Aktuálně: 2 333 inzerátů270 020 diskuzních příspěvků19 349 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 31.08.2024, 19:26:37 xxx.xxx.87.42

Sousedů malej Kvído(snad ho ještě mají, týden jsem ho neviděla) Taky ho mají od kamarádky, která nějak nezvládnula přerod roztomilého koťátka v puberťáka v bytě🙄

Příbuzní teď pořídili dětem(dva kluci nastoupí teď do školy) huskynu. Ani nepípnuli, dozvěděla jsem se to náhodou. Jde mě šlak trefit, děcka nepolíbená výchovou😠 se psem to dopadne stejně. Jen čekám kdy se ozvou: nechceš huskynu?

lesnizinka
lesnizinka 31.08.2024, 14:41:25 xxx.xxx.87.42

Nikča nepíše, neposílá fotky, tak jen tiše doufám, že je všechno OK, že se jim líbí tak, že ani nemá čas čumět na NET😉 Když si občas čtu ty příběhy zkažených dovolených…hnusný hotel, kolem bordel (nic z toho nebylo předem na fotkách vidět) špatné jídlo atd. tak je mi těch lidí líto, člověk se tááák těší na dovču a pak tohle🙄

Bobi a jak to, že ti tak blbne ta operovaná, byla dobrá, ne? Něco se mi mate, že jsi psala, že jsi někde sletěla či co?? nebo to bylo jindy? Připomeň prosím sklerotičce😏

Valíme na oběd, je US Open(tenis) rovnou dva zápasy v 17h, tak ať to stihnem pak doma sledovat😉 Jo, je 31st., no comment👎

lesnizinka
lesnizinka 31.08.2024, 11:13:00 xxx.xxx.87.42

Bobi, já nemyslím, plavat, když nějak neplaveš. Ale když jedeš s kolenem do lázní, tak je tam takové to cvičení, rozhýbávání ve vodě, protože nadnáší a je to všechno jednodušší. Dostaneš pěnovou ,,housenku" místo kruhu a různě poskakuješ apod. Říkala teta, co byla. 
Holky se přiznám, že jsem těm příběhům s ventilačkama nevěřila, fakt ne. A pořád prostě nechápu, jak se mrštná kočka dokáže takto zaseknout. Neše tlustá Gučena - tak tam by to bylo pravděpodobné, ale jinak…je mi to vážně divné. Má drápy, které může minimálně zaseknout o těsnění. Taky mi neleze do hlavy, že zadní nožky nestrčí pod sebe a nenazvedne se. Vím, skřípne jí to břicho, hrudníček, brzo jí dojde kyslík a síly. Ale i tak je mi to divné. Já mám ventilačky po celém baráku v létě otevřené, hlavně teda v noci, ve dne je dokořán. Jen doufám, že naše kočky, jak se ani nikam nesnaží vyskočit, že by je něco takového, jak se cpát ventilačkou, vůbec nenapadlo😲 

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2024, 15:07:10 xxx:xxx.2304:dca5

Bourka…tak to je neco, o cem si tady tak muzem nechat zdat🙄 Neni nic hlaseno, na 14 dni. Misto plavani asi budu resit dusici se ryby v jezere.

Bobi, nasla sem to az ted, s jirinkou. Uz jsi dlouho o nich nepsala ja, ze snad ani nemas uz. Vcera vecer Viktin najednou vybehl z obyvaku na terasu, tak jsem za nim vysla, co vidi a sedel nad ropuskou. Boze Viktino ne, ze na tebe zase slintne a budem jezdit po veterinach😏 Za chvilku uz nad ni stala i Gucci. Ta potvora od predevcirem prisla az vcera ve 22h, najedla se a zase se zdejchnula. Nekdo znackuje zase v garazi👎 Jestli z nich dvou, nebo tam lozi Macek nevim, ale predpokladam, ze tak Gucajza, ta furt vymysla nejake pomsty.

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2024, 14:53:09 xxx:xxx.2304:dca5
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 30.08.2024, 14:03:03

Ha, neumim pocitat ja, spis jsem teda nevenovala pozornost tomu, co pisu, protoze pred tim jsem si tech 800 rikala, kdyz jsem to odplavala, ale pak napsala blbinu😀

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2024, 13:17:50 xxx:xxx.2304:dca5

S mamku je to vyzva😜 Dala sem ji bojku, tak pomalu plavala na druhou srranu. Ja uz zpatky, byla v pulce. ,,A kdyz si tak v klidu plaves, preplavala bys to aj dvakrat tam a zpatky"?😛 ( s klidem by si nechala utopit decko😜) Hmm nevim asi jo, ale nezkousela sem. Kdyz sem to do plavala, nebyla jeste ani tam, tak sem plavala za ni a zase zpatky, takze jo, tech 400m najednou v pohode dam.

lesnizinka
lesnizinka 30.08.2024, 11:48:18 xxx:xxx.2304:dca5

Jo, jo, 6xtam a zpet, tedy 6x200m. Ale za odpoledne. Dnes je tu mamka, tak asi jen 5x. Mela sem to nastavene: 20 minut plavu, 40 odpocivam.

Bobi, tobe na ty nohy a celkove, by spis nez ty hulky, prospelo to plavani, cachtani i s nejakym tim kruhem nebo podlozkou, aby jsi prave ulevovala tem kloubum. Vy tam u Olomouce mate nejake jezero ci co, jeden znamy tam vloni jel na padleboard.

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 22:24:43 xxx.xxx.87.42
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 29.08.2024, 17:55:27

Pokud plavete, tak ano, přeplavala to i moje mamka a to není žádný superplavec. Nic závratného, jsem to teď změřila 200m, takže tam a zpět 400m. Ale na druhé straně třeba minutu až 5 odpočívám. Většinou. 200m mi trvá necelých 10 minut, tam a zpět to mám spočítáno na 20minut. Pokud někoho nepotkám😜 Sama jsem zvědavá, jak to bude zítra, dneska jsem si celkem naložila, zítra se nepohnu😏

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 17:14:29 xxx:xxx.5d4d:bf99

Ale sak nic😜 Jen jsem sem Jane hodila fotky, ze jsem se hecla a uz chystam ten kozlik. Ona nic, ale pak mi napsala, ze ji neni dobre, tak mi to jen lajknula. Tot vse😀 

Uz jen jednou jezero a mam dneska splnino😜 Nikdo neprudi, tak jsem si dala zavazek,ze 6x. Zpatky mam zamluvene v cukrarne vetrniky, tak at si ho zaslouzim😉 Doufam,ze to Nikca necte😃

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 14:24:01 xxx:xxx.5d4d:bf99

Jani v poho, az budes mit naladu. Nez ja neco na mobilu sesmolim, tak ty jsi dokonce pisla! Šíkovná👍 Ja sem ale vzbec nemyslela kurna, aby jsi mi tu verejne dekovala(taky jeyte nic nemas😜) ja se jen pozastavila nad tim, ze jsi nenapsala vubec nic treba jako ,,je, ty mas tolik kozliku a ja ho tezce shanim"😉 Prosim vas, ti.to se omlouvam vsem, ze nic nelajkuju, ja se nato vubec ani nedivam,me tyhle kraviny vubec nezajimaji, ani ve skole, ani v praci - vsude jsem to ignorovala 😏

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 13:44:39 xxx:xxx.5d4d:bf99
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 29.08.2024, 13:25:03

Jani, jestli jsi to Buggyre vypsala podrobne, preposli to i me plís, at se zorientuju, co vsechno je blbe. A vis, ze po padu se zase leze nahoru?😉 Nevim, jestli ti to pomuze(nekterym urcite😜) ale Tom to ma ted taky v praci vsechno na prd. Měnily se zakony o odměňovani, vsechno musel prekopat, shaneni novych mist k vyuce a plno dalsich sracek s novym skolnim rokem.

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 12:06:47 xxx:xxx.5d4d:bf99

Jo, jo, myslim, ze doma, pise, ze mela navstevu, přátele. Nesehnala jsem zadneho plavacka tak jsem se nakrknula a jela sama. U plavani stejne nikoho nepotrebuju. Obdivuju lidi, co maji kolem baraku milion kvetinacu. Mam asi 6, jeden den to nezaleju a visi to jak zdechliny. Taky sem rano musela zalit a brblam kazdy rok, ze se na ne vys…Ale nevydrzim to, protoze proste treba olovenec je krasny…

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2024, 10:22:57 xxx.xxx.87.42

Čau holky, jsem tu, měli jsme taky rozlítané, byli jsme na cestách, Prahu takřka na otočku(měli jsme být dva dny, ale včera večer jsme doslova utekli😉) Tom je vždycky v hotelu nevyspalý, tak se snaží to co nejvíc pokrátit, aby tam nemusel spát, či minimálně. Já ani nemluvím, nad ránem jsem tam koukla v koupelně na teploměr a bylo tam 26,5st - a v tom jsem měla spát?!? Tom si ráno třel ruku, že jsem mu ji určitě zlomila, lehla jsem mu na ni, protože jsem celou noc prý na posteli skákala jak klokan😛 Bodejď by ne🙄 od horka jsem nevěděla, co mám dělat. Dneska jsem doma s otevřeným oknem, spala jak nemluvně celou noc👍

Nikča taky ,,rozlítané"(doslova😛) tak ta už se někde válí na pláži👍

Holky Jana mi (včera tuším) poslala zprávu, že je pořád ve stavu nemocných a je jí velice nedobře…hlavně psychicky😟

My jsme večer přijeli až o půlnoci a teď se chystám se koupat, protože je tu na zdechnutí👎

Bobi, nějak to nechápu s tím tlakem?? Hodnota kterou píšeš - horní je naprosto v normě, spodní trochu zvýšená, ale nic strašného. Vím, že v kombinaci s cukrovkou je to špatné celkově, ale až tak tě strašit nemusela. A proč vlastně takovým lidem jako jsi ty, co mají cukrovku, potřebovali by zhubnout a nejde jim to, nepředepíšou Ozempic? Tak hlavně, že ho do sebe rvou celebrity a pak se na NETu chvástají, jak krásně zhubnuli a člověk, který ho potřebuje, ho nedostane👎

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2024, 16:16:32 xxx:xxx.c2ef:3178

Nekdo tu mluvil o tom psiku myvalovitem, u nas  to zrejme nezije, tak nevim,jak vypada slepice po jeho radeni? Jak a co lovi a jestli hoduje na miste.

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2024, 13:39:58 xxx:xxx.c2ef:3178

Liska by to svedla v pohode,ale liska nam i sousedum slepice vytahala, nebo odchytila zapomenutou, ake vzdycky si ji odnesla, nikdy ji nezrala na miste, zustalo jen trochu peri. Kdo nezavrel kurnik,do rana nenasel ani jednu,vsechny odnosila.

lesnizinka
lesnizinka 27.08.2024, 12:35:31 xxx.xxx.87.42

Pes a dravec, možná kuna. Liška si kořist odnese. Neznám kočku, která by lovila slepice. Mladí sousedé si pořídili slepice, kohouta mají liliputa. Volně se celý den pasou po poli. Chodí tu kolem asi 5 koček, příživníků, asi i bezdomovců. Další dvě moje. A ani jednu nenapadne lovit slepice. Zajíce, i většího ano, ale ze slepic mám dojem, že mají kočky respekt. 

lesnizinka
lesnizinka 27.08.2024, 10:27:38 xxx.xxx.87.42

Ne, nereagovala ani na moji poznámku, že jí suším kozlík. Doufám, že už je v pracovním procesu a písne sem. 

My sme bohužel opět bez přítoku vody a nějaké pršení…v nedohlednu😢 Už nemám ani sílu se na tu předpověď dívat. Další týden veder…to sme v perdeli👎 Ano, pozitivum to má, můžu plavat. Jen nevím, jestli mě to bude těšit a hlavně…jestli místo toho nebudu zase v jezeře zachraňovat ryby před udušením😟 Teď to dvě bělice - ty nejstarší asi, nedaly. Několik dní po té bouřce, když byl přítok sme odčerpávali ze dna kaly, ale ještě tam toho je…neúrekom. Dál už sme nemohli, přestával přítok. Je v plánu zavolat firmu a prakticky ho zrekonstruovat, vyčistit pořádně i s částí přítoku, kde se rozlepila folie a teče to do trávníku mimo. Vymyslet a umístit skimer, aby sbíral nečistoty, hlavně zpadané listí z obr dvou vrb…to je strašné množství následně tlejícího materiálu na dně👎 A nové molo, které hnije, protože leží zčásti ve vodě. Už se dělalo dvakrát a zavelela jsem, že tentokrát bude z kompozitu, protože tohle už mě fakt nebaví. Desky se nacucají, zkroutí, vyskáčou nahoru, zakopáváme o ně☹️

lesnizinka
lesnizinka 26.08.2024, 10:23:03 xxx.xxx.80.36

Hm, teď jsem si uvědomila, že naše kočky nevrní, ani předešlé nevrněly. Někdy trochu Leonek, teď jsem onehdá malinko slyšela Vikťu.Nejspíš to bude tím, že oni se nikdy nevydrží tak dlouho hladit, aby se do toho stavu dostali. Když je člověk začne hladit, skoro je tím obtěžuje. To je: hele nepřeháněj to, 5x a dost😜 Ráno si lehnul Viktín před obývák na terasu, ale odtamtaď skoro nikam nevidí. Když jsem odcházela na obchůzku, sousedovic Kvídovi trčela hlavička zpod našeho živého plotu. Volala jsem na Vikťu, že tam Kvído je, ale tvářil se stylem: vždyť vím, proč si sakra myslíš, že tady ležím?😏

Nikï, stejně bych mamku nahnala k sobě, když je ségra v práci, taky je doma sama ne? Tak když jí bude blbě ségře prostě zavolá. Nebo opačně, ségra by k tobě místo ní nešla? 

Bobi pršelo?!?😲 Ach jo, to je neuvěřitelné, kolikrát vám tam prší😔 Já jsem do 19h plavala. Přijela jsem tam až v 17 a hecla se a přeplavala 3x, i když se plavalo nedobře, byly hrozné vlny. Fučelo tak, že jsem cestou od auta dvakrát chytala klobouk, na pláži všechno lítalo. Bála jsem se, že mi ho odfoukne i u plavání, málem jsem si ho k hlavě přibila😜 Nacpala jsem tam vlasy tak, abych ho jima přitěsnila…a dobrý, vydržel. Chtěla jsem jet i dnes, ale zchladilo se, je jen 23st. (hlášeno je 27🙄) Stejně ale musím na pohřeb sousedovi, se kterým jsem léta ráno venčila. Bohužel už pár let měl Alzheimera😟

lesnizinka
lesnizinka 25.08.2024, 21:41:20 xxx.xxx.80.36
J5:

Roháček kozlík (Dorcus parallelipipedus), sameček.

Ty jo, ste dobrej👍 Bych taky z fleku napsala, že je to ,,pani roháčová"😲

lesnizinka
lesnizinka 25.08.2024, 21:12:58 xxx.xxx.80.36

Kdyby jen Macek…ony k nám chodí ty kočky nejmíň tři ještě a nově i ten malej sousedů Kvído. Ale on kozlík roste i v okolí. Jen si nejsem jistá, jestli není roznesenej od nás, protože od dříve si ho nepamatuju, z dětství už vůbec, než nám ho vysadili, nikdy jsem ho neviděla. Proto ho nechávám růst na místě, co si sám vybere, protože vypadá, že mu hned tak něco nevyhovuje. Nikči jsem posílala rostlinky, semena a nic, nemá ho.