My se teď s Doronem vrátili z veteriny, zase se mu strašně přihoršilo a o půlnoci mi selhaly nervy, když měl teplotu 40,3 C a zase jen zoufale koukal a stál a stál pořád u mě, lehnout si nechtěl za žádnou cenu, byl úplně schvácenej.
Stodůlky nebraly, jediný co bylo klinika Jaggy v Řepích.
Ten podnik se mi nelíbil, strašně trvalo než někdo otevřel, doktorka taková mladičká, sestra taky, Dorovi byly sympatický. Udělal se rentgen a krev, nesměla jsem u toho být, že to dělají dole, kde jsou hospitalizovaní psi a tam nikdo nesmí.
Rtg prý nejednoznačné a crp vysoké ( 90) a vysoký i leukocyty. Doktorka chtěla, ať ho tam nechám, že mu dají infuzi a budou ho pozorovat, musím ale zaplatit navíc k hospitalizaci 3 500 za karanténu protože ten psincák. Chvíli jsem váhala, ptala jsem se, co jako v tý infuzi bude a že prý různé prospěšné látky, ale s atb by ještě počkala. Za žádnou cenu mi nechtěli ukázat, kde by byl, že je to prý jako bych chtěla v nemocnici jít na ARO .
Bála jsem se ho tam nechat, on je citovej, špatně by to nesl a stejně už byly čtyři, tak mu můžu zajistit za tři hodiny péči jinde.
Nakonec mu teda vet píchla Rimadyl, a dostali jsme domů čtyři tablety plus atb ( jsem si vyžádala) a zase ten sirup .
Snad jsem neudělala chybu, měla jsem z toho podniku ale špatnej pocit, bála bych se tam o něj.
Zaplatila jsem 9 600kč , nejsem úplnej lakomec, ale skoro jsem se rozplakala🙂)
Teď tvdě usnul a zase vypadá trochu líp.
Myslím, že dneska už neusnu a budu mít dobrou fotku svítání.;)