🍀
🍀
…to jsem nějak přehlédla…
..ano baraček a zahrada jsou moc fajn, dokud má člověk sílu a zdraví….vidím to na své mamče, která je od jara do podzimu na chalupě, je 42 ročník a teprve letos jsme ji přemluvili, že ji začali jezdit sekat naši mladí, přitom zeťak ledacos opraví a upraví, co si tedy nadiktuje…kdyby o tu chalupu mladí zájem neměli, prostě bych ji s krvácející srdcem a výcitkami jednou musela stejně prodat až nebude mamča a já nebudu moct na ni dělat…a to je ta chalupa precizně udržovaná a stále se do ní investuje…na stáří a v nemoci prostě byt s blízkou občanskou vybavenosti…
…moc držím palce aby vše dobře dopadlo
Jani já ti moc dobře rozumím, ale prostě to není v silách jednoho člověka a než to nechat zničit úplně, tak prostě prodej je také cesta, i když pro tebe velmi bolestná
Jani je to nádhera, ale do chalupy musíš investovat čas, práci a finance…jinak umírá….
💐
..byl , je a bude to pojem v kynologii, je ho strašná škoda a odešel opravdu předčasně….
..jste úžasní oba dva…
Simparicu užívá motýl již několik let a našla jsem na něm pár klíšťat, živých ale nepřisátych, popřípadě mrtvých…živé prisate klíště jsem za ty roky tahala snad dvakrát nebo třikrát a to se opravdu opravdu žádnému terénu nevyhýbá a letos, co jsme začali stopovat a vyhledávat předměty v terénu, tak je ve vysoké trávě opravdu takřka denně….navíc kočky, které jsou doma, a válejí se se psem po sobě a lezou nebo se povalují na místech jako on a proti klíšťatům nejsou ošetření, v životě klíště neměli…
..ale tak louky se přeci sečou anebo nechávají spásat pravidelně….teď jsem byla na překrásných loukách v Kytině u Dobříše stopovat se psy a vrátilo mně to zpět do dětství…plno kytek,motýlů a všelijaké havěti a ptactva…proste moje dětství…a i tyhle louky se sečou…
🍀
..ať je brzo lépe, moc držím palce..
..krásný věk, tak Betynce hodně zdraví a času s vámi…
…všechno nejlepší krásko šikovná….
.držím palce 🍀
..hned mi naskočil outloň chápavý…
🌺držím palce
..jsem pro….
👍