Aktuálně: 2 746 inzerátů262 359 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 19:43:24 xxx.xxx.88.159

Niki nenervač, ony holky chvíli bez vody vydrží, ani ty se třeba k pití nedostaneš vždy, když máš zrovna žízeň. Ráno jsem šla kolem oveček a vodu taky neměly, měli zamrzlou, lavory popřevracené. Nevím, kdy tam chodí, snad tam potom byl, protože mi mamka k večeru hlásila, že některé začínaly rodit😲 Venku a mrzne😲 Budu se bát tam ráno kolem jít, žádné mrtvé ovečky a umrzlá jehňátka fakt vidět nechci. Ale třeba se mýlím a bude všechno OK, kéž by🙄

Teda s autem se ti to ,,povedlo"😏 Ale mohlo to dopadnout hůř ještě, že alespoň tak🙏  A dveře? Taky bych si myslela, že výměna dveří kus za kus je akce na pár minut😏 Tak doufám, že teď už si doma👍

Nehtíky jsou naprosto super👍😀 Kdybych já si dělala nehty, tak si vůbec neumím představit, že nějaké elegantní, jak měla onehdá sousedka, nějaké oranžovo zlaté napůl😛 tak to vůbec, ale na tohle bych se nechala ztrhnout hned😛 a to jsem stará kráva….co je ovšem infantilní a rozum nedostane asi nikdy😏

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 19:26:25 xxx.xxx.88.159

Evi není, protože jsem to zmotala, je to Nové Město! pod Smrkem😛 Teď jsem si to po sobě přečetla a něco mi tam nehrálo…až mi to cvaknulo😏

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 16:57:51 xxx.xxx.88.159

Byla jsem pod Radhoštěm, Staré Město pod Smrkem a Krnov, Hradec nad Moravicí, Ostrava😉 Toť vše tím směrem🙂

Rýži jsme nikdy pod peřinou nedodělávali, dokonce ani babča. Dáváme na ,,dopečení" do trouby. Trošku se i připeče na kastrol, tu mám právě ráda já, oškrabávám si tu křupavou. Ale nemusí být až tolik, vlastně si to každý dá dodělat, na jak chce, třeba jen lehce dodusit. 

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 14:59:12 xxx.xxx.88.159

Jsem se za život potkala s hodně celebritama, ať už díky cestování, nebo práci, ale nikdy, nikdy jsem se s nikým nešla vyfotit, takže nemám ani jednu jedinou fotku🙄 Takže dokázat mi to může jen Tom, který byl myslím vždycky u toho😏 Největší asi bylo setkání s Tomem Cruisem před uvedením filmu Mission: Impossible u nás. Stála jsem v první řadě u hrazení a on si mě vyhlédnul, přišel ke mě, podal si se mnou ruku a pozval mě do šatny(Tom tlumočil) Samozřejmě jsem nešla. Za a) jsem byla s Tomem, takže svého Toma jsem měla😉 a dokonce je mu i trochu podobný 😀 a za b) jsem neuměla ani zbla anglicky. No a za třetí…bylo to pod mou úroveň, na ,,slečnu pro hvězdy", slušně řečeno, bych se nikdy nesnížila, to nikdy nebyl můj styl ani cíl.  

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 14:45:37 xxx.xxx.88.159

Název znám, ale kdyby jste neprobíraly, že je to na sever od nás, tak bych taky netušila, kam to v Česku zařadit😊

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 13:51:51 xxx.xxx.88.159

Orionko, zazdila jsem tu vaši rýži😔 Rýži s čočkou neznám. S pohankou ne-e, tu fakt nedávám, smažila jsem se jí přijít na chuť na všechny různé způsoby ale se mi z jejího puchu navaluje😏

U nás ráno jen -11, ale trošku vánek od severu, tak už to bylo poznat, mrzly mi stehna😉 Ale kapuci si stejně nedám, to mi nepřišlo jako, že bych potřebovala. 

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 13:40:30 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.02.2025, 13:25:36

Přemýšlela jsem o tom, ale právě, bylo mi to trapné, nejsem puberťák😉 A navíc jsem velmi ostýchavá, byla bych rudá až na prd…😊

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 13:24:25 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 17.02.2025, 12:36:33

Ano přesně. Odcházející kolem je číšník. Však jsem se snažila to popsat. Vedle nás z každé strany seděli lidi, přišla jsem si jak blbka, že jdu fotit hvězdu😏 no chtěla jsem to poslat té mamce, tak alespoň takhle😛

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 14:09:47 xxx.xxx.88.159

Jé holky😄 dneska to vypadá na čínský den…samá rýže😛 Já mám teda rýži fakt ráda👍 a i myslím, že vařím výbornou, dá se jíst i samotná(se musím i pochválit😊)

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 14:02:06 xxx.xxx.88.159
kometa:

Ani Elán nebo Nagy zamlada? A Žbirka?

Jejda upřesňuju, myslela jsem na ženské, ale nenapsala (tak neumíte číst myšlenky?!?😜) Jsou takové upištěné a to nemám ráda. Hele Peter(Nagy) byl s náma minule v Praze v hotelu, přijeli jsme zároveň. Nedalo mi to nevyfotit, jenže jak nenápadně?😏 takže je tam prd vidět🙄 Posílala jsme to mamce😉 Ten za pultem, šedivé háro, bleděmodrá riflová košile, zády. Byl tam s doprovodem, nepíšu slečnou, byla to dáma, cca v mém věku, elegantně oblečená. 

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 13:37:00 xxx.xxx.88.159

Holky, teda vy, co můžete baštit😜 co vaříte dneska k obědu? 😀 U nás krůtí křídla + krk s rýží, aby toho bylo na dva dny a já nemusela vyvařovat zítra znova. Je to náš oblíbený oběd, moc si na něm pochutnáme. I když😏 měla jsem vybrat něco, co nemám moc ráda a nesežrala toho pak lavor…že áno🙄😜 třeba segedin(aha, abych neurazila Dáju🤭 když já ho ale fakt nemusím😏) K tomu ještě nějaký kompot otevírám, sladké k tomu jde. Ona je to vlastně trochu krůta ala kuře, krůtí maso mi až tak jako moc nevoní. Ale když se na to šoupne koření na pečené kuře + kari a hodí se to na nastrouhanou kořenovou zeleninu, je to dobrota. Na másle. A kořenovkou s tím máslem(šťávou) se pak polije ta rýže. Se na to těším jak kuře na sopel😉 Taky voní celý barák😀(sem zapomněla zapnout digestoř, protože jsme otevřela ventilačku😏)

Dáji a proč vaši, jestli jsou tedy oba Maďaři? vlastně šli do Karviné? Taťka byl horník? 

Za Worunku děkuju, moc mi ten jeho ksichtík chybí, kolikrát, když se dívám na fotky, už ani nevěřím, že jsem ho měla, držela…😢

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 12:52:38 xxx.xxx.88.159

Vím. U nás vůbec žádný problém, moje psy nějaký brouk absolutně nezajímal. A to jsme je potkali několikrát, na cestě, i v samotné zahradě. 

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 12:47:10 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.02.2025, 12:22:34

Ach jo, prošlapávání sněhu…to bylo kdysi s pejsama, to už si skoro ani nepamatuju😟 Aha, teď jsem našla, naposled už jen s Woruškou 2021. 

Dájo…no ty jo, tak teď už fakt závidím😲😉 Já jsem strašně na sladké, strašně, neumím si představit den bez sladkého. Sladké kafe a buchta ke snídani, k obědu sklenka coly(ne, neodbourám, to nezvládnu😉) pak po obědě alespoň(teď, co se snažím zhubnout) alespoň nějaké sladké ovoce, momentálně ujíždím na sušeném mangu. Večer už teda sladké nic. Takže to, že si můžete dopřát sladké cokoliv, kdykoliv…ty jo, to už je u mě minulost, já už teda ne😢😏

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 11:22:43 xxx.xxx.88.159
kometa:

Jo, ale jenom na fotce.😉

Ale nééé, moc pěkná je i ve skutečnosti, takový broučí drahokam. Se nedivím, že dítě by to chňaplo. 

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2025, 11:09:55 xxx.xxx.88.159

Coudas, to je bobek, ve svetříku👍

Worušku jsem domů taky nedostala, byl těžce hysterický, když jsem to zkoušela. Na stará kolena nosil alespoň v dešti pláštěnku, protože už nelítal, tak by neuschnul. Oblečení nepotřeboval. U vás je krásně nasněžené, tam -15 určo nevadí. U nás byl jen poprašek, který už na polovině roztál (kam odpoledne opíralo slunko) no a v noci bylo -10. Svítí zase slunko od rána.

Jéé Dájo, vy jste takové bidlo?😉 to jsem taky nečekala, naše generace(a starší) ještě tak nerostly. To píšu, bo já prcek závidím😉 Néé, dělám si srandu, mě to nikdy nevadilo, jsme malí vlastně celá rodina a ani Tom není vysoký. Moje mamka je taky pořád tak nějak stejná, nezměnila účes, barvu, váhu…taky ji poznávají lidi, co ji znali před 30rokama. Jestli to tak budu mít i já…ještě netuším. Zatím jakž takž, jen musím udržet to ,,kynutí"😏 

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 20:13:46 xxx.xxx.88.159
Coudas:

Oni to pak nosej takhle, v nízkejch botách přes jajtky 🙂

Obrázek

Jéé, to je pěkné👍

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 20:08:19 xxx.xxx.88.159

Bobíšek vám vzkazuje, že vyjela, cesta dobrá suchá, sníh jen na polích, s kámoškou mastí karty😉

Evi změnila, to víte, že jo, + 10kg, + 35 let. Ale ano, znám u kámošek, třeba moje nejlepší kámoška z učňáku, celý život při těle, někdy po 40 krásně zhubnula na takovou akorát holku, úplně rozkvetla, je z ní kočka, vypadá o 10let mladší👍 

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 15:18:56 xxx.xxx.88.159

Ne, že bych ji nemusela, jen to zkrátka neposlouchám. Ty ,,slovenské" hlasy moc nemusím a to mám Slováky ráda. 

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 15:07:03 xxx.xxx.88.159

Coudas aha, tak jezdecké podkolenky jsou mimo mě, tak ale jasně, do holin. Já ponožky nosím jasně, teď v zimě ven. Jinak ne, sundavám je i u tchánů mezi dveřma s botama, doma ponožky na noze nesnesu. Když jdu teďka v zimě jen dozadu pro zeleninu třeba, nebo vím, že dlouho venku nebudu, boty mám vyteplené, tak si dám kalhoty a bundu, ale do bot vklouznu tak jak jsem, holýma nohama. 

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 15:03:32 xxx.xxx.88.159
eva:

Ještě k tomu oblékání, doma - když jsme byli s mužem hodně mladí, chodili jsme doma oba občas taky v džínách, co si vzpomínám…dnes to nechápu…já tedy doma nosím klidně vytahané tepláky a tričko, není nad pohodlí🙂…a není nad krásně teplé flísové tepláky, teď v zimě tedy…

Evi, chodím tak taky. V džínách?!? To bych asi zdechnula. My teda máme doma horko, takže já mám nějaké teplákové kraťasy(šortky) a trika…no ty horší, co v nich ani do té zahrady nechodím😜 Doma to mám stejně pořád zakydané od vaření, zástěru si nedám, o boky utřu ruce jak malé děcko..za dva dny jsem zase jako prase🙄 100x si říkám, že chodím na ostudu, že už kvůli tomu chlapovi, co se na mě musí dívat🤭 bych se měla trochu zkultůrnit…no vydrží mi to do první rajské😛 Převléct za slušňáka jdu jen před návštěvou a to vytáhnu v podstatě totéž, jen v tom božohodovém provedení😉