Buggyro a to se nepřelévá nějakou betadinou? Když píšete, že to smrdí, to by sakra nemělo, ne? No já to přechválila, Viktík se před hodinou pokadil. Ale léky bral až teďka, tak je v něm musím pár hodin udržet.
Teda máte u těch koní taky pořád práce neřkuli, že si navíc vymýšlíte další a další😏 Já bych si ale taky ráda vymýšlela, bohužel nestíhám ani tu, co bych udělat měla, co by mělo být hotovo už dávno☹️ Viz druhá polovina záhonu u potůčku - nejdřív na podzim🙄 Nestíhám ani plet, některé záhony není přes plevel vidět - tedy ty kytky, co by tam měly být👎 Bohužel asi zmrznuly, čekala jsem, jestli ještě nějaké vyraší a mezitím tam vyrostl půlmetrový plevel🙄Jo okna. To se nedá to zoufalství popsat. Byla jsem totálně hysterická, protože umyju okno a to zamlžené, že přes něj není vidět. Mamka radila: zkus to octem - nic, zkus to alkoholem - nic. Volala jsem sousedce, jestli nemá tu škrabku na sklokeramiku, prý se tím dá odškrábat alespoň ten silikon napatlaný. Ta mi poradila nějaký sprej na etikety. Tak jsem skočila do auta a sjela do barvy-laky pro něj. Prodavačka mi tvrdila, že asi prodala poslední😲 Naštěstí pak jeden ještě našla, strčený mezi něčím jiným. Tím to jakž takž jde, no dokonalé to není, navíc tím musím vydrhnout prakticky celou tabulku a to i dvakrát, třikrát. Vzhledem k tomu, že mám ještě umývat cca 15 běžných oken, tak mi to za jedno asi nevystačí, za druhé mi z toho ruce upadnou a za třetí prostě z toho zešílím, protože to dělám asi 5x dýl, než bych to umývala normálně. Dělala jsem horní, na ty neprší, takže mě to nijak nelimitovalo. Přišla jedna větší přeháňka a hned máme 10mm👍
A jsem si vzpomněla: nevíte holky, co je s Kouťákem??? Píše někam?