Ha, ha skákací hrad píchli? Tak to budeš mít pár dní klid, páč tento týden to na bazén nevypadá😛
Hele, od kdy ty jseš takto vztahovačná? Vždyť si stejně jako já, brala všechno s humorem?!? Mě vyčítáš, že jsem nerv a ty se hned čertíš nad každou poznámkou. A navíc: já jsem nerýpala, já jsem tě chválila.
Jdou mraky. Z noční hlášky dešťů a bouří nebylo ani ho.no👎 Jak jinak. Teď prská od 8h naprskaly 0,4mm🙄 Tak budem věřit, že ještě něco nás trefí.
Viktína tak nějak stejně. Průjem držíme lékama na uzdě tak, že nakaděné dvě hromady jsou za noc. Během dne zatím nic. Kdyby to takto alespoň drželo, bude to super, to si myslím, že mají ty pilule moře času se vstřebat.
Jdu konečně umývat ta zašmolení okna, co nám oplášťovali. Nevím, jestli jsem to psala, ale byl na nich takový mastný film, i po umytí. Mluvila jsem v pátek s pánem z firmy a tvrdil mi, že to šmolí před silikonováním takovým jako jarem, aby se to na okna nenalepilo, takže není možné, aby to bylo mastné. Takže jdu zkoušet - další pokus. Doufám, že mi to půjde, protože jestli se budu crcat s těma pidiokýnkama a bude to stejně zasviněné, tak mě asi trefí🙄