Jsem ráda, že nejsem sama s názorem, že se má člověk, potažmo ženská o sebe starat. Jak to vypadá, když se ,,má ráda taková jaká je" vidím všude kolem sebe👎 Jsem momentálně na tom jak Nikča, trochu povolím a už se toho zase polovina nalepí. Makala jsem na sobě od zimy, celé jaro a vyplatilo se, vypadala jsem fakt dobře, prostě tak akorát(ne, že by nebylo co zlepšovat, to je vždycky😉) Ukolébaná pocitem dobře vykonané práce jsem zase povolila, začala se cpát sladkým a ani v jídle se nijak nehamovala (a já opravdu sežeru vagon, muž se vždycky diví, kam to nacpu) Možná by jen stačilo zmenšit porce, jenže já se pak pořád cítím nedojedená a honí se mi huba, doháním to sladkým. Vydržet bez sladkého a nafurt jak Evka, tak to já ani omylem. Takže mi nezbývá než cvičit a cvičit. Jenže a ví i Niki, v létě je víc práce, nebo i zábavy, pak se nestíhá ani ta práce a energie na cvičení už není. Mám postavu stejnou jak Bobča, prdel mi moc nenaroste, zato břicho jak balon, madla a kozy. Vypadám jak koule, jak zápasník pak. Já jsem taky uvažovala o liposukci v oblasti toho břicha, jenže jak já, s takovým strachem z doktorů bych mohla?? Niki, z velkého zadku se teď dělá přednost, takže se tak trápit nemusíš, ale chápu tě. Já nějaká hrozná stehna sice nemám, ale celulitidu na nich jak kráva, antikoncepce k tomu fest přispívá. Maderováleček mám doma, že mi to bude Tom valchovat - donutila jsem ho jednou, že ho bolí ručičky😏 Jenže sama si to tak dobře ne zadku neuválcuju, navíc mě ručičky bolí mnohem víc, protože nima pracuju😉 Včera jsem četla Bodlinku, jak ruší tapety a já zrovna smýčila špajz od základů. Pořád jsem to odkládala, že se stejně vystěhuje, jak se bude malovat, ale to u nás…netuším kdy, nikomu se do toho prostě nechce, takže už jsem byla donucená ten bordel zrušit. Předsevzetí bylo, že neplavu, tak večer jdu veslovat. Kdepak, měla jsem toho za celý den už fakt dost, sotva jsem lezla.