Aktuálně: 2 746 inzerátů262 359 diskuzních příspěvků19 176 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 14:39:10 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 15.02.2025, 12:50:20

Coudas koukám, že i když jako nevěsta jsi ještě drobná dívenka, přesto máš ramena jak zápasník…podobně jako já. Já nikdy nebudu mít drobná ramínka a vychrtlé ručky. Tohle + k tomu větší prsa se fakt blbě elegantně obléká, ať dělám, co dělám, pořád vypadám nějak divně😏 A myslím, že třeba delší mikádo a na práci culík by ti slušel👍

Jako jet kolem obchodu a nezastavit se, by fakt byla blbina, taky bych to neřešila. My jsme se někdy stavili v obchodě, když jsme jeli z výletu se psy. Jednou to bylo tak, že já jsem zapadnula do hlubokého bahna, zůstala mi tam bota, kterou jsem složitě v ponožkách lovila a manšestráky jsem měla od bláta skoro po kolena a zapatlané až pod zadek. Psi byli mokří, takže jsme v autě nasmrádnuli všichni a já se právě potřebovala zastavit v obchodě. Lidi v Tescu mi taky dávali u pokladny přednost, byla jsem jak houmelesačka😛

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 11:36:41 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 15.02.2025, 11:32:38

Ale já jsem tam NAMALOVANÁ! Neexistuje asi fotka, kde nejsem, snad nějaká dětská, co má ještě mamka doma. 

A je to pravěk. Člověku by i slza ukápnula😉

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 11:11:45 xxx.xxx.88.159

Tak ještě upravuju, Tom kouknul zpětně, bylo -9 v noci. Už svítí slunko, je -0.5. Šlo se děsně, cesta rozmrzla, nasněžila a zamrzla, takže jsem šla celou dobu po trávě vedle. Koukla jsem jen tak pro zajímavost na předpověď na příští týden, protože ještě ve středu tam byly celodenní mrazy a prd, dneškem končí, má být teď tři dny nula a pak už denní plusové🙄 Jsem doufala, že na ploty ještě nebudu muset a v klidu si přepikýruju rajčata, do větších přesadím papriky…Tak ne, budu muset zase kvaltovat🙄 Viktín přišel za chvilku, napapal se a chrní. Mluvila jsem se sousedem ob jedno, jestli nehledali slepice a prý hledali, ale pak je viděli kolem plotu u nás. Omlouval se, tak jsem mu říkala, ať se neomlouvá a pošle zbytek😉

Coudas, jakové kárované podkolenky, to fasujete či co? Nebo je to nějaká speciální stájová móda? 

V 16 ty jo…no tak to se to komusi kecá, že se nemusí líčit, když je takhle přirozeně půvabný😏 Já ani nevím, jestli někde fotku z 16 mám, asi jo, ale fotku, musela bych ji najít, nafotit a poslat sem. Jestli si vzpomenu, pohledám😉 Jenže to akné na fotkách myslím není vidět, protože za a) prostě není a za b) jsem byla vždycky zapatlaná😉 

Tak jo, ofotila jsem alespoň fotky, co má tom vystavené v pracovně. První je z nějaké svatby, druhá na návštěvě u tety. Na obou mi bylo nějak kolem 18 asi(jsem líná pátrat, kdy to bylo😉) Bobi, ty sem ještě dávat můžu, tam jsem byla mladá👍

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 07:23:07 xxx.xxx.88.159

Hlásím -6st, padají vločky jedna za minutu😉 Viktěna zase včera pojal nápad, že bude spát venku, snad teda v garáži, protože jsem byla včera v domku a tam jsou 4 nad nulou(teda byly odpoledne) Zatím se ještě nepřišoural.

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2025, 07:18:24 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 14.02.2025, 18:00:23

Ono Doron, ti, co nejsou ze stáje to nejspíš poznají po čichu😜 že jdete ze stáje😀

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 19:17:10 xxx.xxx.88.159

Naše kočky dle počasí. Když se dá, chodí ven, Gučina do kytek, Viktín nejraděj dělá mohyly v šotolinové cestě. Já pak jdu, vyhrabávám a kopu bobky odtud do záhonů kytek. Klidně to ,,zahrabe" i do té trošky sněhu, co napadnul. Když je zamrzlo, taky to přinesou raděj do záchůdku doma. Alespoň mám občas přehled, co z nich padá. 

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 18:08:35 xxx.xxx.88.159

Mě se nějak blbě vrací zpětně zase, už jsem přehlédla několik  příspěvků🙄

Orionko, to je moc hezká fotka👍

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 18:01:21 xxx.xxx.88.159

Jsme vesnice, takže do obchodu, do pekárny, masny…klidně vletím, jak já říkám v ,,psím oblečení", i když psy už dávno nemám, ale tak ho nevyhodím, že?😉 Není roztrhané, ale taky není hodobožové, když použiju Sardullah termín😉 Už jsem párkrát vletěla i v tom, v čem ráno chodím obchůzku, tedy vyloženě sportovním, když se mi nechtělo převlékat a potřebovala jsem hned. 

Bobi, kdybych přibrala na metrák, tak ty prostě neuvěříš, že jo? 😉 Prostě jsem přibrala, od léta tak 6kg(odhad, nevážím se) Ještě nikdy v životě se mi nestalo, že bych nedopnula kalhoty🙄 To byla teda pořádná rána mezi oči😛 No dneska Valentýn😉 takže Tom přivezl větrníčky😎 Nijak to zvlášť neslavíme, ale samozřejmě toho využil k mlsání😉 Takže dneska dieta padá😏 ale budu muset zase do sklepa veslovat🙄

Thelmu a Luisu(slepice, říkal jim tak Tom) jsem se snažila navést k díře pod plotem, ale tyhle slepice si nějak neumí dřepnout a podlézt😏 takže jsem jim nakonec musela otevřít bránu a vycupitat je ven. Nerada, protože jsem doufala, že to pochopí a budou chodit častěj😉 Jen nevím, jestli měly někde venku i kolegyně, žádnou jsem tam neviděla nikde. Možná někde u sousedů z druhé strany. Mluvila jsem s naší sousedkou, jestli je odvedle nehledali a říkala, že to těžko, že ty jsou víc u nich, než doma. A než jsem je našla(myslela jsem, že budou vzadu na poli, našla jsem je nakonec úplně vepředu) objevila jsem u plotu nasnášených 5 krásných zmrzlých vajíček!👍 Vajíčka jsem vyfotila, blejsknout pipiny mě samozřejmě vůbec nenapadlo🙄 

Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 14:44:22 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2025, 14:19:18

Úplně stejné… - jako, že i s tou dírou?😜 

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2025, 11:07:58 xxx.xxx.88.159

Nevím, jak bych se mohla mít ráda: celé mládí, kdybych i mohla být hezká, jsem bojovala s hnusným akné. Když už mi jakž takž ustupovalo(někdy ve 35) naskákaly mi hrozné jaterní skvrny. Vypadala jsem jak s knírem, kolem pusy fleky, na lících fleky, čelo celé, tam mám ještě trochu i teď. Když už mizí fleky, naskočí vrásky, protože na ksichtě nemám žádný tuk. Uloží se mi na břichu, ale na hubu ani omylem. Neřekla bych, že mám trauma a psychokecy nesnáším. Jsem k nim stejně skeptická, jako k doktorům. Teďka, co se pořád řeší, jak mají děcka trauma a sebepoškozují se atd…bože ale z čeho? Mají na co si vzpomenou, hlady nemřou, trauma mají tak akorát z rozcapenosti a vymýšlí koko.iny. Z kůže bych vyletěla, když to čtu😠 Mamka se maluje celý život a vedla k tomu vždycky i mě. Ženská nemá vypadat jak cuchta, má se o sebe starat. Jak píše Evka, mamka má pravdu prostě😉 Jsem už dost stará na to, abych to věděla, že áno. Jen to neumí podat tak jako mile, což u nás neumí nikdo. Neuměla to babča, neumí to ona a neumím to ani já. Nepářem se s tím prostě😉 

Bobi štíhlááá?!? Bys asi padla do mdlob, kdyby jsi mě viděla před měsícem🙄 nakynula jsem jak ta tvoje vánočka. Asi to bude ten přechod, no👎 Všechno blbě. Ale už jsem se zase obula do redukce jídla a cvičení, něco už šlo dolů, snad ze mě do léta bude zase normální člověk. Co jsem nedopnula žádné gatě, snažím se, snažím se fakt moc. Tohle by fakt nešlo, všude pneu, jak michelin jsem vypadala(teda ještě vypadám😏) Musím říct, že pro člověka, který neměl s váhou do nějakých 50let žádné problémy, je to trochu šok. Nejsem schopná se přeladit na jiný režim, že teď už nemůžu žrát na co přijdu a musím ,,dřít" v posilovně. Bude mi to asi ještě nějakou dobu trvat😏

Niki, jak jsi psala, že u vás nasněžilo, jsem se jen trpce usmála, že u nás teda určitě…a šílené sucho je😢 A o půlnoci chumelenice a ráno všechno zasněžené👍 Pravda, jsou to tak 2cm max, ale krásné to bylo. Trošku pofukuje, ze stromů už to sfoukává. Bude malinko vláhy i. 

Dokoukám slalom a musím jít vyhnat slepice. Navečer jsem je už nenašla, myslela jsem, že fakt chodí dírou sem a tam a…houby, ráno tu byly zas, jsem si takřka jistá, že tu fakt nocujou. Jenže…ráno kolem baráku a po trávníku vepředu, kolem živého plotu stopy od lišky! Tím, že je sníh, jsem si jistá. Ovšem divné je, že slepice žijou a miska pro Macka je plná! Vůbec to nechápu😲

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 22:32:14 xxx.xxx.88.159

Nehty mám…na krátko ulámané🙄 Moje nechty jsou jak z papíru, stačí si zapínat neposlušný knoflík a půl nehtu je pryč. Proto, když jsem teď měla v Praze hodně času přemýšlela jsem nad tím, jak kdysi Niki psala, že byla na nějaké regeneraci nehtů…že bych na to zašla. Vlezla jsem do nehtového studia, tam jak jinak nějaká Vietnamka a: ,,deláme jen akryl, to musí opravit, to ukousané". Nemám je ukousané a nechci akryl, to pak sama sundám? ,,Ne, ne, to musí tady sundat zase". No tak to nic🙄

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 18:41:11 xxx.xxx.88.159

Ha, ha bože - selský synek lanýž😛 Tady je to prd vidět, ale zdá se mi, že měl modré oči a tmavé řasy, vlasy (taky jsem jako dítě měla tehle účes🤣) jsem trefila.

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 16:30:08 xxx.xxx.88.159

Hlídací kocour musí být samozřejmě kastrovaný. Můj se celkem drží doma, v zahradě, když nebyli sousedi, chodil ještě na vedlejší pole, ale teď už hlídá doma, protože oni mají taky kocoura, tak aby mu sem nelezl, toulavý Macek mu sem sice leze, ale jak jsme přijeli z cest ho vyhnal a od té doby se tu neukázal, až je mi to divné. A pak jsou občas na kompostu kočky od koní nad náma. Takže musí hlídat a ne kdesi trajdat😉

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 16:24:56 xxx.xxx.88.159

Díky za info🙂 Tak jasně, proč by včelaře někdo bojkotoval, když za to dostane minimálně sklenku medu…pořád je to víc, než nic😉 Jen někteří lidi jsou…👎 Obecní pozemky a Lesů...je výhoda. Obecních u nás asi moc nebude, co vím. 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 16:09:03 xxx.xxx.88.159

No že jo, chtěla bych být takhle krásná, jen co ráno otevřu oči…a čumí na mě bezbarvé cosi, jak říká mamka: bože běž se namalovat, jsi jak vyblité lečo(z toho plyne to mé veeeelké sebevědomí😜)

Coudas Ivan…když trochu zapátrám v paměti, no je blonďák, co už😉 ale pomněnkové oči lemované tmavýma řasama, že jo? Už to by mi stačilo😉 to mít👍 (nebo to měla jen Nasťa?)

Sarah - já ráno do práce nespěchám, takže mi to už neva, je to rutina. Stejně tak večer: sednu k telce, vezmu si krabici, kde mám věci na odličování - na voděodolnou řasenku, mléko, tonikum, sérum na závěr(krém mám u postele) takže buď čumím na telku, nebo sem do compu a u toho šudlím hubu🙂 nekupuju si nic, s čím bych musela ještě k vodě. Toto mám už léta letoucí, jen jsem třeba měnila složení(příchutě😉)

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 13:04:17 xxx.xxx.88.159
Coudas:

Když se díííívám na sebééé tak se musííím pochváááálit, nevypadááám já věru zlééé⬆️ééé 😁

To musí mít ale člověk obří sebevědomí😜 a tomu jsem já vzdálená světelné roky🙄 Takové to: musíte se přijmout a mít ráda takovou, jaká jste😛 Tak tam bych nějakého psychologa asi potřebovala, tohle nikdy nevyjde😄

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 13:01:10 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.02.2025, 10:50:18

Fuj ty máš moji fotku? Tu nechci vidět ani já😏

Mamce opary nejvíc dělala kombinace slunko-voda. Ale je docela možné, že to byl v konečném důsledku stres z dovolené, cestování…U mě asi vyloženě stres, nebo možná i nedostatek vitamínů…Ten virus má člověk v sobě na věky, jde jen o to, co ho zase vyvolá. Neměla jsem opar nějakých určitě 15let. Ale jak umřel Berry, začaly se postupně zase ukazovat, i když to bylo sem tam, jednou za pár let. 

Sarah, koukala jsem na to a nevím fakt, co bych vybrala, asi ten poslední snad. 

Podívat do zrcadla…Máme v ložnici super zrcadlo😛👍 nebo je tam ráno dobré světlo, protože se jdu líčit, kouknu takhle po ránu na sebe a říkám si: dobrý, není to tak hrozné, snad by se mě neleknuli ani bez makeupu. Udělám ze sebe ,,krasavici", jdu se oblékat dole do pracovny, při odchodu mrknu, jestli mám oblečení jak to má být, hodím okem na hlavu a: proboha😲čumí na mě hnusná stará rašple, nevím kam ty nádhero chceš takhle jít…😏 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2025, 07:37:46 xxx.xxx.88.159
Sarah01:

To poznáte sama v zrcadle. 😉

Ty jo, já to taky nevím😏 Světlejší vlasy, modré oči a pleť, co se rychle a dobře opaluje. Tak co jsem? 😉

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 20:23:09 xxx.xxx.88.159

Neoslovilo protože, jsi nebyla ve 14 jak ropucha a nemusela jsi maskovat😛 No dědičné…jak se to vezme, asi ta indispozice ano, když někdo ho nemá nikdy a pochybuju, že se nesetkal s tím virem. Nám ho každopádně mamka předala už jako miminům. Mě i bráchovi. Já si pak začala kupovat zovirax a takřka mi vymizely, v dospělosti už jsem měla jen párkrát. Bohužel, co umřel Worka asi 4x krát už🙄 a to jsem měla snad 10letou pauzu. Mamka, když se jednou vrátili z dovolené v Rumunsku(ještě za totáče) měla 9 oparů! Nemohla vůbec mluvit, rty jeden obří strup, co jí jen tekla krev, jak se to trhalo. Musela k doktorovi, tehdy chodila na ty B12, ale stejně to jako prevence nezabralo, další koupání a další opary👎

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2025, 16:38:54 xxx.xxx.88.159
lupus4:

když je řeč o 😉pěknej 1,0

Obrázek

Ježíš to je krásná fotka😲👍 Já mám jen lasičku..a krásná fakt není😢

Obrázek