Aha díky, já na Allegru nanakupuju, nemám tu možnost vyzvednutí zdarma a stejně najdu vždycky někde levnějc😉 zatím. Vinařských obchodů tu máme v okolí hodně😉
Zapomněla jsem napsat, pro pobavení i poučení.
Když jsme se jezdily koupat, jak jsem plavala na druhou stranu, tam je to volně přístupný břeh, zadara, rovnou naproti kam plavu, plavem, z té placené pláže lidí bývají. Vlevo bývají nudisti (už je to tak zaužívané) vpravo občas rybář. Tak tam někdy v týdnu poněkolikáté doplavu a tam se ve vodě rochní pán, nevím, něco přes 60, 120kg a pokukuje, nakonec: no koukám jak vy hezky plavete, takový dobrý styl máte, to plavete i zpátky? No jo, plavu, několikrát. A pokračovalo to, já jsem k lidem vstřícná, slušná a ukecaná, nevadí mi bavit se s kýmkoliv. Za chvíli bylo: víte, koho vy mi připomínáte? ,,no to netuším" Petru Černockou! Ale až teď, když byla mladá, tak hezká nebyla. Vy ste moc hezká žena. No…to už jsem zpozorněla, omluvila se, že musím a plavala jsem zpátky. Podruhé tam plavu, chlap stále na místě, tentokrát na břehu. Nenápadně jsem ho při plavání sjížděla pohledem, jak říkám tlusťoch, kníry nemusím, nohy po kolena fialové a jak jsem se blížila koukám, jak si pořád popravuje plavky, až jsem byla dostatečně blízko koukám, že si nenápadně vytáhnul koule bokem ven, jakože ,,náhodou". Ty voe, na koho jsem to zase narazila🙄 že ty si holka nedáš taky pokoj a furt se s někým vykecáváš, jednou tě ta vstřícnost dostane do pořádného problému. Takže doplavu, dělám, že nic nevidím, otočím se, houknu, že mamka spěchá na oběd a plavu zpátky. Další plavání, chlap tam číhá. Já dělám blbou, jé, vy ste ještě tady? A on: áno, je hezky, já jsem u vody rád a rád si s váma povídám. A já: no ale já už nemám čas, musíme ještě stihnout nákupy a odplavu. Musím plavat znovu a doufám, že odkvačí. Houby, pořád je tam. Tak vy ste ještě neodjela, taky se vám od vody nechce, že? ,,no nakonec mi mamka řekla, že už je moc hodin a nestihne si to všechno nakoupit, že pojedem až zítra. Ale stejně je už moc hodin a zašlo sluníčko, takže končíme"😉 A on: já vám dám na sebe telefon! Plavu už pryč, volám: no to by byl můj muž nadšením bez sebe😜 Při plavání si nadávám: proboha, proč si tento chlap myslí, že bys jako měla zájem ty voe? Však jsem chtěla být jen slušná, vypadala jsem tak lačná po starém tlustém chlapovi? Budu si muset víc dávat pozor na to, jak na lidi působím, kruci😕 Přitom se už léta snažím být neviditelná, vlastně od doby, co jsem si pořídila psy mě nějak přestalo zajímat, jak působím na chlapy, vrhla jsem svou energii prostě jiným směrem😉