Zvyknout si na lhaní.
Příspěvky uživatele
Doron
A říkakas mamince, že si tady píšeš?
Jako že by si člověk měl zvyknout ?
A anální žlázky vymáčknuté ?
Tak Vy ale máte pejsinu, která vycházky nevyžaduje..
U nás křivda největší 🙂.
Megi, nerozumím ani slovo, příliš mnoho jinotajů.
My se dnes preventivně ukrýváme doma a na zahradě, protože dnes nemám auto a bála jsem se jít po ulici do lesa, protože si už děti hrajou s bouchacíma kuličkama a Gučánek se na starší kolínka začal bát a Framíka zas nechci pokazit.
Trochu to tady bouchá, ale jenom zdálky, celkově situaci hodnotím jako výrazně lepší než vloni, půlnoc ale asi bude zase výživná ☹️.
Gučka je nejdřív statečný, ale po takové půlhodině rachomejtlování se začne třást, a ten největší nápor u nás trvá tak hodinu..
Zakoupila jsem na radu Plaky Alavis calmimg, tak zítra poreferuju, jestli fungoval.
A taky nudné, tím jak je to falešné.
Varaxi:Nemůžeme už pro jednou tohle téma nechat být? Prosím.
Ale třeba mně to taky hodně, opravdu hodně vadí.
Ať děkám co dělám, nemůžu identitě jedenáctileté Stelly uvěřit, její projev je úplně nekonzistentní, není to vůbec důvěryhodné.
Nechci se bavit s manipulátory a lháři, celou debatu to degraduje. Je to strašně otravné .
A jak byste tu vůni popsala?
Třeba při kvasinkové infekci je pes cítit takovou lehkou myšinou.
🤣🤣🤣
Děkujeme za pochvalu, se teď budu chvíli snažit 🙂.
On má takovou docela udělanou, podsaditou postavu.
Už je vyčesaný, teď si to musíme udržet 🙂.
Jj, už chápu 🙂!
Matně si pamatuju, že se podmět ve větách spojených spojkou liší, čárka se píše.
Já tohle nildy neuměla.
Ale je to podle mého spojení dvou vět, kteté nejsou v poměru slučovacím , takže by tam asi čárka být měla.
Slučovací poměr by bylo třeba: Byla v přízemí a čekala tam na ztracené předměty.
Ale v jakém poměru ty věty jsou netuším, možná důsledkovém ?
Já mám i s rybama soucit a myslím, že i paní pochopila.
Ano, a právě proto by se děti měli, nejlépe doma, naučit, jak konverzovat při jídle a přitom nemluvit s plnou pusou.
Mlčet při jídle je velmi neslušné a považuju za povinnost rodičů naučit děti při jídle konverzovat 🙂).
U nás doma nikdy nikdo nikoho k jídlu nenutil, panovala spíš mírná nouze.
Jediné, co jsem nejedla, byla rajská jablíčka a rajská polévka a silážovaná kapusta, ktetá se podávala ve školní jídelně ( tam nás tedy nutili ☹️)
Ale jako velkou křivdu dodnes cítím, že třeba tatarský biftek jsem jíst nesměla, že by mi prý stejně nechutnal.. Pche🙂))
U nás tradovalo, že se nesmí ujídat syrový mák, vyrostl by v žaludku 🙂.
A žvýkačku bych nikdy nespolkla, to mi vštípili dokonale🙂)