Doron, u mě naštěstí jen vytopení proběhnulo. Asi jsem to sem ani nenapsala. Dala jsem vyprat prádlo, dám tam tekutý Ariel, pračka napuští a za asi dvě minuty zase vypustí…i s tím ,,práškem". A to třikrát po sobě👎 To už jsem málem vyletěla z kůže, doprčit, posr…se pračka. Tak to mi ještě chybělo🙄 Zdálo se mi, že pořád vyčerpává a vyčerpává…že by to bylo tím? Tak vyšroubuju spodek a voda valí a valí, šmarjá, vždyť jí tam už tolik nemohlo být?!. Pracovna není vyspádovaná, takže voda mi teče víceméně pod pračku a pod linku. Teda to, co jsem honem nestíhala vytírat ručníkem. Tak jsem ji vypnula a zdálo se mi, že už dobré, vodu jsem všechnu vypustila. No nic, zkusím odtáhnout pračku zpod linky, kolik tam té vody zateklo. Trochu nakouknu, dál bych musela odpojit hadici, abych ji vytáhnula tak, abych tam pořádně vlezla. Šmarjá, voda všude, no nic, zastavím vodu, odpojím hadici, elektriku. V první fázi jsem zjistila, že kohoutek přívodu nejde zavřít. X krát jsem to dělala, naposled do toho hrabal vodař a …nevím co s tím udělal, ale i přes zavřený voda tekla!🙄 Tak a co teď? Vyrvala jsem sokl a zjistila, že pračku připojili na prodlužku, která je pod linkou a momentálně stojí ve vodě! No super👎 Takže jsem tam strčila mop, vyhrnula prodlužku, odpojila, pak povytírala vodu, prodlužku přidrátovala na umělohmotnou krabičku od masa, aby neležela na zemi. No stejně pračka blbne, takže musím vytáhnout to prádlo a sehnat opraváře. A první vlastně instalatéra, co vymění ten ventil. Otevřu dvířka pračky a vyletí z ní snad 10 litrů vody, ona byla normálně úplně plná ne, že po nějaké čidlo, napuštěná vodou a asi jak jsem ji vypnula z elektriky, tak nefungoval ten blok dveří. V momentě jsem měla vytopenou ne, že pracovnu, výlevku, ale i polovinu kuchyně. Takže jsem nasratá totálně vytírala druhé kolo👎 A že teda vytřu i kolem dvířek, tu gumu, protože onehdá jak jsem tahala nějaké prádlo, tak se mi o ně ušpinilo. Přečárnu to hadrem tak jako i kdejak mezi těma gumama, když už a vidím, že vyhrnuju zbytky nějaké koženky či čeho…až mi došlo, že to byla podšívka ve psí tašce, co jsem minulý týden prala. Ono se to časem rozpadnulo(čínský výrobek😉) Tak jsem zkusila naprázdno pustit program, co se bude dít. A ono se dělo! Pračka normálně začala fungovat a já jsem pochopila, že se ta koženka nalepila na nějaké to čidlo hladiny, první to furt vypouštělo, že tam je vody moc, nakonec to pro změnu nezastavilo napouštění. Jak jsem to odtud vytřela, tak rázem pračka opravená👍 Umytá, umytá pracovna i se stoletou špínou pod linkou, vytřená i vyplavená výlevka(kočičí WC) kuchyně…😛