo je Vám bližší ? “Palestina” nebo Izrael ?
Mně jednoznačně Izrael . To, co předvedli Palestinci, je jedním slovem zrůdné.
Framík asi zažívá první pubertu 😅 a pomalu dospívá, začalo to asi týden před tím , než začal zdvihat nožku..
Je teď takový ostražitý a hlídá, přiléhává k vnoučatům, nedovolí havranům usednout na zahradu, přestěhoval se z obýváku ke vchodovým dveřím, neposlechne vůbec nikoho kromě mě, ani neotočí hlavu, když jsem ho na minutku uvázala v lese, drze překousl vodítko, to bylo vždycky tabu.. Ach jo, kde je moje mimi, teď je z něj takový namistrovaný mládeneček 😢.
V neděli jdeme poprvé na cvičák a v úterý s paničkou jeho táty vyzkoušet pasení 😊.
Psy se mi včera vyfotit nepodařilo , s fenkou kamarádů řádili tak, že na fotkách jen rozmazané čáry.., tohle počasí jim vyloženě svědčí .
Tak alespoň obrázek brány třebotovského židovského hřbitova a už trochu předvánoční atmosféry dole v Radotíně .
Frama jsem před hřbitovem na chvíli uvázala a během necelé minuty ( jen než jsem došla k té bráně) překousal vodítko , moje nejoblíbenější 😔 😬. Přitom vodítko nikdy do tlamy nevzal, před obchodem čeká pěkně ..
Dneska jsme na procházce potkali mladou fenku ČV. Fenečka se hodně bála, páníci říkali, že nemá dobré zkušenosti .
Přemluvila jsem je ke společné procházce, kluci se chovali jako pravý gentlemani , ona krásně komunikovala a když viděla, že jí rozumí, úplně se osmělila. Na konci už si krásně hráli, to jsem bohužel nestihla vyfotit, byla to hooodně rychlá hra na honěnou 🤣.