Nechci si stěžovat, protože jsem to ani nezdědila, všechno jsem si vybudovala a pořídila sama…na práci😜 Ti co už zažili, jako třeba mamka jen kroutili hlavama, kdo tak může chtít dřít dobrovolně😏 Psy miluju, doma jsme vždycky psa měli, u babči další, já si je mohla pořídit, až jsem si vybudovala domov, takže ve 38letech. Jen člověk v tom nadšení nedomyslí…ty konce😢 Byli celý můj život, dýchala bych za ně. Muž měl moc práce, já žila se psy. Nedokázala bych je mít teďka,,jen jako psy", jak mají lidi rodinu, děti a k tomu psa…jen tak mimochodem. Vynahrazuju si to teď psy přátel, známých a sousedů, mamky Mandy. Není to totéž, samozřejmě, ale to je pro mě právě to ,,psa jen tak". Nemám tu takovou rodinu, která by se mi o cokoliv postarala. Všechno bylo a je jen na mě, kočkám by dal nažrat muž, ale ani si nejsem jistá, jestli on by vyčistil záhodek😏Snad v nouzi nejvyšší ano😉Nemám ani kamarádky, které bych poprosila, kdyby byla nějaké krizovka, snad by pomohly sestřenky, nebo když je něco akutního jako, že jsme nebyli doma a tchýně volala, že na naší straně potoka strašně řve nějaká kočka, tak prosím jednu sousedku, ať to zajde zkontrolovat, ale je mi hloupé ji otravovat.
Jinak teda koukám a vlastně to ani není překvapení😉 na zvířátkách😀že jsme tu všechny stejně postižené - praštěné😜