Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 21.12.2025, 08:23:09
Děvčata,moc děkuji za podporu aspoň takhle…vy víte,že sem chodím,že jste tu jako moje rodina…🙏Na operaci jdu 27.1.(prý to můžou i posunout,což by bylo špatné)Bolesti se dají zvládnout,jak jsem psala,jsou dny dobré,a horší..…Mám domluvenou LDN-ku v sanatoriu v Pasece,jak jsem byla na rehabkách..jen musí poslat žádost zkraje ledna PL..Tam se budu hojit,a hned,jak to bude možné,budu jezdit výtahem dolů na procerury a cvičení…Plynule tam přejdu na rehabilitace…Lázně žádat nebudu,nejsem ten typ..takže se budu co nejvíc snažit tam…
ahoj děvčata..nevylézá někde u vás sluníčko???..že byste mi mohly kousek poslat☀️?..já už mám plné zuby té mlhy a tmy..Svítím sice stromečkem,svícnem za oknem-celé dny..sem tam svíčička…lampička..Dnes dopálím advenťák,Ven nechodím,ale často větrám a vyháním bacily venATB mám ještě do štědrého dne..ucho mám zalehlé pořád…celý den sleduju hodiny,kdy si mám co brát,nebo kapat 5x do očí..přijdu si jak feťák..No musím vydržet🙏To byl jen takový postesk😟Hezký pošmourný den..
uznvám,že moje série nebyla tentokrát až tak vtipná-neprobírala jsem to až tak…ale co má Turek společného v veselým okénkem?.Vy jste čím dál trapnější…
Aha, já kolikrát ani nekoukám koho lajkuju jen jestli se mi článek, odkaz a nebo psané slovo líbí.
Dájo,klidně lajkuj,co se ti líbí…tebe se to netýká🙏…To my,co jsme ho zažily kdysi….nechápu,proč to ten člověk dělá..mění i několikrát za den identity,oslovuje se “my”…že by to byla siamská dvoj-trojčata?🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 18.12.2025, 19:20:31
Jéé..budu se těšit…jen předem zavolej,ještě jsem asi nakažlivá-nevím..Sem tam zakašlu,pčiknu..ale nic se zatím neuvolnilo…To ušní nechávám na pondělí..pokud se dovolám dneska,domluvím se,jestli mám dojít dnes...čekám,že to ATB ještě zabere..Ale předpokládám,že to bude až po svátkách,že?.To bych měla být už lepší..🤗
Raduš-došel balíček..Tyjo,no nádhera🤗..nebudu brblat,jen teda MÓÓC poděkuju…by to nemělo smysl,že??? I to Tofifé…a sýry miluju🤭…to bylo teda navíc..Přívěšek na Peugota jsem si přála..ten mi nikdo nevyloupne..A ten náramek určitě nebyl za130 z ocele..žejo??..moc se mi to líbí..Jsem to nevydržela až pod stromečkem…🙏
Já přemýšlím nad ušním..cpu do sebe kdeco--včera jsem si šplíchala do nosu Vincentku..80.-sprej a 40,- vincentka na kloktání…a pořád nic..týden mít zalehlé ucho??nesmrkám,pořád huhňám..nekašlu..po neděli můžou mít dovču…ATB nezabírají-ty oční ano….