ano,přesně tak…za chvíli nebudem vědět,co je skutečné,a co “pohádka”..Naštěstí je to dost poznat,ale přišel mi mejl,kde se mělo poznat na fotkách,co je co,a bylo to hodně těžké…Videa jsou lehčí poznat..pohyby,gesta…
Klus se mi líbil,když úplně začínal,jako písničkář.…Myslím první písnička"Marie" a jí podobné písničky byly bezva..Líbí se mi i jak zpívá se svou ženou(ten klip)..a já nemusím,když zpěvák najednou začne být herec..U “Šípa” pronesl,že by si chtěl zahrát prince a oni ho vyslyšeli a hned dostal nabídku..Prosazuje i své názory na věci,o krerých -si myslím-nic moc neví..(situace v Sýrii a tam někde..) Nebo Lucku Vondráčkovou…mám ráda její písničky,ale co slyším,co hraje v Ulici za mrchu..je to samozřejmě její věc..
to jen tak..Jo,a Dara a její klip..je to nepřirozená postava..Ta AI je poznat na první pohled…Když nás krmí videama s umělýma koťatama a miminama,budiž..to stejně vypínám..je to poznat..a nebo.když se na pódiu ženská promění v koně??nebo páva,….a lidi to přeposílají…
U nás byl včera večer,i ráno chvíli problém s inernetem,sekala se i telka..mám Magentu…ale už je to dobré..Dnes poprvé mi dovezou oběd🙏..(100.-i s dovozem)musím vyčkávat v kolik,chci nainstalovat bezdrátový zvonek,aby mi mohl cinknout..sejdu si pro něj dolů..nechci ho honit do schodů,stačí dát k brance pod schodama…V pátek jsem měla čekat,že přijede pro kastrolky,ale jsem se omluvila,jela jsem poprvé k nové zubařce..sehnala jsem 3 km,ve vedlejší dědině🤗,,Tak mi vyšli vstříc,že mi dnes dovezou v jejich kastrolkách,zaplatím do konce října,dám mu klíče od vchodu.,kdyby byla optika zavřená…Takže nemusím vařit!!hurá!
Nerozumím. U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte. Tady je pěkná hudba, pěkný hlasy, bezvadnej text. To za tamtoho režimu satira nevadila a teď a tady vadí a je přitom povedená, každý slovo pravda, není sprostá, agresívní.
U nádherných písniček text neřešíte, nevnímáte
Právě,že já vnímám..a to hodně🎶…Prostě to tak mám..nic ale proti Vám!!🙏Viz výše..vysvětlení..
Jé já to blbě zase a obvykle napsala, já myslela vulgární to moje slovíčko ř… . Písničku určitě nechat jen můj komentář možná vulgární. Já to tak nevidím, ale někoho slovíčko může nadzvednout.
Dajo,to není o řiti🤭vůbec NE !…Není to ani nic proti tobě,nebo Rapoťačce🙏..jen jsem chtěla vyjádřit pouze svůj postoj k těmto textům…nefandím jim(já texty hodně poslouchám)..i jiným klipům,co si dělají srandu a zesměšňují politiky-(ať jsou jací jsou)..nebo kohokoli niného..ANO,hlas a písnička-melodie jako taková se mi líbila..doposlouchala jsem ji…jen posílejte dál,co se vám líbí..jasný?🌷🍀
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 05.10.2025, 10:53:47
náhodou dobré cvičení…Momentálně asi nesmím,nesmím ani cvičit “esíčka”…Kdybych viděla dřív,bych se zeptala fizioterapeutky..Kdysi jsme cvičili na zádech,roztažené ruce ,a opačnou nohou se dotýkat dlaně naproti…to je taky dobrý cvik na protažení..Teď ráno dám pár cviků,spíš nohama,zvedat zadek a dechové..
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 04.10.2025, 18:14:12
Raduš,vybočený palec měla Zdenka-a to hodně,to vím,jak vypadá..byla s ním na operaci..ale tohle je artróza malých kloubů..mám bambulky i na rukou u prvního kloubu..Na to beru meloxicam už moře let,a na cvakací prsty na rukách..Nenarovnám je ani do rovna,a ráno je mám úplně zohnuté..a o tom palci na noze(na druhé to mívám menší)mi říkal,že v jednom případě se dá hýbat a v druhém né,ale nevím který je který..Už dýl mám klid…Dna to asi nebude..to prý bolí celkově od kotníku.??nevím..
A vemeno? to tam jaksi nevidím..🤭Já to brala zboku,aby bylo vidět to zvětšení..normálně to teď nemám..jen ten palec jak bambulu..
zajímavé čtení…já to hakhle nijak nevnímala..prostě se mi písnička líbí,nebo nelíbí(což je málokdy-třeba parodie na “nalej ruma”),a třeba na Pokodry jsme pařili se všema dětma na domácích pařbách doma i na zahradě..a mě přímo přiřkli “máma má rýmu”-to bylo o mě..
Vyfotila jsem to..Schválně takhle zohnuté,bo tam tu bouli nahoře zrovna nemám..Mám ji tam někdy normálně,když mám palec natažený..a bolí,že někdy nemůžu chodit..Palec mívám jak bambuli..jednou jsem zakopla,a musela jsem n apohotovost,a tm mi ukazoval ten úzký proužek kosti uprostřed hrbolatého útvaru…vzhledem jako nádor..a to prý je ta artróza..napsal mi ten sprej,jednou šplíchnout,vetřít..dělala jsem to asi 2-3 dny..a bylo po bolesti..Pomohl mi i,když mě bolelo koleno..jednou,vetřít pořádně..a bylo po bolesti..fakt..ale nikdy jsem neslyšela to slovo halux…Nabízel mi i operaci-časem,že se to dá spravit,ale žebuď nebudu hýbat palcem,jako takovýnmnebo zpevní kloub ten horní..ale zatím mám už dýl klid..
Já třeba vbočený palec nemám, ale mám tu kost zvětšenou do všech stran, nejen výstupek do strany. Vždycky jsem si myslela, že mám spíš vysoký nárt, když se mně tak blbě obouvají boty a nebo mě tlačí shora. Ale ortoped řekl jasně, že halux.
tu bambuli na palci,jak se připojuje k nártu mám taky už dýl..a ortoped mi ukazoval snímek kosti obalené ze všech stran tou artrózou..sem tam bolí,šplíchnu Pronto-flexem a mám na dlouho klid..
a za našeho mládí byl ještě Udo Jürgens,žejo,v těch hudebních.."ein kessel buntes"snad jediný německý zpěvák..Omegu jsem bráchovi dovězla z německa,ale to snad byli rakušani?mě bylo 17,už si to moc nepamatuju..Jeli jsme nejlepší učni ze zemědělek z kraje..byli jsme ubytovaní ve “stad hotelu”v Berlíně,myslím kolem 30 patra?byly tam 2 výtahy,jeden zastavoval až od 20 patra..Pro nás to byl zážitek!!..Pak Roztok a Warnemünde…
Včera, když jsem šla odpoledne pro herky, že je zavřu, tak malá olizovala zelenou hlínu a velká louskala, co taky jinýho, že jo ? Celou cestu domů, když jsem jí vedla, tak to drtila v hubě, jak Marfuša, s naprosto triumfálním výrazem, že když já jí škrtím na seně, tak vona mi na to dlabe, najde si sama že jo…Já myslela, že jí tu kušnu vzteky urazím. Co má člověk s tímhle matriálem dělat, že jo? Pořídím si neonky a bude mi dobře😄!
tak to jsem se pěkně pobavila🤭🤗po ránu dobrý start…