….no my jsme sousedé na sídlišti….vchody vedle sebe…ale vynořit se pes může kdykoli a kdekoli, naštěstí motýl ho vždycky rozpozná na sto honů,takže vždy na dálku upozorní…
….no my jsme sousedé na sídlišti….vchody vedle sebe…ale vynořit se pes může kdykoli a kdekoli, naštěstí motýl ho vždycky rozpozná na sto honů,takže vždy na dálku upozorní…
megi-the-pes:To je ten, co založil školu pro psy a napsal Psí bibli?
….ano…to je on…každou středu mívá povídání, tak tam řekl, že něco hledá…
….mám velkou radost…ze souseda s velmi problémovým stafordem vypadlo, že si hleda nové bydlení….
….no jo no, tak třeba časem
….škoda
….možná, kdyby tam někdo bydlel dlouhodobě v pronájmu za práci na baráku a zahradě….já bych být tebou zkusila rozhodit sítě po známých….
….já ti Jani rozumím, ale četla jsem někde, že když se v domě nebydlí, tak umírá…obrovská investice jak pracovní tak finanční….jinak ten dům bude jednoho dne neobyvatelný….alek tomu musíš dospět sama….
….zatím poctivě odevzdává…
….diky🙂
….já taky v pohodě i když jsem se toho strašně moc bála….jenom trochu cosi do žíly, rakze celou dobu bděla, doktorka i sestra si se mnou povidaly a bylo to fajn….a pak to žůžo když jsem si koupila dole ve vyhlášených lahůdkach šunkove chlebíčky a dortiky, to bylo prostě blaho….
….ne takhle to opravdu není a to vždy vet mému psu vytahá, tak to jsou proti tady tomu skoro perličky….
🙂
…no Bobčo nic se nesmí přehánět….když si představite co pes vše vezme do huby včetně třeba kuřince, uleželého masa nebo výkalu po bezdomovci, tak to ta bankovka ještě takřka sterilní….
…děkuju….🙂
🙂
..klasická množka, na co nejméně místa nacpat co nejvíce zvířat….
….taky moc nechápu….ale moc a moc držím palce….
🌷
….jó to jsou ty psi pro praxi😀
😄