Dafi-aspoň malá pauza v práci🤗
Dafi-aspoň malá pauza v práci🤗
došla jsem až nakonec recenze-jsem kecala s Jaruš🤭..tak sem dám ještě autentickou atmosféru koncertu..
fanynka na AC/DC včera v Praze…60000 lidí..Vnuka jsem nenašla🤭
Novinka…🤭
tohle mi přišlo..neznám..🎵
Bobca:Jak tak čtu…znám chlapi obojetné..a znám taky-před 2 lety jsem byla na horách,byl to chlap…a teď,během 2 let je z něho ženská už i prý se vším všudy..a má snad kolem 40..
jeden můj spolužák vždycky říkal,že kdyby mu domů přišlo jeho děcko s tím,že je homosexuál,že by ho na místě zabil..pak si představte jeho děcko,že by za ním mělo přijít s tímhle problémem..To bych se radši zabila sama..nebo holt s tím tajemstvím musím žít,aby můj zabedněný otec nevěděl…naštěstí se mu syn i dcera asi vyvedly,mají rodiny…Ale ten strach!!..Já prožila manželství bez lásky..Pak jsem se zamilovala v 50
Jsem to vlastně nedopsala a může to vyznít,že jsem se v 50 zamilovala do ženské..Prdlajs🤭..do vojáka z povolání-a spolužáka z učňáku..Holky tady ví,jak jsem pak dopadla..Ale jen k tomu,že láska kvete v každém věku,a nezáleží na pohlaví…říká se,že když se stará ženská zamiluje,tak je to,jako když hoří stodola…a je to pravda!👍 O to víc po rozchodu to bolí..2 roky jsem s ním byla,(teda jezdila za ním 60km,mezi směnama na benzince..ale byl prchlivý-skopal psa-vlčáka,který mě poslechl na slovo a ho né-před ním zalézal pod boudu-
Ale jsem tolerantní ke všem vztahům,a dokážu pochopit i to,že na dědině třeba to ten konkrétní člověk musel tutlat..Holka,o které se vědělo,že je opačná,se musela vdát,měli grunt,ona dřela jak Bulhar,jezdila traktorem,ale staří by nesnesli,že by to mohlo být jinak..měli myslím 2 děti..A asi 3 lidi,co si pamatuju v dědině,žijí sami…ale ví se TO o nich..nenašli si partnery,se kterými by žili..Prostě staré myšlení..
Jinak v úterý mě zaveze do Karviné vnuk-domluvil si to v práci,aspoň nemusí jet Zdenka pro mě 110 km,pak tam ode mě 150,zpátky se mnou 150 a domů 110..Ale jela by,a to se cení!!❤️🌼..je to Kámoška s velkým "K"..Známe se s malou přestávkou 50 let..Jsme spolu byly v Kostelci n.Orlicí na SZTŠ-nástavbě po učňáku..
Jak tak čtu…znám chlapi obojetné..a znám taky-před 2 lety jsem byla na horách,byl to chlap…a teď,během 2 let je z něho ženská už i prý se vším všudy..a má snad kolem 40..
jeden můj spolužák vždycky říkal,že kdyby mu domů přišlo jeho děcko s tím,že je homosexuál,že by ho na místě zabil..pak si představte jeho děcko,že by za ním mělo přijít s tímhle problémem..To bych se radši zabila sama..nebo holt s tím tajemstvím musím žít,aby můj zabedněný otec nevěděl…naštěstí se mu syn i dcera asi vyvedly,mají rodiny…Ale ten strach!!..Já prožila manželství bez lásky..Pak jsem se zamilovala v 50
proč ženské s chlapama ve vztazích nekomunikují?
Protože chlapi jsou z Marzu a ženy z Venuše?🤭..Ve většině případů to i třba nejde.Myslím,že je to hodně z rodiny..u nás se nediskutovalo vůbec o ničem..naši byli celé dny v práci..táta s mámou nemluvil imrvére--pískal na ni od stodoly jak na psa…na stáří pochytil od souseda slovník,kterým častoval on svou ženu..A to ještě v takovém podání,jako “kyrva” a lítal po chodbě a řval..Soused to samozřejmě vyslovoval ve správném tvaru..ale tata byl volyňák(nic proti ničemu,ale různá slova třeba říkal jinak)..Takže já se nechala ovlivnit chlapem,který se mnou taky nemluvil a manipuloval se mnou..a ON byl přece NĚKDO-aspoň jeho otec byl v dědině někdo…Tam se taky nic neřešilo..tam se jen dělalo,a držela se huba..Tak jsem žila dětma,a s tchýní..ON mě každé ráno použil a šel do práce s dobrou náladou..Chlapi to vždycky poznali,když “nebylo”..to mi říkali..Ale to odbočuju..
lesnizinka:Ano Buggyro, chlapi májí taky přechod, nemluvilo se o tom, to by je přece hrozně degradovalo😉ale už je to dokázané, že se to děje i jim. Proto ta druhá míza ,,já přece nemůžu být už starý dědek" s těma 20letýma slečnama😏Ale ne, sexuální preference to nepřenastaví jen, jak píšete, to potlačované už bouchne. A ano, děje se to i u žen, viz Jitka Smutná(herečka) Letím cvičit😉
ano,my máme menopauzu a oni andropauzu..V Olomouci jsem se setkala se spoustou párů chlapů..Viz výměna manželek z Chomoutova..Mladý (24let)šel dělat manželku ke 3 dětem,postaral se bezvadně i o mimino..Starší (kolem 40)učil novou“manželku” hygieně..Znám je,byla jsem u nich,krásný byt,ufoukaný…Bezva kluci…Sice to později prý nevyšlo(už je to dost let)..Byla jsem na akci,a tam bylo těch párů 5..bezva kluci..
Buggyra:Normoš bych se zeptala na možnost nechat se do té Karviné odvézt sanitkou. Však to vypadá, že ani před ani po operaci nebudeš schopná samostatného přesunu.
Tak to bych vytelefonovala být tebou jako první.
dnes jsem poslala mejl tomu primářovi…tak budu čekat na odpověď..A ještě jedna věc holky..neříká se,že operace v létě-že se to blbě hojí?..Jen jsem to asi někde dávno slyšela..
jdu číst dál…
lesnizinka:Nespíš s ním😉No aleeee, od kamarádky jsi teď asi slyšela i podrobnosti…fakt normání sex? Myslím ne takový ten: a jooo, je středa😏Myslím, jestli jsi tam i jako nezávislý pozorovatel ještě viděla nějakou vášeň, přitažlivost mezi nima. A vlastně…mají děti?🤔
Raduš-vem si Musila..14 let žil v manželství,2 dcery..Nakonec to vzala i ta manželka,a jsou i dál vpohodě..Kdysi se to vlastně tutlalo,chlapi žili a trpěli se ženskou bez lásky v manželství zkrz děti..A taky možná na to přišel až nedávno,když ho třeba ten druhý něčím zaujal a on se zamiloval…A vem si tu odvahu s tím vylézt ven?🙏
používaná v geodézii (360°=400g)
Já pochopila že těch 400g je 400 gramů!! proto jsem se ptala,co tím zvážím..tak pardon🤗
Buggyra:Normoš bych se zeptala na možnost nechat se do té Karviné odvézt sanitkou. Však to vypadá, že ani před ani po operaci nebudeš schopná samostatného přesunu.
Tak to bych vytelefonovala být tebou jako první.
to neklapne,bo sanitu mám zjištěnou,nárok přes doktora AŽ po operaci..ale na to bych se právě tam poptala..Nazpátek po operaci na 100% mě odvezou na nějaké rehabky..což bych tam už prezentovala,že žádanku mám..a Darkov je tam blízko..Já bych radši tady,ale nebudu si vymýšlet..V tomto vidím právě tu obrovskou nejistotu,co bude dřív…A KDE..musím zase čekat..ale tu Karvinou asi nebudu rušit,a tam se dovím víc…řeknu jim popravdě,jak to mám v Olomouci,že jenom proto,že nejsou lidi,mě vemou až bůhví kdy!! A s tadyma mě ponesou na zádech ze schodů,až tu zůstanu ležet…
ano šaškárny..
Reni,teď bych tam jela na konzultaci..a kdyby mi dali třeba termín operace-plácnu třeba do měsíce-což si fandím..Tak já bych tam musela ještě 3 dny před tím jet na anesteziologii na schválení anestezie a pak teprve na operaci(to byly kolena,ale tady to tak chodí(Jaruš musí ještě před "totálkou na gyndu,k zubaři,na plicní-to jsem byla teda taky)..No a pak na to vlastní operaci,a pak říkal doktor,že na každou kontrolu bych jezdila tam…takže to mě vytočilo,že napřed mi to doporučuje a pak rozmlouvá..Teď se to teda nabízí,zajet tam jednou a poptat se na to pořádně,to by asi Zdenka mě tam zavezla..No a pak podle toho jít do Ol.toho 4.
Co se týče rehabek..Ano Buggyro,čekám..může to přijít jak blest z čistého nebe,že mám nastoupit..Ty 2 alternativy Darkov a Slatinice jsou ,kdyby nebylo místo v Pasece..Teď jsem na tom zrovna tak bídně,že nevím,jestli přijmout ty rehabky-nevím,za jak dlouho se ozvou,to je právě na pytel..Na co mám dřív čekat..Reh.odmítnout nesmím..takže tam musím..může to být klidně až za měsíc,co já vím?Se musí uvolnit místo..Momentálně mám ta záda fakt jaksi zaseklá..
Nejlepší by bylo,kdybych si vzala věci do Karviné,že by to bylo rychlé?čemuž nevěřím,ale chtěla bych slyšet,že tam potom nebudu muset jezdit..Jsem z toho fakt už na palici,zase to odložili,což mi zhatilo plány dřívější domluvy v Ol-před Karvinou..Silně přemýšlím,že se fakt nechám jednou odvézt na urgent..
Babo raď..
rapotačka:https://www.youtube.com/shorts/ctaAvfrirBw
BONNIE
... https://www.youtube.com/watch?v=bEOl38y8Nj8&list=RDbEOl38y8Nj8&start_radio=1&ab_channel=BonnieTyler
a za mě musím Rapoťačce napsat,že jsem hodinu strávila nad dalšíma videama potom🤭🙏Nezkoumala jsem,jestli to byla Bonnie,myslím,že to byl nahraný klip na její melodii,ale povedený…
můžu poprosit fotečku v celé jeho kráse?🙏 děkuji
Lupus4:úhloměr v grádech, naprosto běžná úhlová jednotka používaná v geodézii (360°=400g)
výhoda daleko přesnějšího měření 🤣
a odkdy má pravý úhel 100 stupňů a otevřený(teda rovina) 200?..a co,a jak tímto úhloměrem jako zvážím? vysvětlete mi to,když je to takové běžné?..tohle jsme se ve škole neučili…hm?a zajímá mě to…
Dnes jdu na 14,45 na pedikůru,jsem našla tady kousek..no,kousek-jak se to veme..ale říkám si,že bych jednou si nechala pěkně ostříhat a nalakovat nehty..Bude se chodit naboso,mám jeden nehet na palci po úrazu takový divný..A asi 3 roky mi je u Zdenky nalakovala její vnučka,takovým starorůžovým lakem.a líbilo se mi to..Byla jsem párkrát tady vedle,asi 15 metrů u ťamanky,když jsem byla s kolenama…ale neviděla jsem tam žádné desinfekční věci..Tak jsem chvíli sama si stříhala,jak mi to kolena dovolila..A stejně,mám paty jak miminko prdelku,takže dám majlant jen za stříhání..co už.Rušit to nemůžu,paní byla ochotná mě tam vsunout,abych byla do pátku,že pojedu do toho Olmika…
To jsem myslím nepsala..po poradě s doktorem mi řekl,že musím jít na tu konzultaci do Ol.,a všechno jim tam říct,a třeba mi posunou termín…Že kdyby do té Karviné,tak pak budu muset jezdit pořád tam..na kontroly,a napřed k anesteziologovi,a tak,Takže 3x tam, než mě vemou..To nedám..Napřed,že si mám obvolat jiné,ale pak je problém..Jak jsem se rychle nadchla,tak jsem se rychle odchla🙂Takže termín uvolním,ať tam můžou dát někoho jiného..No a voalal dnes z Olmika,že doktor tam nebude,tak a ž příští pátek..Na rehabky mi tak přišel papír,musím nastoupit nejpozději do 16.9. a mám tam i Darkov a Slatinice,kdyby Paseka neměla volno…
Jo a s deštěm?..taky fučelo,listí po ulici jako v listopadu..nevím odkud,ale nespadla ani kapka
Sardulah-přesně tak..nikdy člověk neví,co ho postihne…a ještě že jsem si mohla vypůjčit ten vozík….a že mám jeden pokoj..Do koupelny ten práh přejedu a na chodbu taky zkrz prádlo..Jen ty schody..Jsem po včerejšku uchozená..Byly jsme s Jaruš na obídku nakonec U kulhavé kozy-až přes náměstí(než jsme se rozkývaly,tak v bufetech už nic moc neměli..)Pak na horkých malinách U Mozarta..Ráno mi donesla nákup!!Já na ni,že jsem chtěla jen něco na snídani..Tak ta byla královská🤗Sama kolena v háji,půjde v srpnu na operaci-totálku a tady do schodů se táhne s tak těžkým nákupem..A až od Hrušky asi 250 metrů-..Je hodně houževnatá,ochotná,strašně hodná ženská..Umyla mi okna-i vevnitř,že to není pěkné,když se to nerozdělá..Uklidila pod jiřičkama hromádku..jedna nám málem vletěla dovnitř…Nakoupila si šaty,sandály,tenisky s motýlkama,a vrátila se pro šaty s těma samýma motýlkama🤭Jela v 5 domů zase s plnou taškou,ale aspoň lehčí…
Raduš,tak to jsem ráda,že se to vydařilo,naskočila mi husina,jak jsem to četla,ten aplaus-si dovedu představit..Tom musel být naměkko…a šťastný,že se to vyvedlo..👌