Aktuálně: 2 304 inzerátů289 474 diskuzních příspěvků20 880 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 08.07.2025, 16:54:07 xxx.xxx.20.192

tady teda “crnká do rýny” celé odpoledne..Slyším to za oknem..Přišla mi z Bonprixu podprda,ale v dešti nikam nepůjdu…Mívají akce bez poštovného,tak toho využívám..Za 299 a bezva sedí..uvítala bych i jinou barvu..už mám 3.

Bobca
Bobca 08.07.2025, 10:01:12 xxx.xxx.20.192

Dája je navíc opálená🤗..opravdu jak mladice..Já mám stařecké fleky,aniž bych se opalovala..prostě mi vyskáčou na lýtkách a pažích,když jdu ven s krátkým..Dája má asi dobré předky🥰fakt to vypadá po totálce úplně úžasně..

Ten polštářek je dobrý s tou gumičkou-ten jsem nikde neviděla..ale mi fakt stačí ten bez..někdy,bych řekla,podle toho že mě bolí strašně rameno,že jsem se za celou noc neotočila..probudím se tak,jak jsem zalehla..

jinak u nás prská skoro od rána,teď je tam takový pěkný zahradnický…🌨️

Bobca
Bobca 07.07.2025, 13:42:21 xxx.xxx.20.192

a sakriš,zas ta myší voda vedle,že?.. ale věřím,že ty si poradíš👍👌💪

Bobca
Bobca 07.07.2025, 13:33:12 xxx.xxx.20.192
kometa:

já se furt melu, převaluju.

To já taky, ale polštářek neztrácím. A je lepší než peřina, protože drží tvar.

ano,úplně vpohodě..nohy-stehna jsou v rovině..otáčím se přes záda,takže společně i s polštářkem..málokdy ho najdu ráno jinde…je to o zvyku..myslela jsme,že si nezvyknu,ale za pár dní jsem ho nevnímala..ta bolavá kolena byla horší-otlačená..A Dája psala,že s  gumičkou..teda nevím,asi si ji tam přidělala,nebo žeby zavařovačka?ale ta by asi tlačila…

To nasávání…asi jsem nedomyslela to hluboké podzemí….ale i starou deku bych zkusila..vytáhne se spousta vody,a ve dvou se to dobře ždíme…🤭

Bobca
Bobca 07.07.2025, 09:59:56 xxx.xxx.20.192

ten trojúhelník tu někde je,ale já se nechala zlákat tímhle..Ten nový,anatomický se mi trochu slehnul-laciný-2x placený..Tenhle zpočátku byl tvrdý,ale ty kuličky,co jsou uvnitř,cestují a přizpůsobují se ..a vlastně si nepřitlačuju ten chobot na tvář,tak se mi líp spí-nebudí mě to syčení…Dá se otáčet podle potřeby,,Zatím ho mám v polštářovém povlaku,ale musím vymyslet pak lepší-ušít…

Obrázek
Bobca
Bobca 07.07.2025, 09:47:00 xxx.xxx.20.192

tak to je příběh..asi fakt už měla hlad,tak si přišla🤭.To mě připomělo,když jsem hlídávala u Zdenky dvůr..první den po poklidu sedím pod pergolou,a po chodníku běží slepice-mladá..tak vstanu,jdu jí zahnat..našla jsem kudy,tak jsem zabednila díry…Druhý den sedím,a běží králík…to už bylo horší..zadělala jsem díru-jinou a nechala ho běhat..na to bych něměla s těma kolenama..Další rok..Z prvního patra..samozřejmě díry v pletivu byly zadrátované,ale..první den jsem ho chytla,druhý den byl zase venku..Opřel se o pletivo a vypadl i s miskou(bylo jich tam taky 6,tak jakýpak prostor)..Nalákala jsem ho na zrno pod kotcem(byl v druhé řadě odspodu) otevřu dvířka,ťafnu králíka za hřbet a šup ho nahoru🤗Jenže-mezitím se mi ta dvířka zavřela a já buch s králíkem do pletiva,,Samozřejmě se mi mi vysmekl a utekl.. Do třetice.. slipka v sousedovic- farářově zahradě..Tak tam bych teda nepřelezla..No přeletěla z kompostu-chytrá-měla tam nízko..Tak já těma hraběma do vějíře ji naháněla..já za králíkárnama šprajclá..Pak jsem jí musela udělat větší díru,kudyma by vlezla dom..a než jsem zas obešla tu trasu,už se tam chyslaly další slečny u té díry..zvědavé,se podívat k farářovi…No dobře to dopadlo,ale zažila jsem si tam spoustu krásných chvilek,včetně ztraceného kotěte..Těch kočičáků jsem si tam užila🐈Jo,holt letos nehlídám..Ale Henry Ford za mnou přišel tuhle,jak jsem se tam stavovala z té Karviné..

Bobca
Bobca 07.07.2025, 09:31:45 xxx.xxx.20.192

Bobi polštářek jsem zkoušela a bohužel🙄Já se s ním absolutně nevyspím a paradoxně mi to hrozně překáží…takže to prostě nejde..holt mě ta krční páteř bude bolet pořád..jsem si naivně koupila takový ten nástroj,co si dáš pod krk a křupne ti to..ani prd,nic mi nekřuplo 😂

Netuším,o jakém nástroji mluvíš,ale určitě bych si ten polštářek teda dala pod hlavu-nad rameno,jak ležíš naboku,abys měla tu páteř v rovině…a hlavu do toho důlku..nelež na břichu,uč se spát s ramenem pod sebou,a klině můžeš ty nohy mít pokrčené-koleno pod bradou…jde to..ale hlavu v rovině.teda páteř v rovině..Počkej..ten polštářek se dává mezi kolena..ty tím chceš ulevit krční páteři?? Vyfoť ten přístroj.zajímá mě..dík

Bobca
Bobca 07.07.2025, 09:24:21 xxx.xxx.20.192

teda Buggyro-smekám!!..asi takhle bych si to zorganizovala i já..Ještě bych zkusila do těch 10cm pak hadici ponořit po dně,nahoře nasála,aby to teklo samo..Na vytírání by zůstalo podstatně míň vody…Takhle jsme vypouštěli bazén,když jsme neměli čerpadlo..vytekl,ale podstatně za dlouho,ale vytekl..Zbytek lopatky,hrnky, kýble a hadr..to jo..ale v té nádrži by to mohlo taky fungovat.hm?

Bobca
Bobca 07.07.2025, 07:33:03 xxx.xxx.20.192

U nás večer kolem 9 pěkná bouřka👍-Raduš,vidělas? Jsem na tebe myslela!!lilo fest asi hodinu..Teď je 18 venku..Sousedi večer byli všichni venku-nejvíc po 8 hodině mají pilno-kravál..Ale že by si posbírali plné šňůry suchého prádla?to né..oni to fakt mají jako folklór..Znovu pěkně vymáchat..Ale fajn,že se ochladilo..

Niki-co polštářek?už jsi ho vyzkoušela?

Bobca
Bobca 06.07.2025, 06:31:38 xxx.xxx.20.192

tohle mě dnes ráno dojalo😢..nevím,jestli se mi to podařilo sem dát..uvidíme..💐

Bobca
Bobca 06.07.2025, 06:26:38 xxx.xxx.20.192

dík za vyčerpávající odpověď👍..Polštářek mezi kolena máme obě už pár let,vozíme si ho i na wellnesy..Tak to jsem ráda,že jsi takhle čupr..Jen tak dál…Jaruš to vyřídím..👌Měj se dobře…

Bobca
Bobca 05.07.2025, 19:34:22 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 05.07.2025, 10:47:10

Dájo,kamarádka Jarča na to půjde v srpnu..má dotaz..jak dlouho ta operace trvá?dík za odpověď..

Bobca
Bobca 05.07.2025, 14:18:57 xxx.xxx.20.192
acher:

Děkuji,vše jsem přečetla. Nemám žádný zákal,ale nabízejí mně odstranění dioptrií  laserem.Tak získávám informace.Někomu to pomohlo,někdo se dioptrií úplně nezbavil.

ano,to měla ta spolužačka.jenom laserem..ale teď jsou zase nové přístroje..mě potom laserem dolaďovali ty zbytky dioptrií-tak mi to vysvětlovala paní doktorka..Držím pěsti..ale já mám vlastně voperované dioptrické čočky..to je něco jiného…

Bobca
Bobca 05.07.2025, 13:31:52 xxx.xxx.20.192
acher:

On to byl částečně i hradecký a pardubický

Acher-že vás tu vidím…nevím(nereagovala jste)na tu operaci očí…Jsem vám ji popsala..Akorát jsem tam nemusela psát o těch mravencích-vím🤫..ale to bylo zdůraznění,jak dobře jsem pak viděla..Klidně na to běžte..

Bobca
Bobca 05.07.2025, 13:28:20 xxx.xxx.20.192

Aha, já myslela, že si tu Karvinou ještě rozmyslíš.

Raduš..nic jiného jsem nedělala do toho pátku..ale ať to vemu zleva i zprava…Pokud si co nejdřív nechám udělat ta vyšetření,tak bych měla šanci na to zavolání..A jezdit do Karviné i na ta vyšetření-což mi tam řekl,na předoperační jako tam… Nemysli,zvažovala jsem pro a proti..A pokud by mě vzali tady na ty rehabky,tak aspoň vypadnu z domu,odpadne mě se o sebe starat..a teď na ta vyšetření mě zaveze buď švagruše,nebo holka..Musím si to objednat tak,aby si mohla zařídit v té či oné práci volno..lomí se jí to v 11..takže třeba na 9,20 teď jak bylo,by nestihla  na 11 do práce..Neřešme jak to má..prostě “na pytel”..

A Dájo..jsi borka!!Jen tak dál👍

Bobca
Bobca 05.07.2025, 13:20:28 xxx.xxx.20.192
hmn:

“Nás tady teda většinou upozorní,kdy nepůjde proud..”

na havárku předem asi neupozorní

jo,to určitě👍..Já to brala,že prostě někde něco vypadlo,že buď do 5 min,a když né,tak do 20 to vždycky nahodí…Pak přišel soused s tou informací,že je to snad všude-jsem to neřešila..V okénku chlapi pak navečer diskutovali o sabotáži dokonce!!🤭že aby si každý pořídil domů nějaký náhradní zdroj,že to bude častěji….aspoň power banku..říkám-naco?nepůjde,nepůjde…a v okénku je gril na plyn,tak jim říkám,že si půjdu na jídlo tam..

Bobca
Bobca 05.07.2025, 10:35:40 xxx.xxx.20.192
kometa:

Ne, nebylo to celorepublikové. Praha a kraje Středočeský, Ústecký, Liberecký a Olomoucký, tuším. I tak to je dost.

ano,teď jsem si to četla v novinkách…Ale je to stejně zvláštní,takhle ve stejnou dobu na tak velké ploše…Nás tady teda většinou upozorní,kdy nepůjde proud..