rapotačka: Milá Bobčo, je to šílený. Četla jsem “na kyčlích” - paní trpí (asi jako my) . Operovat mohou až 2027, mají plno. Kam až jsme se to dostali … Ze srdce přeji ať je líp, já už jsem skoro nedoufala, no uvidím.
Rapotacko, trochu nekriticky a popřemýšlet prosím. Od roku 90, se lidi dožívají o 10let víc. Přibylo důchodců, tam čísla nevím, ale o hodně víc, tudíž se té výměny kyčle dožívá mnohem víc lidí. A důchodci už nejsou ti, co by na péči přispívali, takže uznejte, že ne jen ty kapacity, ale ani peníze nejsou nekonečné. Určitě se to dá řešit lepší organizací v nemocnicích, ruší se porodní oddělení, můžou tam měnit kyčle a kolena - jenže to gynekolog neudělá😉
acher: Kdysi tu dávala foto Buggyra odýhované kyblíky. Včera jsme se byli podívat na koníčky s vnučkou a toto se mně velmi líbilo. Tak třeba pro inspiraci.
Jé, to je dobré👍😜Já jsem v první chvíi myslela, že je to nějak ze dřeva vystrouhané celé, až pak čumím, že to má vzorek😜
Orionka: Ale zase máte o sebe postaráno. Nebylo by to doma horší? Jasně, doma je doma, ale tady máte servis.
Taky si myslím, však hlavně proto jsi tam taky Bobi šla, ne? Nemusíš se bát, že někde spadneš a nenajde tě nikdo dva dny🙄
Sardullah, to se nám bohužel stalo s Beruškem, že jsme ho tam museli nechávat skoro celý den na kapačkách. Nikdy nebyl bez nás, doteď si to vyčítáme. Jinak by tomu snad bylo, kdyby mu to pomohlo. Takto…mohl být místo toho raděj s náma😢I když vet tvrdil, že je v pohodě, že si dokonce užíval tu pozornost všech, protože byl strašně hodný, tak ho všichni opečovávali, vet si ho sám odnášel v náručí. Ano, byli na něj fakt hodní, ale nebyli jsme tam my😢Až na tu poslední transfuzi, 3 dny před smrtí už Berušek jet nechtěl…asi už věděl😢
Ovečky včera zmizely z ustájení. Jak jsem tak půlroku koukala, přišlo mi, že to byli hlavně beránci, takže se raděj nebudu ptát, kam zmizely, budu dělat sama před sebou, že jsou někde na pastvě…konečně😟
Niki, nevím, jaké přesně léky, snad na rozpouštění sraženiny dostal zrovna, protože tam jde o hodiny, pak už nic😲
Sardullah nevím, kolik měl ten rotvík, ale 14let je hodně pro většího psa, Woruška se dožil 14,5roku. Pokud je to větší pes, střeďák a výš, není tam už moc prostoru na zlepšování😟
rapotačka: O mně. Rehabilitace=masáž, hrozně mi to pomohlo. Neuvěřitelně. Chodím mizerně, ale nemám ty příšerný bolesti. Doufám, že se zadaří. . . nedávno mi manžel řekl: když jsi ještě chodila. Z mýho pohledu chodím pořád, jeho pohled je poněkud jiný 😀.
Jéééžíši😎To je ale potvora😏Myšleno muž🤫Tak to je super, že je vám líp, ještě, aby to tak vydrželo. Tu rehabilitačku pošlete expres Bobiši😎
Juju Raduš,je to ta kamarádka,se kterou cestuji..každopádně druhý týden dovči jsem si zrušila a snad pojedeme prostě později..třeba v říjnu.. - 🙄tak snad vám to vyjde, ať nedopadneš(nedopadnete) jako my, že prostě vždycky bylo něco a na dovču sme zatím stále, už 17let😲neodjeli🙄
Dobrá zpráva je, že psi se z mrtvice dostávají líp, než lidi. Pokud to teda byla ,,jen" mrtvice.
Niki, pokud má 14letý pes nádor na srdíčku, tak nechápu na co ho tahá kamarádka na CT? Diagnozu přece zná, pejsa má rakovinu a otázka času byla(je) kdy se mu to projeví jinde, tedy na plicích, mozku. Zažila jsem to u známé, pes nebyl starý, bojovali, ale vyhrát se to nedá😢Je mi to líto, bohužel😢No, možná ta anestezie, bude eutanázie😢
A to je ta kamarádka, se kterou tu dovču pácháte?
Orionka: Nějaká celuli…., co to je? Křečáky mi vadí. A co ?
Jó Orionko, někdo má obojí👎Bohužel u nás v rodině ty křečáky dědíme. Já jsem naštěstí nerodila, dopadla bych jak mamka, ta má hnusné od těhotenství, takže od 19let a už má náběh na bércák😕
eva: Popravdě nechápu, proč by všechny ženy musely mít celulitidu…prostě ji nemám, nevím proč..ale je mi to celkem jedno..mám asi jiné priority…
Protože jejich tukové buňky jsou nějak blbě uspořádané či co🤔😉
A všechny určo ne, jak tak koukám, je to spíš 50/50😉
Ještě k té celulitidě, teď na mě vyskočila Sisa, předem se jí omlouvám, ale ano, i štíhlé mají celulititdu.
Bobíšo žiješ? Nebo tě tam utopili v té vaně?😲😜A Nikča asi balí😉👍
eva: Také nemám celulitidu a nejsem moc štíhlá, ale ani tlustá. Velikost 42-44.
😲Popravdě osobně neznám nikoho, kdo celulitidu nemá. To fakt čumím a gratuluju👍
Anonymní: V prvním příspěvku je hřib kovář – jedlý, po ulomení modrá a nebo hřib nachový.
Děkuju😘
Orionko závisí i, kde jste ho našla. Teďka je hodně vídám v parcích a zahradách - tam je to vždycky nejedlý, zápašný. A ten se pozná na pánvi, po zahřátí začne smrdět..chemicky. Vajíčka už na něj nadáte😜
Reni, já když kupuju oblečení, ač dle měřítek ještě štíhlá(halenky 38, kalhoty 34-36) tak ve většině hader, neřkuli šatů(tam musím fakt hodně vybírat) vypadám díky poprsí jak selka👎To si vždycky říkám, že s nějakým béčkem bych vypadala daleko líp🙄 Takže ono je to relativní.
Omlouvám se adminům, že to tady plevelím nezvířecím tématem, ale jinam už nechodím, tak se zeptám tu, když bude problém, tak to smázněte😊
Včera jsem v zahradě našla houby, ale tak zkušený houbař nejsem, abych to poznala, nějaký modrák, snad kovář? Podle atlasu mi přišel tak asi ten, ale nevím. Pozná tu prosím někdo? Dík🙂
Anonymní: Díky, už vidím, je to cena za kohouta. Slepičky o něco dráž.
Aha, tak to jsem nestudovala😊Ale tak tisíce to nejsou😉
Tak jsem to Niki přečetla a vlastně jsem ani nevěděla, že takto se někde hotely objednávají. Když jsme ještě (za krále klacka) my jezdili na normální dovolené, tak snad nebyl ani last minute😏 natož tohle.
Ke Kanárům. Nebyli jsme tam, před 20lety jsme tam poslali na dovču tchány. Jim se tam líbilo, nám z fotek ne. Ani jeden nemáme rádi samé kamení, skály, musíme do zeleně. Tom odmítá i oblázkovou pláž a třeba ta betonová plata bych asi nedala ani já. I když…mi to v podstatě může být jedno, vlezu do vody plavat, takže je jedno odkud, po čem.
Asi bych raděj Mallorku. Ale uvidíš, někdo na Kanáry zase jezdí pořád🙂