Niki, Boženka asi ocenila, jak jsi vykrásněná👍Já s kočinama budu až v pondělí, tak ti závidím i to otravování😊Kecám, brblala bych😏Pořád říkám, že je budu otužovat, abych mohla v klidu odjet na dovču alespoň na týden..ale já to nedávám👎Jsem na nich závislá a jen počítám, kolik ještě nocí budou beze mě🙄A přitom: ráno jsme spolu chvíli, co se napapají, nějaké to pomuchlání a to většinou jen Viktorek a jdou chrnět, spí do nějakých 17h, pak se tak maximálně nechají pohladit a jdou si po svých, i když se v zahradě motají třeba někde poblíž mě. Přijdou pak až kolem půlnoci, dostanou napapkat a jdou spát, buďto teď v létě někam ven, nebo do pracovny. Takže bůhví kolik času s nima netrávím, ale jde spíš o ten pocit, že je mám trochu pod dozorem, že jim nic nehrozí(a to samozřejmě hrozí)
Slibované chladno jsem si představovala poněkud jinak🙄Když člověk sedí v amfiteátru, praží na něj celý den slunko, tak je i těch 22st na zdechnutí. Dneska minimálně 23 a to bude spíš 25 určo. Pro mě, co slunko nesnáší, jsou to tantalova muka😏Naopak večer bylo 10st a myslela jsem, že umrznu😲Sice jsem si hodila džísku, ale prošívanou bundu bych unesla🙄normálně mi jektaly zuby.