A kde je ten obrázek ? A dala jsem palec ? Já na ty přáníčka dávám..
Příspěvky uživatele
Doron
Včera byla procházka náročná, “náš” les byl plný lidí a psů , úplná procesí..
Takže neustálé přivolávání, chůze u nohy, pořád jsme se zastavovali abysme si se sousedy popřáli hezké svátky . Psi z to ho byli utahaní, jako by uběhli sto kilometrů 🤣. Dostali večeři dřív než obvykle ( podávaly se těstoviny vařené v kuřecím vývaru s vepřovým masem a všichni si dvakrát přidali 🤣) a pak usnuli jako dudci a my měli celý večer klid.
No, a ráno je najdu v posteli ? Asi na ně zapůsobila ta vánoční atmosféra či co..😊
🤣
Čárka by tam být rozhodopádně měla .
Přeju zbynkovi, ravenovi, všem přispěvatelům i nakukovatelům krásné vánoční svátky !
Díky za klidný a příjemný prostor, kde se člověk může odreagovat, pobavit, vypovídat i poradit se !
Chtěla jsem připojit foto smečky a kočky Lilinky, ale ještě všichni tvrdě spí, zatímco já dělám salát. 😊
Připojuji se k přání . Ať se Vám daří !🌷
Oni měli indicie, že bude v jedné budově FF( ta jic má hodně) v Celetné a chce spáchat sebevraždu. Tak evakuovali tu Celetnou.
On je policejní postup takový, že když zasahují u někoho, kdo je potenciálně ozbrojený ( v registru zjistí, že má zbrojní průkaz), vždycky je u toho zásahovka.
Oni nepočítali, že chce zabíjet.
Ale tak oni policajti už byli tou dobou v budově, stáťáci ho právě zahnali nahoru..
Ono je to tam strašně velký .
Když se něco takovýho stane, všichni hledáme viníka v naději, že se tomu dalo předejít.
Strašný na tom ale je, že se takovým věcem předejít nedá.
Megí, tak to nebylo…
To se zachytit nedalo . Na základě čeho ? Nepsal, že jde vraždit. Navíc psal rusky . Nebyla tam ani žádná klíčová slova. To by nezachytili ani v Číně .
Jsem tím dost otřesená , dobře to tam znám.
Teď jsem se dozvěděla, že mezi oběťmi jsou dvě holky ze sousedství . Třeba to ještě není pravda .
Je mi to tak líto. Je to čirý zlo, co se stalo .
To byli obyčejní stáťáci, ještě než přijela zásahovka. Náhodou byli statečný , jak se ho snažili odlákat. Jiný už byli vevnitř .
Já to neznám z křížovek, u nás se tak mluvilo 😅, byla jsem hodně u prarodičů . To jsou přece úplně běžný slova.🤣
A pro brambory jsem chodila do krechtu.😊
Já jsem opravdu stará, znám to všecko. Kromě toho mluna . 😊
Čt 24
A zabíjel prý pravděpodobně i v klánovickém lese .
Bože můj..
Teď to čtu. Zabil otce a jel na přednášku do Celetné. Ale tam je to malý, tak se přemístil na Palachovo náměstí asi aby mohl zabít víc lidí .
To je čirá hrůza
Nojo, máte pravdu. Student FF UK .
To psal on ?
Ale na Filozofický fakultě TEĎ prý zabili několik lidí a prý desítky zraněných. Zatím se nic neví, jenom , že střelece už zastřelili.
To je hrůza .
Na Filozofické fakultě v Praze se střílí. Jsou tam mrtví a zranění . Co to sakra je ?
Takže pokud se nerozdrtí semena, jedovatý není ?