tak tahle je taky moje srdcovka…jsem ji zpívávala kdysi na besídkách…když si na to vzpomenu..🤭..
tak tahle je taky moje srdcovka…jsem ji zpívávala kdysi na besídkách…když si na to vzpomenu..🤭..
kometa:No, couvá rozhodně líp než já.😀
couvat s dvoukolákem je o mnoho těžší než třeba s vlečkou..To jsem zvládala kdysi v 18 nacouvat do kravína s futrem a jezdila jsem s babama nahoře,a ony shazovaly zelené do koryt..To bývala mechanizace🤭…Dnes člověk myslí na to,kdyby mi některá spadla do toho koryta z výšky…Ale osel je šikovný..👍
a ještě jednu…
zkusila jsem ji sem dát znova.
rapotačka:Ano. Bylo tam asi 5 písniček. (vem to čert)
no je to škoda..😟taky nechápu,že “video již není k dispozici”,když je to třeba jen 2 dny,co jsem tu nebyla..Ale hned jsem si ji vybavila…teda tu jednu..
video mi nejde už přehrát..ale mám ji ve svém výběru..tuším ,že je to “proč žiješ rád”..nebo tak nějak..že?Má nádherný hlas..a ty výšky…🎶
kometa:jsem si to pěkně užila ten rachot
To já v tunelu klidně usnu. Jakmile se dostanu do horizontální polohy…
Gratuluji k nálezu. Že se nezhoršil.
teda usnout v tunelu😲..jako-vydržet se to dá,ale ty asi umíš “vypínat”mozek hm?to není možné🤭
Nález..je tam stejně 29 kuliček,jak bylo,a ostatnímu moc nerozumím.to bylo jen kontrolní vyšetření po 6 letech..Zítra jedu na to EEG..
dnes u nás skoro celou noc chrstalo..ale jako že hódně..Bubnovalo to do střechy..jsem nechala otevřené dveře na hůru,tak jsem to tu měla z obou stran..
Včera jsem byla na té MR mozku..sluchátka se nevešly do toho “chlívečku” na hlavu,špunty v uších nedržely..tak jsem si to pěkně užila ten rachot..počet “kuliček”se nezměnil,tak je to asi dobré🙂
Mně(je to dobře?) to vysvětloval doktor,že suché teplo je lepší nahřívání..které trvá dýl,že to tělo tak nezchládne rychle,jak když vylezete z vody..Ale mokré-já se nahřívala vždycky ve vaně horké vody-není dobré,že ty svaly se rozehřejí a jak vylezete,tak zchládnou z té vody brzo dostudena..přesně jak to není dobré s tou šálou…,když se člověk zpotí a nechá to na průvanu oschnout..Mě tak začly záda..zpotila jsem se překládáním palet,sedla si na obrubník..teplej vítr vál..a už jsem se nezvedla..A to jsem nikdy nevěřila na průvan..mívala jsem ho ráda..
a vím,že nesmím vířivku a nesmím-nevím proč-na páteř pít perlivou vodu…
no bezva nápad👌…vypadá to jak drahé kýble z Baumaxu🤭..ale to byl účel-né?
Dnes u nás 20 stupňů,celkem zima…zamračeno,vypadá to na pršení..Raduš se ráchá v termálech..ta se má🙏
Já bych řekla molice..uvidíme,co na to Raduš..pokud je to lepkavé,tak i mšice…
teda Buggyro..úplný román..Pěkně popsaný..👍..Já když vidím ta videa,když ta kolobka chytla v obýváku…Nebo el-kolo v garáži..no nevím..Ještěže už takové vymoženosti jdou kolem mě..Já budu ráda,pokud mi dcera vrátí mého “Pažouta” jezdícího,až budu redy..…měnit už nic nebudu…
Jinak hlásím,že prášky a Citalec asi zabírají..je mi lépe..Už jsem včera jakž takž chodila po pokoji ,i jsem Sarah mohla uvařit kafe bez vozíku🤗
kometa:navíc čekat někde hodinu na nabíječce v nějakých hicech s koněm na korbě, tak to můžu dojet na ty závody rovnou na tom koni
😄
dobrý fór…🙂
Já měla vždycky strach ze psů..v mládí mě pokousali 2x psi..jezevčík a nějaká větší “směska”..tak jsem jim nevěřila..A myslím,že to na mě bylo i poznat,chodila jsem kolem nich obloukem..Takže,já bych byla zastáncem těch košíků..Nevím,kdy se stal ten"zlom",kdy jsem je začla mít ráda..asi jak máma měla Akita Inu a já se nastěhovala k ní…Pak jsem jezdila do Kamenné a tam byl Čenda..toho jsem si zamilovala..a pak jsem ho hlídávala a pak i v Olomouci tu Čuvačku a Pekinézky…Takže teď mi pes bez košíku nevadí,ale dokážu pochopit lidi,kteří s tím mají problém.Dokonce na ulici nehledím po chlapech,ale jejich psech🐕🤭
kometa:To je pro mě!
ano,chtěla jsem dát ještě jednu a tam napsat,že jsou pro tebe,protože vím,že máš ráda ty hluboké hlasy👍..já taky…Jenže jsem se pak zakecala s Jaruš a pak pracovala a nechala to běžet dál a dál..různé žánry…někdy příštěě..
tady sousedi řežou denně a nějaké špalky,čico,pila dlóóuho naříká..nebo trámy....a včera večer začli bouchat zase do čehosi před 8..oni začínají žít,až já ulehám…
Dneska jsem byla pilná.jsem to tu trochu poliskala😊..čekám zítra odpol.vládní návštěvu🤭..jestli to vyjde Sarah,tak se scuknem na náměstí,nebo ji vtáhnu k sobě…🙂Raduš hlásím..můžeš se přidat🙏
a ještě jednu…dneska jsou Home Free na pořadu dne🤗
poslouchejte ty basy…
kometa:nejprve Yoda tento týden…
Na čtvrté fotce vypadá konečně jako symbol elegance. A tou pátou a devátou to dokonale zazdil.🙂
lépe bych to nenapsala🤭ta jeho “tlamka si žije vlastním životem”..to se nedá ovlivnit🤗..jinak opět nádherná příroda…
u nás pršelo už včera odpolko..a dnes od rána střídavě zahradnický a chrstan..je černo..a myslím,že mi to dnes pomohlo k bolestem,že se mi hodně těžko vstávalo z postele…
co se týče kontroly znamének,chtělo by to zase zkontrolovat,ale zatím není jaksi příležitost se tam dostat..Nechala jsem si vypálit nedávno ,před tím,než jsem začla se zádama-ty “šulky”,a to mi dělala sestra..