Aktuálně: 2 563 inzerátů234 062 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 19:52:29 xxx.xxx.83.0

Doron, u mě naštěstí jen vytopení proběhnulo. Asi jsem to sem ani nenapsala. Dala jsem vyprat prádlo, dám tam tekutý Ariel, pračka napuští a za asi dvě minuty zase vypustí…i s tím ,,práškem". A to třikrát po sobě👎 To už jsem málem vyletěla z kůže, doprčit, posr…se pračka. Tak to mi ještě chybělo🙄 Zdálo se mi, že pořád vyčerpává a vyčerpává…že by to bylo tím? Tak vyšroubuju spodek a voda valí a valí, šmarjá, vždyť jí tam už tolik nemohlo být?!. Pracovna není vyspádovaná, takže voda mi teče víceméně pod pračku a pod linku. Teda to, co jsem honem nestíhala vytírat ručníkem. Tak jsem ji vypnula a zdálo se mi, že už dobré, vodu jsem všechnu vypustila. No nic, zkusím odtáhnout pračku zpod linky, kolik tam té vody zateklo. Trochu nakouknu, dál bych musela odpojit hadici, abych ji vytáhnula tak, abych tam pořádně vlezla. Šmarjá, voda všude, no nic, zastavím vodu, odpojím hadici, elektriku. V první fázi jsem zjistila, že kohoutek přívodu nejde zavřít. X krát jsem to dělala, naposled do toho hrabal vodař a …nevím co s tím udělal, ale i přes zavřený voda tekla!🙄 Tak a co teď? Vyrvala jsem sokl a zjistila, že pračku připojili na prodlužku, která je pod linkou a momentálně stojí ve vodě! No super👎 Takže jsem tam strčila mop, vyhrnula prodlužku, odpojila, pak povytírala vodu, prodlužku přidrátovala na umělohmotnou krabičku od masa, aby neležela na zemi. No stejně pračka blbne, takže musím vytáhnout to prádlo a sehnat opraváře. A první vlastně instalatéra, co vymění ten ventil. Otevřu dvířka pračky a vyletí z ní snad 10 litrů vody, ona byla normálně úplně plná ne, že po nějaké čidlo, napuštěná vodou a asi jak jsem ji vypnula z elektriky, tak nefungoval ten blok dveří. V momentě jsem měla vytopenou ne, že pracovnu, výlevku, ale i polovinu kuchyně. Takže jsem nasratá totálně vytírala druhé kolo👎 A že teda vytřu i kolem dvířek, tu gumu, protože onehdá jak jsem tahala nějaké prádlo, tak se mi o ně ušpinilo. Přečárnu to hadrem tak jako i kdejak mezi těma gumama, když už a vidím, že vyhrnuju zbytky nějaké koženky či čeho…až mi došlo, že to byla podšívka ve psí tašce, co jsem minulý týden prala. Ono se to časem rozpadnulo(čínský výrobek😉) Tak jsem zkusila naprázdno pustit program, co se bude dít. A ono se dělo! Pračka normálně začala fungovat a já jsem pochopila, že se ta koženka nalepila na nějaké to čidlo hladiny, první to furt vypouštělo, že tam je vody moc, nakonec to pro změnu nezastavilo napouštění. Jak jsem to odtud vytřela, tak rázem pračka opravená👍 Umytá, umytá pracovna i se stoletou špínou pod linkou, vytřená i vyplavená výlevka(kočičí WC) kuchyně…😛

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 17:41:22 xxx.xxx.83.0

Řeší se prašivina u zvířat tak předpokládám, že člověk se může nakazit od nich…tak to teda chápu já.

lesnizinka
lesnizinka 21.02.2025, 17:30:16 xxx.xxx.83.0

Brigádník ten deb…dvakrát měnil čas a nakonec nepřišel. Celý týden otravuje, kdy může přijít a když se domluvíme na pátek, tak nedoleze😠 No i tak dobře😉 protože bych na tom žebříku asi zmrznula. Když se nedostavil, šla jsem si stříhat keře, které už se můžou a teplo mi teda fakt nebylo, byly asi 2+, ale ten vichr ledový byl nepříjemný, i u země. 

Buggyro, já jak jsem škudla, mě by ani omylem nenapadlo objednávat si jídlo domů, teda potraviny. Vždyť já obrážím slevy jak ti důchodci, protože těm hajz…zlodějským, nedám ze svého navíc ani korunu😏 (a muž pak jde a nakoupí, co mu přijde pod ruku🙄) Stejně jednou za 14dní na ten velký nákup vezu mamku, tak si vyhlédnu, kdy a kde jsou v akci hlavní věci co potřebuju a nakoupím😉 A to budou všichni brečet, jak jsou na tom špatně a na dovoz mají? Hmm, to je jak mamky sousedka, co jí včera brečela, že jí nevrací za elektriku, ale má doplatek😲(mají všechno, včetně topení elektrické) 3 tisíce doplatek! Ale s mužem prokouří 10tisíc měsíčně👎 No, tak to je ten doplatek zruinuje, nepochybně.

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 21:08:18 xxx.xxx.83.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 20.02.2025, 20:30:59

Ale jo, dobrý. Naší generaci zase asertivita úplně chybí, bohužel. Já se snažím prostě se všema mluvit slušně, většinou i s těma, co s tím nezačali…aby se chytli za nos. 

Prstíčky neupadly jen díky tomu, že jsem po chvíli držení kytky…protože pohřebák otevřený, ale nikdo nikde, myslela jsem, že za chvíli přijde. Ale když 5 minut nešel, už jsem nevydržela a kytku jsem mu tam nadrzo (aha, tak přece jen nějaká asertivita tam bude😉) k ostatním věncům a kytkám strčila. A ruce vrazila do kapes jak nejhlouběj to šlo😏 

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 20:19:34 xxx.xxx.83.0

Niki, ale jsi si vědomá toho, že lidi, jak jen čumí na sítě, už se s živíma lidma vůbec neumí bavit?😏 Ona za to paní třeba ani nemůže, ona je tím jen ,,postižená", to musíš brát jako polehčující okolnost😜

Vidíš, dobrý nápad, příště s autem sfrnkni do Anglie…možná by to časově vyšlo nastejno😛

Zima…snad konec, teď je -1st, oproti včerejším -6st. Na pohřbu jsem zmrzla jak rampouch, dobře mi tak, kravce. Tom mi říkal, ať tam nejdu od začátku, panáčkovat před kostelem. No chtěla jsem to pojmout jako obřad, jen z mého pohledu. Hmm, jsem si říkala, že odpoledne už bývá celkem teplo, nad nulou. Jo, bylo. Jenže ten vítr to změnil v nesnesitelnou zimu. Vzala jsem si pod kabát triko s dlouhým a na to tenčí svetřík. I jsem v prackách držela tlustý s rolákem, no zdálo se mi to moc, když tam svítí sluníčko. Já husa. Protože jsou pobožní, obřad trval ne 35minut jako obvykle, ale 55minut. Co mi pomohlo, že jsem se v půlce postavila za roh kostela, tam tak nefučelo a svítilo trochu slunko. Dalo se tam vydržet, ale už jsem fakt byla jak rampouch. Doma v bezmála 25st jsem pod dekou rozmrzala do 19h….od 15.15🙄

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 13:30:08 xxx.xxx.83.0
Saga:

Lesnížínko, měli jsme teď během dvou měsíců dvě úmrtí v mužově rodině😢 (děda a otec). Já už krom mámy nikoho žijícího nemám, ale muž má poměrně rozvětvenou rodinu a všichni poměrně dlouhověcí, ale teď to vzalo takhle rychlý spád a jeho to hodně zdrblo, tak dělám opěrnou zeď a polštář a pochopitelně nebyla nálada cokoliv psát. Od tchánovi smrti je to 14 dní, tže nic moc😢. Proto mě ta Buggyra a její hollywoodská story tak rozesmála, protože přesně něco tak ujetýho, že by to člověk nevymyslel, jsem potřebovala slyšet👍! 

Tak to je mi moc líto, upřímnou soustrast, netušila jsem😔 Je to strašné, zažila jsem u sebe, když umřel taťka. Utápíte se v žalu a …vlastně není jak vám pomoci. Musíte si to nakonec odžít, přetrpět…sama. Jste v prd… a musíte utěšovat mamku, která je ještě ve větší a vás zase muž. Takže ani nevím, co vám jako utěšovatelce poradit, jak to ulehčit, protože to je prostě situace na h…🙄

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 13:24:34 xxx.xxx.83.0

Coudas…Já do kostela na kázání nesmím, chytám záchvaty smíchu. Bohužel i při tom pohřbu, zažila jsem…jako bych to psala já😲😏 První se mi z těch keců otevírá kudla v kapse a pak dostanu z něčeho záchvat smíchu. Stalo se mi to i na pohřbu tety a pak se mnou půl rodiny nemluvilo. Oni byli taky hrozně zbožní. Po letech, co sestřence zahynul syn a snacha umřela na rakovinu slinivky…mi řekla, že přestala absolutně věřit, přestala chodit do kostela a i když na mě koukala taky zkrz prsty, už mě chápe. 

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 12:32:30 xxx.xxx.83.0

Kdyby se někdo divil…jo, ležím a čumím do compu, nějak dneska nemám náladu na nic, nic dělat😟 Jdu si teda alespoň nějakou činnost najít🙄

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 12:30:41 xxx.xxx.83.0

Sago a teď jsem si uvědomila, že nechodíte, se přiznám, že jsem na vás úplně zapomněla, to je ostuda😔 Kde se touláte? (já jinam než sem nechodím, tak nevím)

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 12:28:50 xxx.xxx.83.0

Jo takhle Coudas, já už to pochopila, ty jsi prostě chtěla jen chlastat, lepila se ti huba, tak jsi vykládala všem o problému se žaludkem…😜

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 12:26:08 xxx.xxx.83.0
Buggyra:

Proč před kostelem? Oni vás nepustí dovnitř, když jsou tak zbožní?

Ne, ale já bych tam nevlezla, mám k tomu velkou averzi. Ne kostelu samotnému, jsou to hezké stavby, ale kázání.

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 10:39:31 xxx.xxx.83.0

Coudas, vůbec nevím, co je namožená bránice, znám jen píchání v boku, to si pamatuju jako dítě, když jsem ještě běhala😉 Frťan na to pomůže? Hm, nějak nechápu čím, ten princip. Nejde spíš o nějaké prodýchnutí?

U nás fouká taky, sice bylo jen -5, ale s tím větrem žádné teplo teda. No a nemá mi co mést do ksichtu teda😏 Musím dneska na pohřeb, umřela mi sousedka😢 Stejně stará jako já, nikdo nevěděl, že je nemocná, oni se s nikým moc nestýkali, nejvíc tady snad jen s náma, hlídala jsem jim feňuli, když jeli na dovču. Jsou strašně zbožní a pohřeb…no prostě pro ně. V kostele. A pak pohřbení na hřbitově jen v kruhu rodinném. Takže prostojím hodinu před kostelem a pojedu domů. S tím větrem to nebude nic moc🙄 Celé to nebude nic moc, jsem z toho špatná dva dny, ach jo😢

lesnizinka
lesnizinka 20.02.2025, 10:27:44 xxx.xxx.83.0

Buggyro pobavila ste😄 Teda vůbec netuším jestli svádíte chlapy kudy chodíte😉 ale ta paní…to je jak z nějaké komedie, trochu jako Vesničko má, středisková😛 To si budu pamatovat dlouho😀

lesnizinka
lesnizinka 19.02.2025, 22:20:18 xxx.xxx.83.0
Bobca:

Jsem doma🥰..a vidím 126 příspěvků..!🙏mě vomejou,než to přečtu🤭akorát fotky Raduš jsem zhlédla…Jasná modelka🤗…Měla jsem se dobře,až stáhnu fotky kocourů,dám je sem..

Se budeš teďka Bobi doma nudit😉 Fotky… to bylo a už není, no🙄 Jo a taky jsem prý byla hezké dítě, miminko😜 Fotky má ale mamka😉

lesnizinka
lesnizinka 19.02.2025, 17:19:09 xxx.xxx.83.0
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 19.02.2025, 17:12:04

No však jsme byly jedno velké ucho, jak to dopadlo v servisu nakonec…tak ještě celkem dobré🙂 Jak dlouho jsi tam nakonec trčela?

Lidi chodí normoš do práce, do fabrik na 6h, někteří s dojížděním ještě dřív, takže slepice dostanou vodu a jídlo jen jednou denně. 

lesnizinka
lesnizinka 19.02.2025, 17:12:00 xxx.xxx.83.0

To mě pos…😲 takové krásné fotky👍 No jo, to se to výletuje, když máte snížek😏 U nás by nikoho asi ani výlet nenapadnul. Ale zase, bylo hezky, sluníčko, teploty na plusu…Můj výlet byl autem pro zeminu, protože mi pochyběla, stejně volala mamka, že jí spadla na balkoně markýza, ať jí topřijedu nějak opravit. Radila: to musíš ty šroubky asi přitáhnout, aby ta vzpěra držela. ,,Hm dobré, akorát, že tam žádné šroubky nejsou!" Takže jsem kopnula vzpěru zpátky ke zdi, kde byla, než se nevímproč odsunula…a bylo opraveno😜

lesnizinka
lesnizinka 19.02.2025, 10:33:01 xxx.xxx.83.0

Ráno bylo s jistotou -11, kolik v noci nevím, zapomněla jsem se zeptat😏 S tím oteplením mě se.ou😠 Ještě mi chybí 1 a půl živého plotu. Půlku doděláme snad v pátek (doufám, že brigádník bude moct) a v pondělí chce Tom posmýkat rákos na jezeře. Takže poslední plot až v úterý nejdřív…a to už podle té předpovědi z něho povalí míza👎 Ač jsem se snažila a začala ještě v lednu, stejně sme to zase nestihnuli, protože velké mrazy zase🙄 A furt cosi🙄

Valím pikýrovat přísady rajčat, nebo jsou jak nitě, tak ať se trochu vzpamatujou samostatně v kelímkách😏

lesnizinka
lesnizinka 18.02.2025, 12:01:47 xxx.xxx.83.0
eva:

Mně se ti vyloženě hezounci nelíbí, asi jsem divná…pro mě krásnej charismatickej chlap byl např. Karel Heřmánek…Cruise mi přijde strašně zženštělý, prostě jako ženská..😏promiňte..🙂asi mám divnej vkus..😀

Mám hezounka doma, jsem zvyklá😉 Já co nesnáším, jsou fousy. Taťka byl zarostlý černýma chlupama jak opičák😜 doslova celý, holit se musel denně. Brácha je na tom podobně, ten si už holí i hrudník a záda. Takže jsem ráda, že muži moc chlupy a fousy nerostou. Strniště mi neva, ale teď ta móda kanadských dřevorubců…to mám ty idoly přebrané raz dva😜