Buggyra: Natáhněte lesnizinko v hale prádelní šňůru a pověste čínskou záclonu na ni 🙂 A nebo mezi stromy na zahradu, však pro jednou se nic nestane.
Už jsem natáhnula mezi stromy, aby byla na luftě a taky bych potřebovala, aby navlhnula a vyrovnala se (sklady z přepravy) Snad každý den prskalo, mlha a tak, dnes jak napotvoru slunko😏Však tam pár dní vydrží, bude to jak u Bobči sousedů😜 Normálně ji natahovat mezi stromy nechci, protože tam muž jezdí traktorkem, to by mu zavazelo. Teď to nevadí. Jen jsem ji musela vymotat z toho zlomeného sušáku a tím jsem se právě nechtěla bavit, ale nic jiného mi nakonec nezbylo🙄 Uf, tady Buggyro, vy jste taková večírková královna👍včetně občerstvení!?😲 Já teda jen slyším večírek, tak bych se hned na něco vymluvila, já to doslova nesnáším🙄 Maximum je pro mě sraz spolužáků, ty člověk jednou za pár let opravdu rád vidí👍 A tři bábovky!?? Já peču doslova z donucení, nebaví mě to, nedaří se mi to, bléé, to mám ráda asi jak ty večírky, takže tři bábovky by mě jistojistě rozhodily na měsíc😛
Před pár dny volal brácha mamce, že by mohl na víkend přijet s děckama, už ve čtvrtek večer, ať si švagrová nachystá doma v klidu Vánoce. Předevčírem volá, že malý je nemocný, tak nic. A neteř, že má stejně nějaký večírek z atletiky, tak ani jet nechce. Takže mamka naplánovala pečení od úterý, až odjedou a uklidí si po nich. Včera večer volal, že teda přijede s malým dneska po obědě, že je jen trochu nachlazený, s tím klidně může přijet. Takže mamka, že změna, péct bude až od úterý. No výborně🙄 my ale jedem ve středu pro auto a to bude chtít všechno polévat čokoládou a zdobit….což jsem myslela, že jí u toho budu právě platná. Sice říkala, že však nám napeče, že ani nemusím pomáhat, ale jak jí řeknu, že ve středu nebudu moct, bude jistojistě frflat😏
Strejda mi se světýlkama pomohl, nachystal mi, ja to mám spojit, ale potřebuju bráchu s pájkou. Já jsem si ji chtěla vzít od něj a udělat to sama, ale že když přijede k mamce, tak mi to přijede spojit. Pořád ovšem není nejmenší jistota, že to všechno zrobíme a blbá světýlka jsou někdo roztržená a nic. To mě pak teprve nas…👎Lozit po borovici a kontrolovat po centimetru světýlka se mi vážně nechce, ještě mám v paměti to peklo, když jsem je tam natahovala😏