Jiak teď volala mamka, brácha nepřijedou nebo až nevim kdy, protože malý skončil v nemocnici😟 Má komplikaci chřipky, v životě jsem o tom neslyšela, doteď jsem to studovala na NETu: Benigní akutní myozitidy u dětí jako komplikace chřipky B. Takže my vloni covid, oni zase letos tohle. Se nám ty Vánoce zase nějak nedaří👎 Má chycené jako komplikaci zase tohohle i ledviny, v nemocnici bude nejmíň 4 dny.
Jé, takovou čepici měla kdysi mamka, ani nevím, jestli ji od někoho dostala, nebo si ji háčkovala sama. Pamatuju si ten vzor, jen ji měla čistě hnědou🙂 (a možná ji ještě někde má😀) Pro 11lidí je teda dost.
Já jsem dárky zakázala už před lety, protože vymýšlet a kupovat něco jen proto, aby pod stromkem něco bylo, jsem bytostně nesnášela léta. Tudíž jsem koupila pánvičku, kterou potřebujem, stejně tak čelovku novou a nové předložky do koupelny. Já si krémík, náušničky a muži jsem vzala cityzen tričko, protože na mě vyskočil blackfriday😉 Bohužel ty, co jsem chtěla koupit dávno, samozřejmě neměli, tak alespoň jedno z nouze cnost😉 Zvířátkám už nekupuju, kočky moc nepotřebují a co jsem pro ně potřebovala, jako třeba automatické krmítko, jsem koupila během roku. Mlsky, které by jim chutnali pravděpodobně neexistují, nakoupila jsem toho už hafl a postupně s tím krmím kocouřího bezdomovce. Koupila jsem jen mamčině Mandy.
Takových překlepů tam mám já pořád, někdy nezkontroluju, někdy přehlédnu i třikrát😏 Já vím, že po návštěvách, jen je provokuju😉 aby sem tam nakoukli i sem, ať tu neplkám zase jen já😏 Já naštěstí nemusím chystat nic, dneska chudák mamka, všechna rodina se schází dnes u ní, včetně nás, jen ten brácha po x letech na Štěpána nepřijedou, protože mu vyšla směna😟
»
Odpověď na příspěvek uživatele
lupus4 z 26.12.2024, 01:24:36
PS. nadzvedla mne tato věta: uměl si vážit slušných lidí …např. třeba našich letců z RAF atd… - to mi ani nepřipomínejte🙄 O této hnusné záležitosti, jsem se vlastně dozvěděla až jako hodně dospělý člověk a na ten šok a zhnusení, nejsem schopná zapomenout ani za bezmála 30let👎
Omlouvám se za plevelení veverek politikou, ale musela jsem😔
Bobca: Já se dívala na “svatojánský věneček”dnes..pěkná princezna,neznámá.. neviděla jsem nikdy “o 12 měsíčkách”,(tuhle verzi)na tu jsem hleděla tuhle do noci…Jinak s tebou mě baví svět je klasika….
Jinak návštěva dopadla dobře..Přijel i nejstarší “vnouček”-já mu tak říkám,i když mu je už přes 30..Zapomněli vzít kvarterto a černého Petra,jako každý rok..Sellča-10 je ráda hraje..Tak jsme hráli “slovní kopanou”-postední 2 písmenka..No nařehtali jsme se všichni…A hádali jsme osobnosti jak v Inkognitu…Jsem se smála ještě jak jsem je doprovodila…Mám “nabito”zas na nějakou dobu..Dostala jsem drátěný program na linku,id vnuka(prý abych neměla bordel na kredenci)🤭svíčky a Mersi-klasika od dcery…
To je sice starší, ale jsem to asi neviděla, jak jsem psala, jako celou fůru těch nových pohádek. Koukla jsem teď vo co go…a princezna…mě se teda nelíbila, není to můj typ na princeznu. U oběda byla puštěná Princezna zakletá v čase - další, co neznám a tam se mi líbila víc ta druhá nevim co, než ta princezna😉
Tak a kdo koukal večer na hlavní - Čarovné jablko? Nám se celkem líbila, recenze podobné jako na tu včerejší…tak nevím. Ale vtipná tedy nebyla😏
A kde všichni ste? Buggyra se toulá kde probůh, měla někam odjet? A Nikiš?
Naši ,,pražáci" nevím, kdy přijedou🙄 brácha má ještě zítra směnu a malý měl v pondělí 39 horečku👎
JardaPecival: Jestřáb.. Je chráněnej.. Proti nezabere nic než broky..
Tak to nikdo nechce, já určitě ne. Jen vyplašit, aby si našel jinou potravu a nekempoval u nás v humně😉
Já jsem ten příspěvek Komety brala stejně jako ostatní a to mě vede k zamyšlení, že to není o tom, co napsala, ale o tom, co jsme my ostatní pochopili, domýšleli si atd. Prostě domněnky. A pak se z toho dělají ukvapené závěry…prostě celé blbě a úplně zbytečně vyhrocené…👎
Tomáš byl naprosto vyjímečná dětská hvězda👍 Bohužel si myslím, že by dopadnul jako většina jemu podobných, ať už našich, či zahraničních. Dospěl a nebyl by o něj zájem, nebylo by to už ono. Vlastně nejspíš už to tak bylo…a uchlastal by se…stejně😕
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sardullah z 25.12.2024, 11:45:24
Jo, jo, čertíka jsem zachytila, ten je super👍 Ukazovali ho různě, ale až tak dva-tři roky zpátky, jsem na tu pohádku konečně kouknula celou🙂 Je myslím dobrá, ale viděla jsem ji prostě jen jednou a ne asi úplně poctivě, tak mi zase něco z děje ušlo, abych ji posoudila jako celek. A zapomněla jsem na Jasněnku!😲 Tak to je další, co pro mě byla moc drámo a k srdci mi nějak nepřirostla. Než by i stačila, zasáhla mě nehoda Potměšila, bylo mi to strašně líto a nerada jsem na to pak koukala😢 A naopak z těch nových vtipných, co ráda koukám je Šíleně smutná a Jak se budí…👍
Nejhorší jsou mladí řidiči v silných autech, ti prostě pravidla nerespektují. Když jsme jezdili se psy, jezdil muž jak hlemýžď, stejně tak asi jezdí i lidi s dětičkama. Přiznám, že když někdy spěchám(nebo muž) taky nejedem předpisově, ale to právě radar v obci taky zkrotí😉
Jsem blbá, nevím kde se to řešilo, nemůžu to najít🙄 Létá nám na slepice dravec, nevím co to je, sama jsem ho neviděla (strejdovi jsem se přes mamku snažila vysvětlit, že káně to fakt není😏) sedne na velký ořech a čeká až slepice vylezou na dvorek. Samozřejmě před člověkem uletí, ale nikdo nebude v humně teď sedět😉 Létá i brzo ráno. Je to na pozemku babči. Všichni kolem, strejda vedle a sousedka v dalším humně, co mají taky puštěné slepice tam rozvěšeli plachty, košile…vloni to pomáhalo, pak v létě, jak se olistily stromy, tak byl klid. No teď to s ptákem nehne, nevadí mu to. Nikdo bohužel nemá psa. Víte o něčem, co by ho plašilo? Maketa kočky třeba, zrcátka(CD) nebo? Víc mě nenapadá.
Krom Anděl páně neznám ani jednu, takže jsem teprve konzerva. Anděl byl vyjímka, jinak ty nové od roku nevím kterého, mě prostě nebavily a ani herci to pro mě nenapravili. Mě nikdy ani nechytla Princ a Večernice…nemusím ji vidět. Vlastně to odrážímou osobnost: nemusím ta dramata, mám ráda i pohádky vtipné, jako třeba S čerty nejsou žerty, Sůl nad zlato, i v klasikách jako Pyšná a Lada, Popelka… byly vtípky👍 Nějak mě minuly Princezny ze mlejna a spol, asi se vysílaly v době, kdy jsem nějak nekoukala.
Nechci se tu na Vánoce zapojovat do hádek, jen k té poznámce o radarech, co dříve být nemusely…no nemusely, protože kdyby jelo auto 120, tak by se nejspíš rozsypalo😉 Jezdili jsme v 90tkách po dálnici do Prahy žigulem a při 130, u toho málem povyskakovaly šroubky😏
Kupodivu, jak jsem se šííleně nažrala, tak mi ani nebylo blbě…prostě vyjímečně mi to sedlo🙂 Mamce se letos večeře obvzlášť povedla, ona jinak ráda přesoluje👍 Fakt jsem si moc pochutnala(a ona frflala, že je to málo slané😉) My kapra přes rok nejíme. Ne, že by sme nemohli, však teď už se koupí všechno, ale to prostě není ono. Vím, že hodně z vás má řízky, ale nikdy to nepochopím, prostě blbý řízek na Vánoce?!😲 Vždyť ho jíme x krát ročně, už to není ani vzácné jídlo, jako když jsme byli malí.
Pohádka…musím se na ni když tak podívat v klidu. Za jedno s mamkou kecáme a za druhé ji musím mít do sluchátek, abych slyšela, o čem mluví. Teď byla sice puštěná, ale koukala jsem jen na obrázky, občas zachytila něco v ději. Takže neposoudím, jen jsem četla recenze, jak lidi nadávali a to hodně. Před touto šla ta loňská? Ta se mi líbila, měly jsme to právě puštěné, aby sme novou neprošvihnuly, tak jsem trochu koukala.
Stelli, vidíš toho pecivála? Naše kočky stromek nezajímá, teda jako úkryt, že pod ním rády leží, většinou teda jen Viktín. Včera jak ležel a zjistil, že je nad ním vločka, tak si ji stáhnul, kousnul, zjistil, že nic moc a tím to skončilo😛 Oni nešpárají, nemají vůbec tendence na něco lozit, jak jsou těžcí😉 Ani nemáme kočičí strom, kdyby chtěli můžou šplhat ve zahradě, ale dělali to jen, když byli mladí.
Obávám se, že pupky sme stihnuli už před Vánocema😜 Holky teda ste krasomily👍Krásná fotka👍 Jen jsi měla dát čepičku i kobče😉 A ještě stromeček letošní🙂
Hlásím, že po dvou dnech do toho rýpání a vyvařování součástek v octu, konečně přestal protékat záchod😏 tak i vám všem přeju klidné a jen šťastné a veselé Vánoce❄️
Bobi…tak to si budeš užívat daleko líp, než já ten úklid🙄 Se máš teda!👍 A ne, že tě dotáhnou ožralou jak sviňu!🤪🤪🤪 aby jsi ty Vánoce neproblila🤮😛
Holky, Bobči už jsem to psala, teda mysím, že to bylo Bobči😏 ale pro obě ještě jednou: cokoliv se nebude hodit, tím právě myslím Niki i ty náušnice, vůbec nevím, jestli by jsi si něco takového dala do ucha…prostě se nebude hodit, pošlete dál, udělá radost třeba někomu jinému, kamarádce atd. Já bych se ani trochu nezlobila, páč to dělám taky tak😉 (náušničky jsou snad stříbrné) Bobi papučky máš ke compu, nebo telce, aby tě nezáblo😉 A se mi teda fakt ulevilo, že vám to přišlo, všichni mi tvrdili, že určitě nepřijde🙄 Ta slanina mě mrzela, ale co už😕 Mamka zase v sobotu nekoupila bůček, co vždycky kupuje pro příbuzné na pohoštění na Štěpána, že by to bylo ještě brzo. Jsem jí říkala, jen aby ještě dneska byl. A co myslíte? No nebyl!😏 Jéžíš, ta nadávala😛