Nevím, jak bych se mohla mít ráda: celé mládí, kdybych i mohla být hezká, jsem bojovala s hnusným akné. Když už mi jakž takž ustupovalo(někdy ve 35) naskákaly mi hrozné jaterní skvrny. Vypadala jsem jak s knírem, kolem pusy fleky, na lících fleky, čelo celé, tam mám ještě trochu i teď. Když už mizí fleky, naskočí vrásky, protože na ksichtě nemám žádný tuk. Uloží se mi na břichu, ale na hubu ani omylem. Neřekla bych, že mám trauma a psychokecy nesnáším. Jsem k nim stejně skeptická, jako k doktorům. Teďka, co se pořád řeší, jak mají děcka trauma a sebepoškozují se atd…bože ale z čeho? Mají na co si vzpomenou, hlady nemřou, trauma mají tak akorát z rozcapenosti a vymýšlí koko.iny. Z kůže bych vyletěla, když to čtu😠 Mamka se maluje celý život a vedla k tomu vždycky i mě. Ženská nemá vypadat jak cuchta, má se o sebe starat. Jak píše Evka, mamka má pravdu prostě😉 Jsem už dost stará na to, abych to věděla, že áno. Jen to neumí podat tak jako mile, což u nás neumí nikdo. Neuměla to babča, neumí to ona a neumím to ani já. Nepářem se s tím prostě😉
Bobi štíhlááá?!? Bys asi padla do mdlob, kdyby jsi mě viděla před měsícem🙄 nakynula jsem jak ta tvoje vánočka. Asi to bude ten přechod, no👎 Všechno blbě. Ale už jsem se zase obula do redukce jídla a cvičení, něco už šlo dolů, snad ze mě do léta bude zase normální člověk. Co jsem nedopnula žádné gatě, snažím se, snažím se fakt moc. Tohle by fakt nešlo, všude pneu, jak michelin jsem vypadala(teda ještě vypadám😏) Musím říct, že pro člověka, který neměl s váhou do nějakých 50let žádné problémy, je to trochu šok. Nejsem schopná se přeladit na jiný režim, že teď už nemůžu žrát na co přijdu a musím ,,dřít" v posilovně. Bude mi to asi ještě nějakou dobu trvat😏
Niki, jak jsi psala, že u vás nasněžilo, jsem se jen trpce usmála, že u nás teda určitě…a šílené sucho je😢 A o půlnoci chumelenice a ráno všechno zasněžené👍 Pravda, jsou to tak 2cm max, ale krásné to bylo. Trošku pofukuje, ze stromů už to sfoukává. Bude malinko vláhy i.
Dokoukám slalom a musím jít vyhnat slepice. Navečer jsem je už nenašla, myslela jsem, že fakt chodí dírou sem a tam a…houby, ráno tu byly zas, jsem si takřka jistá, že tu fakt nocujou. Jenže…ráno kolem baráku a po trávníku vepředu, kolem živého plotu stopy od lišky! Tím, že je sníh, jsem si jistá. Ovšem divné je, že slepice žijou a miska pro Macka je plná! Vůbec to nechápu😲