Bože Nikiš😏No já vím, já se taky namažu ,,jednou, za 10let"(a pak se divím, že vypadám jak indiánská stařena)ale kontroluju, jestli nečervenám a za druhé, jsem co nejvíc ve stínu. Včera na koupání ve stínu, je tam jeden platan a jedna lípa, jenže k mé nelibosti je zespod hodně vysoko ořezali😠a jak jsme tam vloni byli všichni nacpaní, tak letos to moc stínu nedá a nevím, kam se vrazíme👎
Bobi a proč jsi se učila spát svlečená, když to nesnášíš?🤔To je jako by nmě někdo nutil spát oblečenou, to by byla snad moje smrt😲A ponožky?😲To bych regulerně dostala nějaký amok, ponožky jsem neměla na nohách někdy od května. Vlastně kecám! Ráno do chodeckých bot mám, to by nešlo, ale dvakrát příjemné mi to není. A to mi připomnělo: na noc bylo u nás hlášeno 15st. Výborně jim to jde👏 bylo 8👎
S vedoucí je mi to líto vím, jak to člověka zasáhne👍Niki, myslela jsem, že takový magor, co k doktorovi nejde, jsem jen já. Ale ono to tak jenom vypadá. Já nejdu s blbinama, s věcma, co jsem schopná vyřešit (nebo si zdůvodnit) Flek na oku - šla jsem hned. Průjmy…mám celý život. Vím, že nakonec to rakovinou tlustého střeva končí, ale s tím teda nepůjdu. Kdybych krvácela spodkem, to bych určo šla. Paní už byla dávno po přechodu, tak jí asi bylo jasné👎No jo, nejdu s tím funěním a oteklýma kotníkama. Zalezu do stínu a trpím. V zimě je to lepší😉
Nedávno jsme tu myslím řešily ty rakoviny prsu, že? Jak se mě známá ptala, jestli jít na mamograf, že někdo v pohodě a někdo strašně trpěl (já, šíleně, ani na to nechci pomyslet) jsem jí říkala, jestli chce mít jistotu, ať jde rovnou na ultrazvuk, stejně ji tam pošlou, pokud bude něco nejisté. Naše známá, o hodně mladší než já, se ve 20letech vyléčila z lymfomu. Teď, po 20letech nález v obou prsech, jedno už má zoperované, ale dá pryč obě, úplně a bude doufat, že se zachrání. Má dvě malé děti. Na mamograf chodila, teď se jim něco nezdálo tak jasně, poslali ji na ultrazvuk a tam nálezy potvrdili. Jsem přesvědčená, že kšeft s mamografy je největší tunel českého zdravotnictví👎Kdybych měla čas, tak začnu pátrat, kdo za tím stojí😠 Ale novináři by mohli…