Aktuálně: 2 701 inzerátů262 672 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 26.12.2024, 22:26:51 xxx.xxx.166.89

Tak oslavy snad už pomalu končí, dnes jsem dělala poslední rodinný oběd pro jedenáct lidí, což není moc, ale ani úplně málo 🙂. Před chvílí odešli poslední hosté, tak jsem padla na gauč se sklenkou portskýho.

Cenu z nejlepší dárek asi vyhrává ručně háčkovaná čepice od neteřìnky, ono to nevypadá, ale je opravdu slušivá a materiál je neskutečně příjemný. To statečné dítě uháčkovalo pro všechny členy rodiny !

Teď už snad bude klid, vycházky se psy a relax;)

Obrázek
Doron
Doron 26.12.2024, 07:05:26 xxx.xxx.166.89

Já dostala výcvikový kilt, takovou tu krátkou šusťákovou sukni s hodně kapsama.

Doron
Doron 23.12.2024, 23:15:09 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.12.2024, 22:52:32

Člověk to musí umět. Oni vlastně vůbec nelínají, opravdu od něj není doma chlup, a podsada se musí vyčesávat a přitom nepřetrhat krycí srst..

Já to neumím a puberťácká srst je ještě navíc problematická, tak to jen tak tak šudlám a vždycky jednou za čas ho zbaběle vezmu do salonu🙂)), teď půjdeme třicátého. 

Doron
Doron 23.12.2024, 21:55:18 xxx.xxx.166.89

My dnes na procházce nebyli, dělala jsem šest kilo bramborovýho salátu a kubu a byla jsem nějak nevýkonná, tak jsme nestihli.

Nesehnala jsem játra, tak budou mít psi k večeři kachní rizoto, ale s převahou kachny , byly ve slevě🙂)), už jsem jim trochu ujedla 🙂.

Venku je opravdu nevlídno a prší.

Užijte si všichni krásné svátky !❤️

Doron
Doron 23.12.2024, 17:30:57 xxx.xxx.166.89

Framík se naučil chodit po “ kladině”, pořád to předvádí a dožaduje se obdivu 🙂)). Nechci, to, protože se o něj trochu bojím.

Doron ( ten, co je na fotkách uprostřed) začal docela zlobit, ostatní otravuje a je strašně závistivej ☹️ a dneska jsem z okna viděla, jak blokuje Gučku na zahradě, kasal se tam na něj, ocas nahoře, křikla jsem na něj a hned, já nic, já muzikant. Je to od tý doby, co jsem s ním začala chodit na cvičák, asi se probudila nějaká rivalita a taky nabral sebevědomíčko.

Žádná pěkná skupinová vánoční fotka se mi nepodařila ( nechtěli vedle Dorouše sedět, jak je naštval), tak jsem aspoň vyfotila nazdobenou cesmínu a věbec od kamarádky keramičky 🙂.

Přejeme všem krásné svátky a v přístím roce hodně úspěchů nebo prostě jen radosti ze psích parťáků.

Doron
Doron 23.12.2024, 17:30:49 xxx.xxx.166.89

Framík se naučil chodit po “ kladině”, pořád to předvádí a dožaduje se obdivu 🙂)). Nechci, to, protože se o něj trochu bojím.

Doron ( ten, co je na fotkách uprostřed) začal docela zlobit, ostatní otravuje a je strašně závistivej ☹️ a dneska jsem z okna viděla, jak blokuje Gučku na zahradě, kasal se tam na něj, ocas nahoře, křikla jsem na něj a hned, já nic, já muzikant. Je to od tý doby, co jsem s ním začala chodit na cvičák, asi se probudila nějaká rivalita a taky nabral sebevědomíčko.

Žádná pěkná skupinová vánoční fotka se mi nepodařila ( nechtěli vedle Dorouše sedět, jak je naštval), tak jsem aspoň vyfotila nazdobenou cesmínu a věbec od kamarádky keramičky 🙂.

Přejeme všem krásné svátky a v přístím roce hodně úspěchů nebo prostě jen radosti ze psích parťáků.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Doron
Doron 23.12.2024, 14:36:55 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 23.12.2024, 14:20:46

Asi to bude spíš Mazda🙂)), se mi ty dvě značky pletou..

Doron
Doron 23.12.2024, 11:52:24 xxx.xxx.166.89

Já na Ladu s láskou vzpomínám, vysokej podvozek, projelo to všude a  vevnitř festovní koženka 🙂) a na podlaze guma🙂)),relativně velkej kufr v kombíku, pro děti a pro psy značka ideál. A každej vám to opravil, v Rumunsku, na dvorku 🙂)).

Ale možná si ji idealizuju.

Ekektro auto bych nechtěla ( nebo jen jako druhý auto)  prijdě mi to krok vedle, neekologický, nebezpečný ,když to začne hořet, nedá se to uhasit🙂, ( co když se to stane v podzemních garážích), nepraktický ,když vypadne elektřina ( povodně, válka..), co budete dělat..

Jedno v rodině teda máme, tuším je to Honda?, a jo, je to takový šikovný a hbitý autíčko do města, místo zrcátek má kamery a různý takový vymyšlenosti.

Doron
Doron 23.12.2024, 07:18:49 xxx.xxx.166.89

To je hrozný. Co se stalo, proboha?

Upřímnou soustrast.