Je to krása.
U nás jen zmrzlý bahno ;(.
Je to krása.
U nás jen zmrzlý bahno ;(.
Tak oslavy snad už pomalu končí, dnes jsem dělala poslední rodinný oběd pro jedenáct lidí, což není moc, ale ani úplně málo 🙂. Před chvílí odešli poslední hosté, tak jsem padla na gauč se sklenkou portskýho.
Cenu z nejlepší dárek asi vyhrává ručně háčkovaná čepice od neteřìnky, ono to nevypadá, ale je opravdu slušivá a materiál je neskutečně příjemný. To statečné dítě uháčkovalo pro všechny členy rodiny !
Teď už snad bude klid, vycházky se psy a relax;)
Jedenáct je na vykání ještě fakt málo..🙂.
Cos vlastně dostala k Vánocům ?
Jaký byl nejlepší dárek 🙂?
To je zase moralizování…
Já dostala výcvikový kilt, takovou tu krátkou šusťákovou sukni s hodně kapsama.
Krásné svátky!
Malé akvárium se udržuje nesrovnatelně hůř než velké ;(.
Kéž byste byly blíž, já bych vás Sarah a Dájo, na rukou nosila🥰
Člověk to musí umět. Oni vlastně vůbec nelínají, opravdu od něj není doma chlup, a podsada se musí vyčesávat a přitom nepřetrhat krycí srst..
Já to neumím a puberťácká srst je ještě navíc problematická, tak to jen tak tak šudlám a vždycky jednou za čas ho zbaběle vezmu do salonu🙂)), teď půjdeme třicátého.
Rozhodujete se mezi krávou a koněm 🙂?
My dnes na procházce nebyli, dělala jsem šest kilo bramborovýho salátu a kubu a byla jsem nějak nevýkonná, tak jsme nestihli.
Nesehnala jsem játra, tak budou mít psi k večeři kachní rizoto, ale s převahou kachny , byly ve slevě🙂)), už jsem jim trochu ujedla 🙂.
Venku je opravdu nevlídno a prší.
Užijte si všichni krásné svátky !❤️
Jj, je chlupatej, nevěděla jsem, do čeho jdu 🙂.
balu:Vždyť tam máte pěkné fotky!
Fram je úžasný a moc krásný.
Když já je chtěla mít tak jako hezky seřazený 🙂)
Jezismarjá, nevíte jak smazat?
Nejdřív to nešlo a teď to tam mám třikřát 🙂))
Fotky se nanačetly..
Framík se naučil chodit po “ kladině”, pořád to předvádí a dožaduje se obdivu 🙂)). Nechci, to, protože se o něj trochu bojím.
Doron ( ten, co je na fotkách uprostřed) začal docela zlobit, ostatní otravuje a je strašně závistivej ☹️ a dneska jsem z okna viděla, jak blokuje Gučku na zahradě, kasal se tam na něj, ocas nahoře, křikla jsem na něj a hned, já nic, já muzikant. Je to od tý doby, co jsem s ním začala chodit na cvičák, asi se probudila nějaká rivalita a taky nabral sebevědomíčko.
Žádná pěkná skupinová vánoční fotka se mi nepodařila ( nechtěli vedle Dorouše sedět, jak je naštval), tak jsem aspoň vyfotila nazdobenou cesmínu a věbec od kamarádky keramičky 🙂.
Přejeme všem krásné svátky a v přístím roce hodně úspěchů nebo prostě jen radosti ze psích parťáků.
Framík se naučil chodit po “ kladině”, pořád to předvádí a dožaduje se obdivu 🙂)). Nechci, to, protože se o něj trochu bojím.
Doron ( ten, co je na fotkách uprostřed) začal docela zlobit, ostatní otravuje a je strašně závistivej ☹️ a dneska jsem z okna viděla, jak blokuje Gučku na zahradě, kasal se tam na něj, ocas nahoře, křikla jsem na něj a hned, já nic, já muzikant. Je to od tý doby, co jsem s ním začala chodit na cvičák, asi se probudila nějaká rivalita a taky nabral sebevědomíčko.
Žádná pěkná skupinová vánoční fotka se mi nepodařila ( nechtěli vedle Dorouše sedět, jak je naštval), tak jsem aspoň vyfotila nazdobenou cesmínu a věbec od kamarádky keramičky 🙂.
Přejeme všem krásné svátky a v přístím roce hodně úspěchů nebo prostě jen radosti ze psích parťáků.
Asi to bude spíš Mazda🙂)), se mi ty dvě značky pletou..
Já na Ladu s láskou vzpomínám, vysokej podvozek, projelo to všude a vevnitř festovní koženka 🙂) a na podlaze guma🙂)),relativně velkej kufr v kombíku, pro děti a pro psy značka ideál. A každej vám to opravil, v Rumunsku, na dvorku 🙂)).
Ale možná si ji idealizuju.
Ekektro auto bych nechtěla ( nebo jen jako druhý auto) prijdě mi to krok vedle, neekologický, nebezpečný ,když to začne hořet, nedá se to uhasit🙂, ( co když se to stane v podzemních garážích), nepraktický ,když vypadne elektřina ( povodně, válka..), co budete dělat..
Jedno v rodině teda máme, tuším je to Honda?, a jo, je to takový šikovný a hbitý autíčko do města, místo zrcátek má kamery a různý takový vymyšlenosti.
To je hrozný. Co se stalo, proboha?
Upřímnou soustrast.