já ji určitě nemám,..Jani-sesumírujuti ten začátek…já jsem si připadala,že si vymýšlím,mám i v papírech,že jsem “ještě 10.4. byla na ambulanci neurologa bez oslabení ..blablabla..Ano,už to bylo lepší,když jsem došla..než se mnou na lehátku pocvičil,nemohla jsem se už narovnat na příkaz,že "postavte se a otočte hlavu doleva..” Jsem se už vůbec nepostavila!!.Srážely mě ty ústřely do kolen…Otočil se a šel ke stolu..Nechal mě takhle odjet autem domů-bez opichu..jsem lezla po 4 do schodů..To byl čtvrtek..v pátek u PL,a v nedeli jsem byla na urgentu na injekci..bez efektu,a až v pondělí jsem si zavolala rychlou na urgent do Ol.do FN…a tam,po 5 hodinách sezení na kolečkové židli a následných báglů hozených na klín na křesle v sanitce..bolest jak blázen..to mě poškodilo ještě víc..a opilec s 3,5promile chrápal vedle na lůžku,kde jsem mohla ležet já…To je naše zdravotnictví..jemu se dělalo hned CT atd atd..
Pobyt v nemocnici byl pro mě velké zklamání..Přitom já bych udělala všechno,abych začla chodit…Netušila jsem,že tam se POUZE utišuje bolest..…I doktor na neurochirurgii mi jen sdělil termín operace,vlastně podle snímku z rezonance…za 8 měsíců-na mě se ani nepodíval...asi to tam tak chodí..A domů mě poslali s baterií antidepresiv..Naučila jsem se tam,že nesmím nikde říct,že jsem kdysi byla na psychiatrii..z jakýchkoli jiných důvodů-to je nezajímá,že to bylo v 2017a z úplně jiných důvodů..veze se to s člověkem,hlavně proti němu..prostě nejsem normální,když jsem byla na 32C…